habadej Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Samozřejmě Fortisky. Ty modřený ručky a indexy v kombinaci s AR jsou nádherný. Mám fliegry a nemůžu se nabažit tý modrý, která se po dopadu světla v různých úhlech mění od skoro černý až po světle modrou.
nesquik Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Tak dnes jsem si udelal vylet a koukal jsem na Fortisky. Detaily maji opravdu nadherne,bohuzel jsem nenarazil konkretne na ty divery ale zkousel jsem ruzne B-42 i ty marenemaster-cerne i bile, ale na ruce jako celek, mi prisly takovy moc surovy, ani nevim jak to popsat. Popravde mi moc nesedly. Bohuzel jsem jeste nikdy nenarazil fyzicky na ty Longiny. Objevil jsem tam dalsi mozny adepty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Tak dnes jsem si udelal vylet a koukal jsem na Fortisky. Detaily maji opravdu nadherne,bohuzel jsem nenarazil konkretne na ty divery ale zkousel jsem ruzne B-42 i ty marenemaster-cerne i bile, ale na ruce jako celek, mi prisly takovy moc surovy, ani nevim jak to popsat. Popravde mi moc nesedly. Bohuzel jsem jeste nikdy nenarazil fyzicky na ty Longiny. Objevil jsem tam dalsi mozny adepty. Starší byly hezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nesquik Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 no to je zajimavy, myslis ze maji stejny vnitrnosti. Nekde jsem je totiz asi take zahledl a byly asi o 3k levnejsi, myslel jsem, ze jde o jiny model.A on starsi sourozenec.
nesquik Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 (upraveno) nekdo tu zminoval omega seamasters. To je opravdu bomba. Ale ty ceny:crying_anim02:Ciste teoreticky, servis automatu Longines vs Omega vs Tag, jsou hodne rozdilne ceny srovnatelnych ukonu?Zajima me to z toho duvodu, ze kdybych jeste setril, aby me pak servis Omeg nepolozil.Diky za poznatky Jaky mate nazor na Omega seamasters v quartzu?? Jezisi oni stoji v automatu skoro 70k, no tak to jsem se s prominutim jeste nepo....tak to se nedivim ze se je snazi vsichni napodobovat. Upraveno 1. června 2011 uživatelem nesquik
Peta-Biker Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Hele, pokud je budeš kupovat nové, servis bude stačit za 3-5 let. Kdo ví, co do té doby bude. Třeba budeš chtít jiné, jsem tady na fóru čtyři roky a za tu dobu jsem prototočil asi 20kusů hodinek. Starat se o servis, podle mě, fakt zatím nemusíš a když jo - není to u té Omegy zas takový balík.
pavel23 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Peto tady jsou nový : http://cgi.ebay.de/FORTIS-B-42-MARINEMASTER-AUTOMATIK-DAY-DATE-UNGETRAGEN-/260794026825?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3cb8890b49
HB63 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Starší byly hezčí Naprostý souhlas. Upraveno 2. června 2011 uživatelem HB63
nesquik Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Tak ja proste nevim. Zase dalsi adept Omega seamasters 300m QUARTZ black Ted nevim jestli radsi levnejsi Longiny hydroconquest black v automatu nebo Omega seamasters v quartzu
FranaD Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Já osobně víc slintám nad obrázkem Fortisek...
NIGHTinGALE Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 (upraveno) Ty Fortisky jsou hezčí, ale Fortis ve mně evokuje letectví a ne vodu. Takže potápky bych hledal jinde. Tyhle si jednou koupím já: Tag Heuer Aquagraph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2011 uživatelem NIGHTinGALE
nesquik Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Tak uz jsem jedny vybral a mam objednano.Ve stredu je budu vlastnit.Dekuji vsem za tipy a nazory. Uz se nemuzu dockat.
jktibet Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 fortis! longines mi k potapkam moc nesedi a ten model se mi take moc nelibi.. to fortis, to je jinej kalibr Tak bych to napsal-FORTIS!!!!
jktibet Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Tak uz jsem jedny vybral a mam objednano. Ve stredu je budu vlastnit. Dekuji vsem za tipy a nazory. Uz se nemuzu dockat. ..HELE PŘESTAŇ TADY ŘVÁT A KUP SI JE.MK
nesquik Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 ..HELE PŘESTAŇ TADY ŘVÁT A KUP SI JE.MK Ve stredu, ve stredu:clap: Tesim se jak malej, uz me ani nemrzi tech 30k. Prvni hodinky-pro me velkej skok od Casio.
Petrson Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 A které jsi si to vlastně vybral???
nesquik Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Ta luneta me uplne dostala. Na poprvi. A ten pasek-kaucuk-hrozne pohodlny. Laska na prvni pohled.I kdyz popravde, na obrazku se mi moc nelibily. Ve skutecnosti libovice.Fotku jsem si pujcil nekde tady na foru-dekuji:smile_anim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 moc pěkný,tahle zubatá luneta je cool ...gratulace
555EN Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 (upraveno) Gratulujem k Fortisom, skoda, ze som si nevsimol prispevok skor, navrhol by som este Citizen profesionalne automaty, priapadne eco-drive. Nie su najkrajsie, ale Citizeny pouziva najviac potapacov. Ako je na kaucuku vyriesene predlzenie reminku pre nasadenie na neopren? Kovovy tah ma dost tazko vyklapaci predlzovaci plech. Upraveno 10. června 2011 uživatelem 555EN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se