Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mam konecne nove hodinky. Podle fotek na ebay byly puvodne modre. No, nevim, jak se jim to tam povedlo vyfotit - hodinky jsou velmi tmave sede. Ale jinak hraji ruznymi barvami v zavislosti na prostredi - ty fotky to nedokazou vubec nedokazou postihnout.

Hodinky nemaji sekundovku (a vterinovku uz vubec ne, uhlove miry to proste nemeri). Ta "hlavni sekundovka" je stopkova. Coz znamena,ze s jistotou nemuzu rict,o kolik se zpozduji nebo zrychluji - taky dobre Posted Image

Tak kdo chcete, kochejte se Posted Image

post-16578-044392800 1305894909.jpg

post-16578-059401900 1305894921.jpg

post-16578-036347700 1305894931.jpg

Odesláno

Hezký hodinky od firmy, kterou mám čím dál radši. Poctivý chrona s obligátním Valjouxem, ale naprosto rozpoznatelný v záplavě jiných.

Já teď docela pošlihávám po ML Jour et Nuit, ty mě fakt dostaly. Vlastně celá ta řada Masterpiece mě dost oslovuje. Takže řady ML majitelů možná brzy rozšířím :)

Odesláno (upraveno)

Ja ted videl ML Roue Carrée Seconde - na youtube je i video. To bude teprve vypalovacka. Tak jsem si tak rikal, ze to by mohly byt me pristi.

EDIT: Tak jsem na jednom serveru nasel i cenu. 7.900Eu... Ufff... Mozna si to jeste necham projit hlavou Posted Image

A taky odkaz. Je zajimave, ze strojek jede jen na 18.000 kmitech za hodinu.

http://basel.watchprosite.com/show-forumpost/fi-636/pi-4329338/ti-679488/

Upraveno uživatelem vaclavpe
Odesláno

Tak jsem zjistil, ze hodinky v noci nesviti, krome rucicek ktere sviti veeeelmi slabe... Zjisteno po par hodinach. Kolem 18h hodinky polozeny cifernikem dolu, kolem 23h videno prd. Ist es normal ?

Odesláno
  V 23. 5. 2011 v 7:20, 'vaclavpe' napsal:

Tak jsem zjistil, ze hodinky v noci nesviti, krome rucicek ktere sviti veeeelmi slabe... Zjisteno po par hodinach. Kolem 18h hodinky polozeny cifernikem dolu, kolem 23h videno prd. Ist es normal ?

jo já bych řekl, že to je normál... ta luminiscence obecně moc nefunguje, zažil jsem jenom pár hodinek u kterých se na to dalo spolehnout... to neřeš ;)
Odesláno
  V 27. 5. 2011 v 11:50, 'Matthew' napsal:

jo já bych řekl, že to je normál... ta luminiscence obecně moc nefunguje, zažil jsem jenom pár hodinek u kterých se na to dalo spolehnout... to neřeš ;)

Jojo, ja uz na to prisel. Kdyz je mam na ruce, odchazim z prace, projdu chodbou, kde treba jen nesviti slunko, tak rucicky dokonce i vidim, jak sviti. Ale asi to jde rychle "pryc".

Nojo, no, byl jsem zvykly na Trasery, ktere sviti primo dabelsky :)

Odesláno
  V 27. 5. 2011 v 11:56, 'vaclavpe' napsal:

Jojo, ja uz na to prisel. Kdyz je mam na ruce, odchazim z prace, projdu chodbou, kde treba jen nesviti slunko, tak rucicky dokonce i vidim, jak sviti. Ale asi to jde rychle "pryc".

Nojo, no, byl jsem zvykly na Trasery, ktere sviti primo dabelsky :)

no jasně třeba Omegy Moonwatch svítily bezvadně, v noci ve 4 jsem se vzbudil a mohl bych si tim svítit... u většiny dalších hodinek to bylo jen na ozdobu
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak muzu s jistotou rict jednu vec. Od prvniho serizeni do dnesniho dne - tj. za 20 dni - se hodinky predbehly o cca 100 sekund. Coz dela peknych 5 sekund na den. Pres tyden je nosim na ruce cca 14 hodin, o vikendu cca 4-5 hodin. To se mi libi :-)

Kdyz si strojek "seda", zpomaluje se, nebo zrychluje ?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jsem také vlastníkem jednich Pontosek, mám Reserve de March a mohu jen blahopřát k super měřičům....

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 20. 5. 2011 v 20:01, vaclavpe napsal:

Ja ted videl ML Roue Carrée Seconde - na youtube je i video. To bude teprve vypalovacka. Tak jsem si tak rikal, ze to by mohly byt me pristi.

EDIT: Tak jsem na jednom serveru nasel i cenu. 7.900Eu... Ufff... Mozna si to jeste necham projit hlavou Posted Image

A taky odkaz. Je zajimave, ze strojek jede jen na 18.000 kmitech za hodinu.

http://basel.watchpr...9338/ti-679488/

[/q

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...