cigi Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Pěknej remake, to čumím. Druhý ruský hodinky, co by se daly ( po vodolazech) myslím origoš i remake.
Návštěvník tolja Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 pred tremi lety jsem si poridil snad puvodni gagarinky na izmailovskeho trznici. viz vlakno http://forum.chronom...__1#entry196522 . slibil jsem jednomu vazenemu clenovi, ze mu je taky poridim, ale kdyz jsem zjistil, jak za 3 roky poskocila cena (navic umocnena vyrocim), asi me moc nepochvali ja myslim, ze puvodni s 15 kameny mely naklapavaci dynko a novejsi s 17 kameny mely sroubovaci. prikladam taky par fotek s gagarinem - jak je videt, mel hodinek povicero Mám to snad chápat tak, že ty skvostné automatistické primky už nebudou stačit? Ty taky než se rozhoupeš
docent_tecka Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 (upraveno) tak jsem se nadchl a objednal si cerne pvd chrona s cervenymi detaily. cekal jsem na ne mesic... kdyz mi vcera zavolali, ze je maji v moskve uz pripravene a at si pro ne prijedu, tak jsem mel radost a nadseni jak maly kluk. nakonec jsem v obchode vahal nad variacemi pvd/brousena ocel a cerno-oranzovy nebo cerno-cerveny cifernik. u cerno-oranzovych meli uz kusy s limitky (max 400ks), u cerno-cervene zatim jen kusy z "signalni" serie (budto bez cisla anebo xxx/xxx a drobne odlisnosi typu rucky, grafika gagarina - no proste fejky jak vysite ), pricemz v tehle limitce ma byt dle nemeckeho webu jen 100 ks... nakonec vyhraly cernocervene v brousene oceli. jsou krasne zabalene v spesl krabici s bustou jurije a na kaucuku "gagarin" vypadaji na ruce krasne rusky kolotocarsky. jedina vec, ktera mi vaci, a ktera se mi u hodinek jevi jako pomerne zasadni problem je to, ze po priblizne 5 hodinach prestaly fungovat. nu vot, ruskaja sborka Made in Russia Upraveno 4. července 2011 uživatelem docent_tecka
pato31681 Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Uz viac ako 24 hodin tu mali byt fotky :-D Na tych fejkoch asi nieco bude, Gagarin bol vo vesmire 108 minut, tebe hodinky sli az 5 hodin...
pato31681 Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Prave sa vraciam domov so svojimi Sturmami, zajtra sa snad dokopem k tomu aby som spravil par zivich foto, pochvalil sa a strucne zhodnotil. Tak zatial
Klotzman Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Ty chrona s 3133 vypadaji hezky - akorát jsem je nenašel v žádném shopu. Máte někdo tušáka, kde se dají koupit ?
docent_tecka Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 tak jsem udelal par rychlych fotek - spis pro predstavu. jedna se "signalni", neboli pokusny kus, proto to cislovani, odlisny gagarin na dynky a jine rucky. k hodinkam (chrono ale i normalnim retro) je rekl bych dustojna "koznea" krabicka, karticka s fotkou atd atd atd... ve tme sviti rucky a indexy hodinky jsem koupil v www.aviatortime.ru
pato31681 Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Vyzeraju dobre, gratulujem k prirastku . Je stranka aviatortime.ru aj v anglictine ? Po rusky sice citat viem ale vsetkemu nerozumiem. Da sa platit aj cez paypal ? Dik za info
docent_tecka Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 tak pratele, ted probiha akce (trosku me to s.re, tech kufrik bych bral )
escape2512 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Zdravim vsetkych ktorych bavia ruske hodinky. Pri tulani sa webom som sa pozrel aj na stranky Volmaxu - aviatorwatch.ru a k 50. vyrociu letu Jurija Gagarina vydali dva nove modely hodiniek - remake hodiniek ktore mal na ruke pocas letu s kalibrom 2609 a chronograf s kalibrom 3133 v PVD uprave. Hodinky uz ma na svojich strankach aj nas slovensky dovozca. Tak sa kochajte A este nejake info o modeloch: Remake # Movement Poljot 2609 # Manual winding, 17 jewels # Hours, minutes, seconds # Mineral glass # Stainless steel case # Case Diameter 38 mm # Case hight 10,63 mm # 3 atm water resistant # Leather strap # Width 18 mm # Limited to 500 pieces Insciption on the case back: Yuri Gagarin - the first human in space. The famous Gagarin´s word "Let´s go!" - said short before the flight start - is engraved on the case back, too. Chrono # Movement Poljot 3133 # Manual winding, 23 jewels # Hours, minutes, seconds # Stop watch # Sapphire glass # 3 atm water resistant # Part of the dial is made in form of honeycombs which allows to see the movement # Stainless steel case, black-PVD-plated # Diameter 44 mm # Hight 13,7 # Screwed-in stainless steel case with engravement # Silicon strap with cut out Gagarin name # Width 22 mm # Limitation 100 pcs Krása!!!
