Přejít na obsah

Zenith Defy Classic Chronograph

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Bandi ma pravdu. Defy upadaj spis v zapomeni. Je mi to ale volny, me se libi. Sportovnich hodinek, ktere jsou dostatecne odolne a je z nich citit poradna hodinarina, moc neni. Nova retro-rada El Primero 2011 vypada zajimave a snad nepropasne sanci. Trochu se ale bojim, ze to pohrbi cenova politika Zenithu.

Odesláno

Defy jsou super. Tyhle obzvlášť.

Já nechtěl říct, že Zenith upadají, měl jsem na mysli jen zdejší vlnu.

Na druhou stranu považuju Defy za poslední počin Zenithu, který značku jednoznačně určoval a odlišoval od ostatních značek a jejich nudy a šedi. To mě mrzí. Debilní americký televize... :(

Odesláno (upraveno)

přesně tak, jsou to úžasné hodinky, ovšem o cenové politice škoda mluvit... Zenithy ale za Zenitem nejsou, jen ´je pryč masírka na fóru, byla tady Fortis vlna, Omega vlna, Zenith vlna, Panerai vlna, končí, ano pánové končí Rolex vlna, takže buď se to bude opakovat ,jako se opakuje historie nebo půjde vše do kopru, nebude se prodávat nic, a je tedy čas najít definitivní hodinky, nebo přestanem být stádo a každému dle jeho chuti :)

EDIT: omlouvám se Spajdymu :). zapoměl jsem na Breitling vlnu...

YMPA teď zajímaj nožíky, ten ty vlny spolehlivě rozpoutával...

Upraveno uživatelem tombed
Návštěvník ?po
Odesláno

přesně tak, jsou to úžasné hodinky, ovšem o cenové politice škoda mluvit... Zenithy ale za Zenitem nejsou, jen ´je pryč masírka na fóru, byla tady Fortis vlna, Omega vlna, Zenith vlna, Panerai vlna, končí, ano pánové končí Rolex vlna, takže buď se to bude opakovat ,jako se opakuje historie nebo půjde vše do kopru, nebude se prodávat nic, a je tedy čas najít definitivní hodinky, nebo přestanem být stádo a každému dle jeho chuti :)

něco na tom bude - hodinky už žádný nemám - teď kupuju nože - už jich mám asi dvacet a učím se rozdělávat oheň šprckou - jestli to takhle půjde dál, tak za dva měsíce budu umět stáhnout kozu a z kopýtek si vyrobit člun

Odesláno

No, ten peak jsi kapánek prošvihnul.

"začíná" v týhle době není úplně to pravý slovo.

tak já tu taky nejsem odjakživa :) ale mám pocit že za poslední rok to jde docela nahoru, ty myslíš, že ne?
Návštěvník ?po
Odesláno

YPO, ještě tě baví ta koza Róza?

jasný - zrovna včéra jsem jí třel vemínko švédskou utěrkou
Návštěvník dlubix
Odesláno

Matthew: Jak psal tombed, byla tu vlna, které podlehli nejen vážní zájemci, ale měli je i známí fluktuanti :)

YPO, ještě tě baví ta koza Róza?

Ja prijdu vzdycky az po funuse, kdyz je vlna fuc, a koupim si hodinky, ktery uz nikdo nechce.

Ale ted vazne... Tak pekne, treba jako Mrakous, je nenafotim, ale musim uz konecne udelat par fotek, at se tu nemele jen o treni veminek svedskou uterkou.

Návštěvník dlubix
Odesláno

To jo, tyhle hodinky dávají desítky možností pro úžasný makrofotky.

Umim kulovy fotit, ale neco snad svedu.

• po 3 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak doufam, ze aspon ten prodej bude stat za to.

již se stalo....

Návštěvník dlubix
Odesláno

jeste tu padesatku nepokoril

...už chápu, jsem si seděl na kabelu,...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...