Chorche Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ať se nám brzy vrátíš chlape!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drzim palce,tesime sa na Tvoje dalsie foto novinky zo sveta holologie. Skore zotavenie a prihlas sa co najskor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drzim palce, nech to dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hodně síly a štěstí, budu na Tebe myslet. Bude dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Taktiež sa pripájam, držím palce. Určite všetko dobre dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce, dobre to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce ať vše dobře dopadne a jsi brzy zpět. Tvých příspěvků a odhodlání si velice vážím - určitě to zvládneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce. Bude dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane drž se,všechno určtě dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Tak mi nějak připadalo trapné psát to co ostatní, ale nedá mi to a třeba ta naše kumulovaná pozitivní energie zafunguje. Tak se přidávám a věřím v dobrý konec a jak to půjde, tak se ozvi, ať můžeme zařvat hurá. Ahoj, pavča. edit: teď jsem si všiml, že toto byl můj 1.200 příspěvek a tak to zaručeně má sílu a vše dobře dopadne. Upraveno 26. května 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Přeju brzké uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce - jako asi všichni tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Rovněž i já držím palce a věřím,že vše dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Neznali jsme se, ale přesto, ať Ti to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 ..good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane, brzy na videnou, at uz na foru nebo na vasem srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Držím palce Romane. Rád opět přijedu, až svoláš další "severskej" sraz. P.S. Než jsem se vyžvejknul, tak to písnul spiderer. Upraveno 26. května 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) S takovou podporou to musí dopadnout dobře! Držím taky palce. Edit: stonásobnou podporou... Upraveno 26. května 2011 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se