Ondrej Berkus Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Zdravím všechny, Pro ty, co sledovali výrobu, myslím, že není třeba komentáře Takže nechám mluvit obrázky, a pokud máte dotazy nebo komentáře, sem s nima Díky za kouknutí, mějte se, O'p'B
Peta-Biker Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Neskutečná záležitost, pro mne je to úplné sci-fi a nechápu, jak tohle dokážeš vyrobit. Klobouček dolů. Nicméně, obávám se, že tady ale dlouho nezůstanou kibiho fotky, problémů s ním tady bylo dost.
jankoxxx Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 klobuk dolu, je to velmi podarena praca. mam ale aj vyhrady - ten mesh sa mi k tomu vobec nehodi a datum s dnom v tyzdni by mali byt celkom urcite tmave.
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Hodinky jsou to moc pěkné, byl jsem přítomen vybalování, dokonce i na mojí hubené ruce seděly perfektně!
Pavel K. Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Hluboce se klaním tvému umu. Fakt paráda. To bílé datum podle mě vyvažují bílé ručky, ale to už spíše záleží na tom co se komu líbí.
NIGHTinGALE Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Zajímavej počin, dobrej je ten tvůj rotor. A lumi je přímo vražedná, super!Obdivuji tvoji šikovnost - já bych si při výrobě uřízl ruku a vypíchnul oko. Minimálně.Co se mi ale nelíbí, je "rytina" na dýnku. Vypadá to tak blbě, že bych to vyškrábal kružítkem o dost lépe
Micey Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Teda lumi, tlačítka a rotor jsou paráda.. Jako Niga, i mě zaráží ta rytina na dýnku (ale asi je to takhle "infantilně" schválně, nebo..?) a moc se mi nelíběj ručky.. Každopádně ale obdiv, jsi frajer.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Moc pěkný, ale taky se mi nelíbí to rytí na dýnku a ještě ožvejkaný šroubky. Nicméně, obávám se, že tady ale dlouho nezůstanou kibiho fotky, problémů s ním tady bylo dost. Proč by tu nezůstaly? Když tam necpe copyright, nic se neděje.
Radek K Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Nádhera, svítí fakt krásně. Rytí na spodu mne nechává vklidu, ale ty šroubky si to zasloužilo v lepším stavu... . Opravdu frajeřina Víc fotek by nebylo?
StanoBare Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Dal by som kožený remeň s perforáciou, aby to sedelo k okrúhlym indexom a takisto ručičky, subdial sú ok, ale tie hlavné mi k tomu akosi nepasujú. Trochu je to také pospajané, ale verím, že ak budeš mať príležitosť a možnosti, tak sa to dotiahne do uceleného výrazu. Tlačidlá + ciferník a rotor je pecka, veľmi pekný nosný prvok. Inak super práca, raz by som sa rád podobnému venoval, ale zatiaľ len fáza papier a ceruzka . Si šikovný, teším sa na ďalšie návrhy.
sureshot Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 nadherana tento typ sikovnosti a zrucnosti asi netreba vela slov praca hovori za seba
toldi Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 (upraveno) palec nahoru! vesměs ale musím souhlasit s některými příspěvky výše - šroubky bych sice tolik neřešil, ale ručky bych dal asi jiné, tyto mi moc nesedí k designu hodinek. ad zadní strana - skutečně je to tam vyryté? edit: jakým způsobem jsi nakonec upravil to datumové okénko? Upraveno 18. května 2011 uživatelem toldi
Ondrej Berkus Odesláno 18. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2011 (upraveno) Díky pánové, s tím podpisem je to tak, že:1 - neumím psát2 - dremel mikro frézka je hrozná mrcha3 - ono je to vlastně dobře... já to vidím tak, že stejně, jako svoje nože doteď značím primitivní, obyčejnou písmenkovou raznicí, takovýhle druh podpisu má něco do sebe v tom, že ukazuje, odkud se to tady všechno vzalo. Všichni víte, že si nehraju na profíka, nedělám kdovíjaké firemní PR, a to, že na mých hodinkách jsou věci, které nejsou v souladu s obecně přijatou představou o profesionálním provedení. Jo, mohl jsem ten podpis nechat udělat electro-etchem, nebo vyfrézovat, nebo nechat vyrýt, ale proč? Celou dobu výroby jsem to já, kdo se s nima drbe, a nakonec nechám někoho jiného, ať se na ně podepíše... Doufám, že chápete, jak to myslím O'p'B edit: ještě další info - nejsem moc příznivcem tahů, ale tenhle se mi docela líbí A k hodinkám je i kožený řemen. šroubky jsem celou výrobu používal jedny, a na poslední skládání jsem tam dal úplně novou, čerstvou sadu.. a i tak vypadají na fotkách hrozně... Co s tím? Upraveno 18. května 2011 uživatelem Ondrej Berkus
ricous Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Uf, tak to je paráda. Obdivuji každého, kdo něco dokáže a tady není pochyb o neuvěřitelné šikovnosti a umu autora Kacířský dotaz - byl by problém vyměnit věnec s názvy dnů v týdnu za CZ verzi...?
Ondrej Berkus Odesláno 18. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Vyměnit problém není, sehnat asi jo... Jinak v pohodě, ona česká verze by byla krásně matoucí pro skoro celý zbytek světa (je to smutné, ale je to tak ).
obchodnik-o3 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 urcite sa da suhlasit s vyssie uvedenymi nedostatkami,avsak tvoja sikovnost vyjadrena hotovym kusom hodin...proste poklona pane
StanoBare Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Ono by sa to dalo skombinovať - frézovať údaje o hodinkách, ich názov + rok výroby + číslo kusu a podpis už by bol tvoj vlastný vyrytý...ale ako to vysvetluješ, mne sa to páči, áno je to remeslo, hand made a tým to plne priznávaš.
Radek K Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 šroubky jsem celou výrobu používal jedny, a na poslední skládání jsem tam dal úplně novou, čerstvou sadu.. a i tak vypadají na fotkách hrozně... Co s tím? Inbus? Něco takového? Jestli se to dá sehnat v tvém rozměru ... .
quest987 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Super práce,jak psal Kamil až na to dýnko,ale chápu proč jsi to ak udělal.Co je v tom za strojek?
kubson Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 šroubky jsem celou výrobu používal jedny, a na poslední skládání jsem tam dal úplně novou, čerstvou sadu.. a i tak vypadají na fotkách hrozně... Co s tím? pořádný vercajk? pokud ty šroubky nejsou úplné bláto, tak je správným nástrojem nemůžeš ožvejkat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se