vaclavpe Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Tak mam konecne nove hodinky. Podle fotek na ebay byly puvodne modre. No, nevim, jak se jim to tam povedlo vyfotit - hodinky jsou velmi tmave sede. Ale jinak hraji ruznymi barvami v zavislosti na prostredi - ty fotky to nedokazou vubec nedokazou postihnout. Hodinky nemaji sekundovku (a vterinovku uz vubec ne, uhlove miry to proste nemeri). Ta "hlavni sekundovka" je stopkova. Coz znamena,ze s jistotou nemuzu rict,o kolik se zpozduji nebo zrychluji - taky dobre Tak kdo chcete, kochejte se
lastam Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 tak ty jsou fakt super! gratulace, pěkný AR
jankoxxx Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 na tych tvojich fotkach vyzeraju tiez ako modre v kazdom pripade gratulujem, su to naozaj pekne hodinky.
bandicoot Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 To jsou poctivý hodinky. Gratuluju. Od doby co jsem pár dnů mohl koukat na LeChronographe, tak je považuju za výtečnou firmu. Brácha má Pontosy day/date a jsou moc hezký.
NIGHTinGALE Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Hezký hodinky od firmy, kterou mám čím dál radši. Poctivý chrona s obligátním Valjouxem, ale naprosto rozpoznatelný v záplavě jiných. Já teď docela pošlihávám po ML Jour et Nuit, ty mě fakt dostaly. Vlastně celá ta řada Masterpiece mě dost oslovuje. Takže řady ML majitelů možná brzy rozšířím
Matthew Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 jsou perfektní ML je moje srdcovka... docela se těšim až se k nim znovu vrátim
vaclavpe Odesláno 20. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2011 (upraveno) Ja ted videl ML Roue Carrée Seconde - na youtube je i video. To bude teprve vypalovacka. Tak jsem si tak rikal, ze to by mohly byt me pristi. EDIT: Tak jsem na jednom serveru nasel i cenu. 7.900Eu... Ufff... Mozna si to jeste necham projit hlavou A taky odkaz. Je zajimave, ze strojek jede jen na 18.000 kmitech za hodinu. http://basel.watchprosite.com/show-forumpost/fi-636/pi-4329338/ti-679488/ Upraveno 20. května 2011 uživatelem vaclavpe
vaclavpe Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Tak jsem zjistil, ze hodinky v noci nesviti, krome rucicek ktere sviti veeeelmi slabe... Zjisteno po par hodinach. Kolem 18h hodinky polozeny cifernikem dolu, kolem 23h videno prd. Ist es normal ?
Matthew Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 23. 5. 2011 v 7:20, 'vaclavpe' napsal: Tak jsem zjistil, ze hodinky v noci nesviti, krome rucicek ktere sviti veeeelmi slabe... Zjisteno po par hodinach. Kolem 18h hodinky polozeny cifernikem dolu, kolem 23h videno prd. Ist es normal ? jo já bych řekl, že to je normál... ta luminiscence obecně moc nefunguje, zažil jsem jenom pár hodinek u kterých se na to dalo spolehnout... to neřeš
vaclavpe Odesláno 27. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 11:50, 'Matthew' napsal: jo já bych řekl, že to je normál... ta luminiscence obecně moc nefunguje, zažil jsem jenom pár hodinek u kterých se na to dalo spolehnout... to neřeš Jojo, ja uz na to prisel. Kdyz je mam na ruce, odchazim z prace, projdu chodbou, kde treba jen nesviti slunko, tak rucicky dokonce i vidim, jak sviti. Ale asi to jde rychle "pryc". Nojo, no, byl jsem zvykly na Trasery, ktere sviti primo dabelsky
Matthew Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 11:56, 'vaclavpe' napsal: Jojo, ja uz na to prisel. Kdyz je mam na ruce, odchazim z prace, projdu chodbou, kde treba jen nesviti slunko, tak rucicky dokonce i vidim, jak sviti. Ale asi to jde rychle "pryc". Nojo, no, byl jsem zvykly na Trasery, ktere sviti primo dabelsky no jasně třeba Omegy Moonwatch svítily bezvadně, v noci ve 4 jsem se vzbudil a mohl bych si tim svítit... u většiny dalších hodinek to bylo jen na ozdobu
vaclavpe Odesláno 9. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Tak muzu s jistotou rict jednu vec. Od prvniho serizeni do dnesniho dne - tj. za 20 dni - se hodinky predbehly o cca 100 sekund. Coz dela peknych 5 sekund na den. Pres tyden je nosim na ruce cca 14 hodin, o vikendu cca 4-5 hodin. To se mi libi :-) Kdyz si strojek "seda", zpomaluje se, nebo zrychluje ?
Jony Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Jsem také vlastníkem jednich Pontosek, mám Reserve de March a mohu jen blahopřát k super měřičům....
martinek27 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 20. 5. 2011 v 20:01, vaclavpe napsal: Ja ted videl ML Roue Carrée Seconde - na youtube je i video. To bude teprve vypalovacka. Tak jsem si tak rikal, ze to by mohly byt me pristi. EDIT: Tak jsem na jednom serveru nasel i cenu. 7.900Eu... Ufff... Mozna si to jeste necham projit hlavou A taky odkaz. Je zajimave, ze strojek jede jen na 18.000 kmitech za hodinu. http://basel.watchpr...9338/ti-679488/ [/q
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se