Tommy22 Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Dobrý deň V prvom rade chcem napísať, že som študent. Preto cena do 250 ?. Zpočiatku som uvažoval o Casio ef 527. Neskôr som dospel k tomu názoru, že si trošku pridám a mám o trošku kvalitnejšie Citizeny. No ešte neskôr sa mi začali pásiť Tissoty. Hľadám hodinky na kažodenné nosenie s kovovým remienkom (hoci tie letecké citizeny asi nie sú na každú príležitosť). Takže rozhodujem sa medzi : * Citizen CA0030-61E http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=CA0030-61E +titánové +ľahké +rozmery +páčia sa mi (až na....) - ...ten rám okolo ciferníka, kde sú čísla 10...60 sa mi k tomu dizajnu nehodí - keďže tento model nie je v našich končinách známy, teda aspoň som ho na našich e-shopoch nenašiel, tak neviem ako to bude s jeho prípadnou reklamáciou cena : 209 ? * Citizen BJ7010-59E http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=BJ7010-59E +pekný dizajn +cena -150g je dosť (alebo nie ?) -pre mňa sú letecké hodinky takmer nevyužiteľné, hoci sa mi páčia * Tissot PRC T17.1.586.52 http://www.jomashop.com/tissot-t17-1-586-52.html +pekný dizajn, páčia sa mi z týchto asi najviac +kvalitnejšia značka ako Citizen, teda aspoň po tom čo som čítal si to myslím +vyhovujúce rozmery -cena, aj keď napr cez jomashop by sa dali zohnať do tých 250 ? -tá žltá ručička! štve ma Najradšej by som to kúpil v kamennom obchode niekde na SR, resp v CZ/SK eshopoch, ale v porovnaní so zahraničnými eshopmi to vychádza niekoľkonásobne viac... Nakupoval som cez internet už oblečenie, ale to bolo na dobierku, a bojím sa dať peniaze len tak niekam, aj cez paypal. Viem že je to bezpečné, ale predsalen sa bojím nakupovať niekde z Japonska. Ani vlastne neviem, ako by mi to došlo domov. Poprípade by som bol rád, keby ste mi dali nejaké návrhy... vzhľadom by sa mi páčilo niečo takéto http://www.online-hodinky.sk/swiss-military-hanowa/swiss/swiss-military-hanowa-6-5007-04-007.html ale tá značka sa podľa mňa len tvári ako švajčiarska, čítal som o nej na tomto fóre.... A ešte či má zmysel sa zastavovať nad týmito inzerátmi http://aukro.sk/tissot-prc-200-top-cena-199-na-sklade-i1635742499.html#gallery ďakujem
tenge Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Jaké máš požadavky na hodinky..co by měly splňovat krom ceny?
Entuferus Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Z tych co tam mas sa mi najvaic paci tie Citizen chrono. Pripadne tie Tissoty, to je taka klasika, a su za celkom fajn cenu, len si k tomu este pripocitaj DPH.
Tommy22 Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Požiadavky : -kovový remienok-obvod môjho zápestia je 18 cm, takže priemer najviac 40 mm, poprípade aby nevyzerali veľmi robustne (čo sa o tých leteckých citizenoch asi povedať nedá)-nejaký taký decentnejší dizajn-tmavý najlepšie čierny ciferník-quartz, NIE automaty, hoci do tejto ceny by som kúpil akurát tak nejaké čínske automaty A ku všetkým hodinkám kúpeným zo zahraničia by som mal prirátať DPH ? ďakujem
Dee Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 (upraveno) Pokud opravdu chceš quartz, tak neprohloupíš ani s jedním ze zmiňovaných modelů. Já osobně bych šel do Citizen Nighthawk bebo Tissot PRC, protože se mi prostě líbí. Kvalita bude dost podobná, a u obou bych nakupoval od oficiálního distributora, protože se dost fejkují. Reklamace vyřešíš reklamací u prodejce. Upraveno 30. května 2011 uživatelem Dee
xda2 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 (upraveno) Za me z vyse vyjmenovanych Tissoty, byt tebou, jeste jednou bych zvazil automaty, napr. od Seiko. Nakupu ze zahranici z overenych obchodu se nemusis bat, podivej se treba na http://21jewels.com maji slusny vyber i kvarcovych hodinek. Upraveno 30. května 2011 uživatelem xda2
kilosunky Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 ak chces quartz, tak skus si pozriet aj Certinu - niektore modely stoja za to...
