Přejít na obsah

Základní hlasování  

45 hlasů

1. 1. Jste ochotni jít do nože od BW až za 10 000,- Kč?

2. 2. Budete akceptovat návrh nože od BW?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo záštita se to asi jmenuje, takový výřez na ukazováček a zároveň výstupek ... no. mají to snad všechny nože spyderco. Ona myslím může být i na čepeli - kdyby navazovala na ten náznak záštity na rukověti. Ale přesný tvar bych ponechal mistrovu citu. Směšný to být nemůže, to nechci.

Jasně, že kudla nikdy nebude blbovzdorná, ale v některých případech by to mohlo pomoct ( i jako ta opěrka mi to přijde ergonomický - u malých nožů to je možná ještě důležitější - zvětší se délka uchopení a byla by to doufejme protiváha výstupku na palec.

Tupý hrot jsem úplně nemyslel, i když bych se mu nebránil, spíš potlačený, nebo jak to napsat, aby to nebylo tak kurňa špičatý !! :D

Boha, nevnucuju to !!

ten votvírák by se mi ale kurňa fakt hodil :D úplně ho tam vidim, jak to teď kejklik nakreslil .

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vydržte, až bude hotový ten první. Jednak bude známá skutečná cena a pak jsem připraven ho nechat kolovat mezi zájemci (např. formou cenných psaní), aby si ho každý mohl osahat.

- o otvíráku s BW promluvím. Měl by to být takový typ jako je u Victorinoxů - zářez, co se chytí za spodek korunky na láhvy?

- velikost čepele by měla být cca 9 cm. Ostatní je k tomu přizpůsobeno.

Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 8:44, 'bandicoot' napsal:

nůž nosim zaprvé v instituci, kde jiný styl nošení by byl nežádoucí (klispnout ho do kapsy nepřipadá v úvahu)

A co ho klipsnout do kapsičky u saka a vydávat ho za plnicí pero? A jak nosíš nůž na zadním boku dovnitř? To by pro mě byla makačka ho tam vůbec zandat, natož vytáhnout na otevření dopisu, loupání kedlubny a krájení sušeného masa.

Odesláno (upraveno)

propáníčka !! , co to na mě šijete :D 9 cm je zabijácký žabikuch jako hrom !! myslel jsem, že městský EDC je tak do 3", ještě lépe do 2" !!! není to omyl ? Tohle je jak komplet s kotlíkem do osady k táboráku. 9 cm čepel nepožívám ani v kuchyni :D :D

otvírák - ano, promítl jsem si na ten bílý tvar přesně takovou představu, prostě tam nějak integrovat ten tvar ála victorinox, klidně vč, plošky jako šroubovák, aby si měl bandy proč měnit kalhoty :D

hele bandy - to choil je název, nebo nadávka ? Nemyslel jsem samo tak výrazný, prostě jen dotáhnout to naznačení, který tam BW stejně už má, do praktickýho rozměru - možná to fakt ještě zlepší křivku, zvýrazní hranu a udělá spodek zajímavější, taky už jsem to viděl spojený v pojistkou ?? - to pak většinou vypadá opravdu krásně vymyšleně a účelně.

nůž se u saka obleku nosí v rukávu pod podpáždím, stejně jako mobil, ne ?

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 11:29, 'kejklik' napsal:

A jak nosíš nůž na zadním boku dovnitř? To by pro mě byla makačka ho tam vůbec zandat.

Kupuju si o číslo větší kalhoty. Když jsem nosil Almara nebo Skirmishe, měl jsem kalhoty větší o dvě čísla.

Nůž ale můžu tasit jen v sedě, jinak mi po vyndání nože kalhoty spadnou.

Inspiraci jsem načerpal tady od Tady ;) ve vlákně okolo vnitřních holstrů na bouchačky.

A kdybych chtěl udržet Tady linii, tak řeknu, že nůž tasím jen v průměru o 0,6 sekundy pomaleji než PPK, takže furt je to dost slušný. Jsem rychlej skoro jako Britt.

Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 11:43, 'bandicoot' napsal:

Inspiraci jsem načerpal tady od Tady ;) ve vlákně okolo vnitřních holstrů na bouchačky.

A kdybych chtěl udržet Tady linii, tak řeknu, že nůž tasím jen v průměru o 0,6 sekundy pomaleji než PPK, takže furt je to dost slušný. Jsem rychlej skoro jako Britt.

nebo Chuck Norris. A propo, co je s Tadou, už jsem dlouho neregistroval nic z pera Terminátorova bráchy. :2guns:
Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 11:24, 'kejklik' napsal:

Vydržte, až bude hotový ten první. Jednak bude známá skutečná cena a pak jsem připraven ho nechat kolovat mezi zájemci (např. formou cenných psaní), aby si ho každý mohl osahat.

- o otvíráku s BW promluvím. Měl by to být takový typ jako je u Victorinoxů - zářez, co se chytí za spodek korunky na láhvy?

- velikost čepele by měla být cca 9 cm. Ostatní je k tomu přizpůsobeno.