Karlos Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Escape a to jsi zkopíroval příspěvek velkej přes celej monitor jen proto, abys pod něj připsal krása? Máš rozum?
perlufanda Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Tak tohle vlákno mně uniklo, ty hodinky s kalibrem 3133 se mi vůbec nelíbí, ale ty druhé vypadají velmi velmi dobře. Bavíme se o 50. výročí a ty chrono zkrátka jako retro Gagarinovy hodinky moc nepůsobí, u těch druhých bych si dal říct. Neřeším tak ani barevnou do očí bijící úpravu, ale ta Zeměgula to totálně zprasila. Hodinky na mě působí, jak z tržnice....Na druhou stranu, člověk, co nosí na ciferníku ponorku, by měl mlčet....
Tibb Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Já teda moc nerozumím spojení červené barvy a letectví. Jediný, co mne napadá, že rudá je barva komunismu. Za mě tedy moc ne.
odjinud Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ty od docenta_tečky, to je spíš remake těch Remkových Poljotů... ale vypadají dobře. Koukal jsem shodou okolností na jeden bazar, kde nabízí origa, bohužel opět fake; asi zase ty Pobedy, řekl bych.http://www.ceske-kralovstvi.cz/3343,sturmanskie-no.1235.html
pato31681 Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Nemusi to byt fejk, puzdro a rozmer boli tusim zhodne s Pobedami, strojcek tiez. Ten cifernik vyzera ako novy, rucicky by mohli byt origo. Ale ruku do ohna za nich nedam...
odjinud Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Nemusi to byt fejk, puzdro a rozmer boli tusim zhodne s Pobedami, strojcek tiez. Ten cifernik vyzera ako novy, rucicky by mohli byt origo. Ale ruku do ohna za nich nedam... Bohužel je, našel jsem někde návod, v podle čeho to posoudit. Příležitostně to sem dám (až to zase najdu). Co si z toho pamatuju, tak u 15 rubínovýho modelu to má jiný ručky, ty 3 rubíny mají bejt zahroubený, a to ozubený kolečko se třema hvězdama má bejt úplně hladký. (teda podle toho, co psali v tom návodu, sám tomu prd rozumím)
Apep Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Prave sa vraciam domov so svojimi Sturmami, zajtra sa snad dokopem k tomu aby som spravil par zivich foto, pochvalil sa a strucne zhodnotil. Tak zatial Ahoj Pato Rok se z rokem za chvíli pomalu sejde a Tvá recenze včetně nějakých těch fotek zatím pořád nikde O to ale možná ta recenze teď bude zajímavější, za rok se už nějaké ty zkušenosti jistě nasbíraly Tak se pochlub! Díky!
Apep Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Ahoj Pato Rok se z rokem za chvíli pomalu sejde a Tvá recenze včetně nějakých těch fotek zatím pořád nikde O to ale možná ta recenze teď bude zajímavější, za rok se už nějaké ty zkušenosti jistě nasbíraly Tak se pochlub! Díky! Zatím sem dávám odkaz na s jejich prezentací
pato31681 Odesláno 26. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Ahoj Pato Rok se z rokem za chvíli pomalu sejde a Tvá recenze včetně nějakých těch fotek zatím pořád nikde O to ale možná ta recenze teď bude zajímavější, za rok se už nějaké ty zkušenosti jistě nasbíraly Tak se pochlub! Díky! Ahoj Apep, ridavam odkaz na chlubiace vlakno kde je aj mala recenzia a par foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39806-sturmanskie-jurij-gagarin-50th-anniversary-remake/page__p__613535__hl__sturmanskie__fromsearch__1#entry613535
Apep Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Ahoj Apep, ridavam odkaz na chlubiace vlakno kde je aj mala recenzia a par foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39806-sturmanskie-jurij-gagarin-50th-anniversary-remake/page__p__613535__hl__sturmanskie__fromsearch__1#entry613535 Díky, Pato Pěkné hodinky i recenze, toho vlákna jsem si nějak tenkrát nevšiml. Z té následné diskuse ale vyplývá, že se na ně mohu možná už podívat i v Praze, což je dobře
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se