Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O pravosti těch Carrer vůbec neuvažujte.

Stačí se podívat na subciferníky a máte jasno.

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten samý obrázek, s posunutou vnitřní minutovou (nebo spíše sekundovou) lunetou, je k vidění na stránkách hodně prodejců (a bojím se, že nejen neseriózních), podívej se například na stránku tuzemské uznávané firmy Koscom, mají ho tam také (přikládám kopii obrázku).

Jinak - všimli jste si, jak je křivě umístěný nápis TAG HEUER na sponě? To je síla.

tak to je celkem mazec..jsem myslel, že to byla zrovna náhoda na stránkách ihodinarstvi.cz a on se ten nešvar rozšířil téměř všude Posted Image

Odesláno

Koukal jsem na ty hodinky blíže a markry jsou jasný:

1. Subciferníky jsou příliš blízko sebe. Když se podíváte na origo carrery, tak maj větší rozestup mezi ciferníkama.

2. Co se týče vodotěsnosti, tak bych nedal ruku do vohně, že vyfocený dýnko je z Tag Heuer F1 a né z Carrer.

Jinak aukci jsem už nahlásil k přezkumu.

Odesláno

Tak jsem kontaktoval prodejce, a prý mají hodinky certifikát z kamennýho obchodu ze Švajcu.

Odesláno

Tak jsem kontaktoval prodejce, a prý mají hodinky certifikát z kamennýho obchodu ze Švajcu.

No to jo, ale hned v příspěvku č.1 LONG píše, že kontaktoval prodejce, ale ten mu nic neposlal. Tys ten certifikát viděl?
Odesláno

No to jo, ale hned v příspěvku č.1 LONG píše, že kontaktoval prodejce, ale ten mu nic neposlal. Tys ten certifikát viděl?

Máš pravdu předsedo, poslal mi kulový !

Odesláno

tak vkládám vyjádření vystavovatele aukce, které mi napsal e-mailem poté, co jsem varoval některé případné kupce hodinek TH:

vážený,

nabízím v aukci hodinky originalní,zakoupene ve Švýcarsku, s dokladem,tedy fakturou a kartou potvrzenou.

Což je jasně uvedeno v aukci,nechápu tedy jaký máte podnět rozesílat kupujícím,resp.přihazujicím své mylne nazory a odrazovat od obchodu.

Pokud se vaš postoj nezmení a neuvedete to na pravou míru budu nucen se obratit na vedení aukra a popsat vaše chování.

Večer umístím k aukci i doklad nafocený detailněji,jelikož jsem byl na cestach neměl jsem možnost tak učinit dříve.

Snad chapete i Vy mě.....nejsem žádný podvodník a mám takových hodinek více, zakoupených přímo ve Swizz.

Během další doby se možná objeví i další kusy, Tag Heuer,ale hlavně asi RADO a Omega.

Vše s doklady o koupi a stáří do 26 měsíců.

Jelikož jsem předpokladal určitou inteligenci od účastníků aukce dovolil jsem si dát cenu od 1,-Kč., a věřil že ocení tuto zajímavou nabídku pro skutecnou dražbu se vším všudy,k čemuž ma aukro sloužit.

Přišlo mi asi pět nabídek v rozmezí 30-37 tis., a zvažuji zda pro tento důvod aukci nestahnu, za což by se na mě nemohl nikdo zlobit. Mějte se Radek J

Návštěvník Kamil
Odesláno

....zakoupených přímo ve Swizz.

To je autentický přepis?

Během další doby se možná objeví i další kusy, Tag Heuer,ale hlavně asi RADO a Omega.

Pán asi někde v Asii nakoupil fejky, to se máme na co těšit.
Odesláno

Nazdar chlapci,

tak tady je přepis mojí komunikace.

Dobrý,

ano mate pravdu,mají označení 200m ale uvadím 100m vodotěsnost,ale podle toho přepočtu to bude pouze 50m: ,http://www.google.cz/search?q=vodot%C4%9Bsnost+hodinek+100atm&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

ale mam dojem že jsem někde četl že je to 100m.

Fotografie už další pořizovat nebudu, snažil jsem se o kvalitnější foto ale vždy tam byl nejaký odlesk apod...pouze dodam doklad o zaplacení ve Sweizz. a potvrzenou kartu otočím razítkem nahoru. S pozdravem RJ

------------ Původní zpráva ------------

Od: <david.vrtal@hotmail.com>

Předmět: Dotaz na předmět: Tag Heuer Carrera Chronograph CV 2014 (Číslo nabídky: 1640579637)

Datum: 01.6.2011 16:05:57

---------------------------------------------

Zpráva od: Erendil2, from IP: 81.0.229.53

Stránka s aukcí: Tag Heuer Carrera Chronograph CV 2014

Zpráva:

Dobrý den,

mohl bych požádat o lepší fotografie nabízených hodinek.

Chci upozornit na to, že uvádíte v popisu správně, že vodotěsnost je 100 m, ale na přiložené fotografii dýnka je 200 m.

Pokud nezodpovíte můj dotaz, nahlásím aukci jako prodej neoriginálního zboží prodávaného jako originál.

Děkuji.

Odesláno

A tady je druhý kousek:

Dobrý den,

momentálně jsem v zahraničí,tedy mohu řešit veškeré obchody až zítra. Co se týče vodotěsnosti neznámená,že pokud je na hodinkách uvedeno 200M znamená to,že s nimi můžete začít potápět ve výstroji pro hloubkové ponory.

Zde uvádím odkaz pro příklad:

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/imggalery/Vodot%C4%9Bsnost%20a%20vod%C4%9Bodolnost%20hodinek.htm

Výrobcem doporučená maximální hloubka je 100m.

Nevím,proč by jste měl hlásit aukci jako prodej neoriginálního zboží. Když jsou hodinky certifikované a s dokladem ze švýcarského obchodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...