Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Bandi ma pravdu. Defy upadaj spis v zapomeni. Je mi to ale volny, me se libi. Sportovnich hodinek, ktere jsou dostatecne odolne a je z nich citit poradna hodinarina, moc neni. Nova retro-rada El Primero 2011 vypada zajimave a snad nepropasne sanci. Trochu se ale bojim, ze to pohrbi cenova politika Zenithu.
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Defy jsou super. Tyhle obzvlášť. Já nechtěl říct, že Zenith upadají, měl jsem na mysli jen zdejší vlnu. Na druhou stranu považuju Defy za poslední počin Zenithu, který značku jednoznačně určoval a odlišoval od ostatních značek a jejich nudy a šedi. To mě mrzí. Debilní americký televize...
tombed Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) přesně tak, jsou to úžasné hodinky, ovšem o cenové politice škoda mluvit... Zenithy ale za Zenitem nejsou, jen ´je pryč masírka na fóru, byla tady Fortis vlna, Omega vlna, Zenith vlna, Panerai vlna, končí, ano pánové končí Rolex vlna, takže buď se to bude opakovat ,jako se opakuje historie nebo půjde vše do kopru, nebude se prodávat nic, a je tedy čas najít definitivní hodinky, nebo přestanem být stádo a každému dle jeho chuti EDIT: omlouvám se Spajdymu . zapoměl jsem na Breitling vlnu... YMPA teď zajímaj nožíky, ten ty vlny spolehlivě rozpoutával... Upraveno 2. června 2011 uživatelem tombed
Návštěvník ?po Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 přesně tak, jsou to úžasné hodinky, ovšem o cenové politice škoda mluvit... Zenithy ale za Zenitem nejsou, jen ´je pryč masírka na fóru, byla tady Fortis vlna, Omega vlna, Zenith vlna, Panerai vlna, končí, ano pánové končí Rolex vlna, takže buď se to bude opakovat ,jako se opakuje historie nebo půjde vše do kopru, nebude se prodávat nic, a je tedy čas najít definitivní hodinky, nebo přestanem být stádo a každému dle jeho chuti něco na tom bude - hodinky už žádný nemám - teď kupuju nože - už jich mám asi dvacet a učím se rozdělávat oheň šprckou - jestli to takhle půjde dál, tak za dva měsíce budu umět stáhnout kozu a z kopýtek si vyrobit člun
Matthew Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 No, ten peak jsi kapánek prošvihnul. "začíná" v týhle době není úplně to pravý slovo. tak já tu taky nejsem odjakživa ale mám pocit že za poslední rok to jde docela nahoru, ty myslíš, že ne?
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Matthew: Jak psal tombed, byla tu vlna, které podlehli nejen vážní zájemci, ale měli je i známí fluktuanti YPO, ještě tě baví ta koza Róza?
Návštěvník ?po Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 YPO, ještě tě baví ta koza Róza? jasný - zrovna včéra jsem jí třel vemínko švédskou utěrkou
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Matthew: Jak psal tombed, byla tu vlna, které podlehli nejen vážní zájemci, ale měli je i známí fluktuanti YPO, ještě tě baví ta koza Róza? Ja prijdu vzdycky az po funuse, kdyz je vlna fuc, a koupim si hodinky, ktery uz nikdo nechce. Ale ted vazne... Tak pekne, treba jako Mrakous, je nenafotim, ale musim uz konecne udelat par fotek, at se tu nemele jen o treni veminek svedskou uterkou.
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 To jo, tyhle hodinky dávají desítky možností pro úžasný makrofotky.
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 To jo, tyhle hodinky dávají desítky možností pro úžasný makrofotky. Umim kulovy fotit, ale neco snad svedu.
xoslic Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Blahozelam aj ja. Sice nie som velky fanusik Z,ale tieto su velmi,velmi vydarene.
Marhys Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Krása, ta modrá jim fakt sluší. Gratuluji
Street Glide Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Paráda,krásné hodinky,dobrý vkus. V současné době pozoruji,že se s Těmi Zenith celkem rotrhl pytel. Že by tolik lidí dospělo ????:-)))
Donuts Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Jsou parádní. Gratulace Tak doufam, ze aspon ten prodej bude stat za to.
Návštěvník dlubix Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Tak doufam, ze aspon ten prodej bude stat za to. již se stalo....
Donuts Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 již se stalo.... jeste tu padesatku nepokoril
Návštěvník dlubix Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 jeste tu padesatku nepokoril ...už chápu, jsem si seděl na kabelu,...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se