No jestli tedy ukecáš Buddyho na ten otvírák na pivo tak to klobouk dolů to by byla skutečně limitka,takovou bifikundaci jsem na žádném Buddyho noži neviděl a pár jsem jich v ruce měl ,nekteré i mám.Ted se jen bojím,aby někteří finančně silní členové fora nezačali uvažovat o tom,zda by nebyla možná limitka s klíšťkami na humra :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
  V 8. 6. 2011 v 11:43, 'bandicoot' napsal:

Kupuju si o číslo větší kalhoty. Když jsem nosil Almara nebo Skirmishe, měl jsem kalhoty větší o dvě čísla.

Nůž ale můžu tasit jen v sedě, jinak mi po vyndání nože kalhoty spadnou.

Co máš proti nošení v kapse klipem ven- to by si společensky mohl dovolit i předseda správní rady a je to pohodlné?Tak nosím i Sebbi.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 12:27, 'Conrad' napsal:

No jestli tedy ukecáš Buddyho na ten otvírák na pivo tak to klobouk dolů to by byla skutečně limitka,takovou bifikundaci jsem na žádném Buddyho noži neviděl a pár jsem jich v ruce měl ,nekteré i mám.Ted se jen bojím,aby někteří finančně silní členové fora nezačali uvažovat o tom,zda by nebyla možná limitka s klíšťkami na humra :smile_anim:

Potřebuju obrázek, jak ten otvírák vypadá!!!
Odesláno

Vše nasvědčuje tomu, že se nám s BW podařilo najít způsob, jak a kam umístit "bifikundaci" na otvírání korunkových uzávěrů. :P Kleště na humra tam určitě nebudou. Na noži se pracuje, už je vyřízlá jedna bočnice z titanového plechu.

Odesláno
  V 8. 6. 2011 v 11:34, 'cigi' napsal:

propáníčka !! , co to na mě šijete :D 9 cm je zabijácký žabikuch jako hrom !! myslel jsem, že městský EDC je tak do 3", ještě lépe do 2" !!!

S 2" čepelkou nedosáhneš ani na dno Májky a nerozřízneš rohlík, aby si část paštiky z vrchu konzervy namazal.... :lol:

Návštěvník ?po
Odesláno

zrovna, když sem si říkal, že se připojím, tak koukám a on tam bude otevírák na pivo :rolleyes: - to je panečku něco - he he - počkám si tedy na další díl, možná přibydou i kleště :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

.... májka ??? to hnědý, co se maže prstem a vždycky se při tom pořežu vo kraje konzervy ?? Jak se k tomu dostanu, když na noži nebude votvírák :D :D :D

K pákovému odstraňovači korunkových uzávěrů - asi bych sprostě okopčil ten výřez z dedikovaného nástroje victorinoxu/wengeru.

Kejklik, jestli se to povede, tak to bude soudě podle reakcí místních nožomilců asi fakt ojedinělá ( a asi trapácká) limitka, to bych asi nad délkou čepele velkoryse přihmouřil zrak :D Zas doufejme, že ta decentní, leč rozhodná záštita nebude trapná jak pro ty naše nožomilce.

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)
:gora: to je masakr - ja bych na to vyryl - "Radegast pro Chronomag" :D - nevím kde plánujete klips, ale tak či tak vám to roztrhne ruku nebo kapsu Upraveno uživatelem ?po
Návštěvník ?po
Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 15:59, 'cigi' napsal:

9cm čepel žabikuch odhaduju tak 10,5 cm zavřený - to lze nosit ledatak v kapce lacláčů

a gambáč by moh zasponzórovat, ne ???

cigi nevím jestli to bude správný příměr, ale aplikovat na nůž od BW tyhle obskurnosti je stejný jako kdyby si z platinových primek vytáhnul kabel a na ciferník napsal flash disc 8GB ------ svět je plný otevíráků a láhev piva či čehokoli jiného se dá otevřít vrchní stranou čepele nebo zednickou lžící a podobnými instrumenty = nůž za 10 talířů by měl mít charisma a ne z něj dělat srágoru, ale pokud to někdo chce , tak proč ne, že jo ? :-)

Odesláno

Víš, to "charizma", na jakkoli drahém noži, je blbost pro sráče. Každej nůž má charizma, jen když je vod chlapa. Opačně to nefunguje. Todle nesmí být okrasa do domácího špalku.

Tak bych tendle aspekt nechal zcela a s důvěrou na BW, jeho citu a zkušenosti - to je v tomhle případě čistě jeho věc, my stanovujeme funkční požadavky. A ty v čechách ani nemůžou být jiný. Když se mu to nepodaří sladit, jako mě na té skice, kdykoli to můžeme zastavit, ale proč couvat, když , jak píše kejklik, už víme, kudy zkusíme projet?

Jinak šlo mi spíše o tu zábranu, ten otvírák ani nevím, jestli tam jde konstrukčně, šlo mi spíš o to, aby šel použít, i když bude nůž zavřený, aby nekolidoval se zavřenou čepelí. Ale jestli to bude řezat do ruky nebo tak - uvidíme. Každopádně jsem si otevřel wenger a zkoušel - šlo to vydržet. :)

Návštěvník ?po
Odesláno

jasný, vždyť píšu "proč ne ? " - ovšem beze mne, já mám otevíráků dost na jiných lowendech a až to vyrobite tak si svým posledním BW propíchnu demonstrativně krční tepnu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...