Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Shodou okolností jsem dnes byl za svou matikářkou z gymplu a ohledně státních maturit mi říkala, že je to katastrofa. Prý maturitu z matematiky by dali už prváci. Kvůli nutnosti přizpůsobit státní část i jiným školám jako jsou učňáky tam nejsou ani integrály...

Odesláno

Śkoní část je stejná to jo. HM, to byla druhá věc co si stěžovala, že studenti jsou už předtím přijatí na VŠ a tedy nemají žádnou motivaci dělat těžší verze atd, mluvila i o kombinaci 2x ČJ a AJ, nic mi do toho už není, ale přijde mi to dost nedotažené, každopádně tu nechci rozpitvávat absurdnost státních maturit v podobě v jaké jsou.

Odesláno

Zase budu nepopulární, ale nedá mi to. Plést si "jsem" a "sem" (nejen v nadpisu: "Udelal sem maturitu nebranim se gratulaci :D") po tak úspěšné maturitě, tak to je docela síla. //

Odesláno

No to je smutne no, ale me to bohuzel v zivote nevadi.. :) navic to bylo psano na mobilu s T9.

To Trnak: je to dost nesmyslne vymysleny.. Ja mam vyssi uroven z ANJ, protoze ta zakladni je pro 9 tridu..

Odesláno

Gratuluji... Já letos "slavím" 25 od tohoto mezníku :). Kdopak si pamatuje, co to byl ZVOP?

Si piš, populární gymplácký předmět ZÁKLADY VÝROBY A ODBORNÁ PRAXE, posilující sepětí s dělným lidem se nezapomíná, ještě zvláště, když tě ho vyučuje Pavla Topolánková :D
Odesláno

Gratuluji... Já letos "slavím" 25 od tohoto mezníku :). Kdopak si pamatuje, co to byl ZVOP?

Základy Výroby a Odborné Přípravy..... no comment, hrůza to byla. Zvláště pak pro nás, typické humanisty.

EDIT: Do háje, druhej, a s trochu jiným zněním. Rozsekni to :-)

Odesláno

Tak ne, je to úplně jinak. Google "ZVOP" první odkaz:

Cílem ZVOP je posoudit vlohy a stupeň vyškolení psa k práci s ovcemi. ZVOP slouží pro veřejné otestování vloh psa ještě před tím, než se u něj začne s důkladným výcvikem ...

:-)

Odesláno

Základy Výroby a Odborné Přípravy..... no comment, hrůza to byla. Zvláště pak pro nás, typické humanisty.

EDIT: Do háje, druhej, a s trochu jiným zněním. Rozsekni to :-)

JJ Berte, odborná příprava je ten správný výraz, kdepak praxe, ale myslím, že píšeme oba o tom samém...:)
Odesláno

JJ Berte, odborná příprava je ten správný výraz, kdepak praxe, ale myslím, že píšeme oba o tom samém...:)

Kamaráde, zrovna v Tvém a mém případě bych to klidně nechal na tom čoklovi a ovcích, které jsem vygůůůůglil. Pokud Tě můj názor uráží, jako obvykle nabízím omluvu v pivodolarech :-)

Odesláno

taky gratulace...já odmaturoval z ústní části v pondělí...:) Zatím si to ani neuvědomuji, že to má být nějaký mezník.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...