Dee Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 ak chces quartz, tak skus si pozriet aj Certinu - niektore modely stoja za to... To je taky dobrá rada, bral bych třeba http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Podium.aspx
Axel Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 (upraveno) Proc resis hmotnost hodinek? Copak ses nejaka baba? Ne, nemyslim to zle, ale prijde mi to jako malichernost jestli hodinky maji 130 nebo 190 gramu, to uz ti ruku tak nebo tak neutrhne.. Alespon vis, ze je mas na ruce. Navíc tvoje zapesti urcite snese i 42mm, je to jen o zvyku, nejsem sice priznivcem "cibuli", urcite neni vkusne, kdyz hodinky presahuji svými rozmery samotnou sirku zapesti (i takove odstrasujici fotky se tady daji najit), ale to by jiste nebyl tvuj pripad.. Takze nenech se limitovat 40mm K tvemu vyberu, na tech Tissotech by me trochu stvala ta krecovita snaha upoutat pozornost, vylestene budou snad i stezejky.. Navic strojek bida, bida, Citizeny bych nezavrhoval a hlavně bych se mrknul na Certiny, případně něco od Hamiltonu, Bulovy.. Upraveno 30. května 2011 uživatelem Axel
Tommy22 Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Hmotnosť hodiniek ? No vlastne neviem aké je to mať hodinky na ruke, naposledy som nosil nejaké ľahké detské hodinky. Keď vravíte že to je v podstate jedno tak potom aj mne to je jedno. To je taky dobrá rada, bral bych třeba http://www.certina.c.../DS-Podium.aspx Tie certiny sa mi veľmi páčia, ale ich cena je trošku nad môj limit. Ale trafili ste dizajn Stále hľadám tie tissoty na internete, poprípade aj v bazároch, ale nedarí sa mi ich nájsť pod 250 ?-okrem fake-ov
Matthew Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 jestli jsou to tvoje prvni lepsi hodinky tak bych zvazil zda musis objednavat nove z eshopu, za chvili se zacnes o hodinky vic zajimat, nasetris penize a do pul roku je budes prodavat... ja ti radim sledovat prodejni vlakna zde a uvidis jake jsou moznosti neudelas chybu... ted tam jsou automaty Orienty s rezervou natahu za 4 tisice, sam jsem o nich premyslel je to skvela koupe...nebo zacni klasicky - Seiko 5podle meho nazoru nic moc chytrejsiho nevymyslis...
Matthew Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 250 eur je proste presne ta cena, za kterou v obchode nic slusnyho nekoupis, ale tady si uz dobre vyberes...
fermuello Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 ja by som siel do tYch Tissotov , mal som ich mesiac a bol som max spokojny ...a uz mi chybaju ..
korman Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 za 250 euro ti prodám nové, nikdy nenošené hodinky Citizen Nighthawk BJ7010-59E i se zárukou.
Tommy22 Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Korman : ďakujem, ale tie môžem mať o 100 ? lacnejšie Matthew : čiže podľa teba by som mal počkať a nájsť si niečo tu ? Tie tissoty mi ponúka jeden chlapík za dobrú cenu, ale po mojom vypytovaní mi povedal, že sú z Honk kongu. Čítal som tu pár tém o fejk Tissotoch a na 90% tie jeho Tissoty nezoberiem, nechcem nosiť niečo čo sa tvári ako Tissot. Škoda, že si človek už ani nemôže byť istý tým, čo kupuje .
Matthew Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Matthew : čiže podľa teba by som mal počkať a nájsť si niečo tu ? určitě, pár týdnů si sleduj co se tu prodává, projdi si stará prodejní vlákna a pak budeš vědět co je za ty peníze reálný... za to se dá koupit Fortis, proti tomu je Citizen spotřební zboží
Bert Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 za 250 euro ti prodám nové, nikdy nenošené hodinky Citizen Nighthawk BJ7010-59E i se zárukou. Nemáš ještě padesát příspěvků. BAN na týden za obcházení pravidel fóra.
StanoBare Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 (upraveno) za 250 euro ti prodám nové, nikdy nenošené hodinky Citizen Nighthawk BJ7010-59E i se zárukou. Ha, ja som vedel že tvoje "príspevky" niekam jasne smerujú...pýtaš sa v inom Citizen vlákne za koľko sa dajú kúpiť rádiovky a vlastne ty už jedne máš a chceš len predať, je tak?...ak sa mýlim potom pardon. edit: aaa Bert už zasiahol, takže som a nemýlil. Dík. Upraveno 1. června 2011 uživatelem StanoBare
Bert Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Ha, ja som vedel že tvoje príspevky a "príspevky" kade smerujú...pýtaš sa v inom Citizen vlákne za koľko sa dajú kúpiť rádiovky a vlastne ty už jedne máš a chceš len predať, je tak?...ak sa mýlim potom pardon. Stano, sorry, ale na odpověď si budeš muset týden počkat ... :-) Viz předchozí příspěvek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se