FrantisekH Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 hehe maturita snad je jenom dávačka ne??
Trňák Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Shodou okolností jsem dnes byl za svou matikářkou z gymplu a ohledně státních maturit mi říkala, že je to katastrofa. Prý maturitu z matematiky by dali už prváci. Kvůli nutnosti přizpůsobit státní část i jiným školám jako jsou učňáky tam nejsou ani integrály...
eXe Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Jo matika je marna ale jinak to je na stejno a skolni cast je porad stejna..
Trňák Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Śkoní část je stejná to jo. HM, to byla druhá věc co si stěžovala, že studenti jsou už předtím přijatí na VŠ a tedy nemají žádnou motivaci dělat těžší verze atd, mluvila i o kombinaci 2x ČJ a AJ, nic mi do toho už není, ale přijde mi to dost nedotažené, každopádně tu nechci rozpitvávat absurdnost státních maturit v podobě v jaké jsou.
montemar Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 congratulation. ja se neucil.. (3,3,3,3)
Traveller Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Gratuluji... Já letos "slavím" 25 od tohoto mezníku . Kdopak si pamatuje, co to byl ZVOP?
pavča Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Zase budu nepopulární, ale nedá mi to. Plést si "jsem" a "sem" (nejen v nadpisu: "Udelal sem maturitu nebranim se gratulaci ") po tak úspěšné maturitě, tak to je docela síla. //
eXe Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2011 No to je smutne no, ale me to bohuzel v zivote nevadi.. navic to bylo psano na mobilu s T9. To Trnak: je to dost nesmyslne vymysleny.. Ja mam vyssi uroven z ANJ, protoze ta zakladni je pro 9 tridu..
tombed Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Gratuluji... Já letos "slavím" 25 od tohoto mezníku . Kdopak si pamatuje, co to byl ZVOP? Si piš, populární gymplácký předmět ZÁKLADY VÝROBY A ODBORNÁ PRAXE, posilující sepětí s dělným lidem se nezapomíná, ještě zvláště, když tě ho vyučuje Pavla Topolánková
Bert Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Gratuluji... Já letos "slavím" 25 od tohoto mezníku . Kdopak si pamatuje, co to byl ZVOP? Základy Výroby a Odborné Přípravy..... no comment, hrůza to byla. Zvláště pak pro nás, typické humanisty. EDIT: Do háje, druhej, a s trochu jiným zněním. Rozsekni to :-)
Bert Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Tak ne, je to úplně jinak. Google "ZVOP" první odkaz: Cílem ZVOP je posoudit vlohy a stupeň vyškolení psa k práci s ovcemi. ZVOP slouží pro veřejné otestování vloh psa ještě před tím, než se u něj začne s důkladným výcvikem ... :-)
FrantisekH Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 ještě že jsem měl místo vašeho ZVOK jenom POC
tombed Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Základy Výroby a Odborné Přípravy..... no comment, hrůza to byla. Zvláště pak pro nás, typické humanisty. EDIT: Do háje, druhej, a s trochu jiným zněním. Rozsekni to :-) JJ Berte, odborná příprava je ten správný výraz, kdepak praxe, ale myslím, že píšeme oba o tom samém...
Bert Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 JJ Berte, odborná příprava je ten správný výraz, kdepak praxe, ale myslím, že píšeme oba o tom samém... Kamaráde, zrovna v Tvém a mém případě bych to klidně nechal na tom čoklovi a ovcích, které jsem vygůůůůglil. Pokud Tě můj názor uráží, jako obvykle nabízím omluvu v pivodolarech :-)
kejklik Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Taky jsem odmaturoval. V roce 1975 za 4 celkem.
Ondra.T Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 taky gratulace...já odmaturoval z ústní části v pondělí... Zatím si to ani neuvědomuji, že to má být nějaký mezník.
quest987 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 velka gratulace a vitej v dospelem zivote-poradne to oslav uzij volna .Bude nejaka chrono odmena?
xlaque Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Dnes som to absolvoval aj ja, tiež 1,1,2,2, na dejepis (1) viac-menej trojdňova priprava, francuzština (2) dokopy 8 hodin a angličtina (2) asi tri hodiny, takže tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se