Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, jako loni poradame Primatorky a opet se kona drazba hodinek Prim. Loni vydrazena castka prekonala skutecnou (udavanou) a pomohla mnoha detem - jak ja je zde familiarne nazyvam - slepíšům Posted Image

Takze kdo z vas bude mit chut na Primky, hurá do toho.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník ?po
Odesláno

první chronoročník jsem akceptoval, protože to bylo takový, nějaký lidový bez báchorek a lidových rozprávek, ale "unikátní hodinky z reálnou cenou" podporovat nebudu - Franto tenhle leták se ti nějak nepovedl, měl by si víc hulit :D

Odesláno

první chronoročník jsem akceptoval, protože to bylo takový, nějaký lidový bez báchorek a lidových rozprávek, ale "unikátní hodinky z reálnou cenou" podporovat nebudu - Franto tenhle leták se ti nějak nepovedl, měl by si víc hulit :D

No jo, co se dá dělat. Vycházíme vstříct i klientovi. Ale ostatní věřím, že maj jinej názor a Primky si majitele najdou Posted Image
Návštěvník ?po
Odesláno

No jo, co se dá dělat. Vycházíme vstříct i klientovi. Ale ostatní věřím, že maj jinej názor a Primky si majitele najdou Posted Image

to je bez diskuze - lolohh říkal, že půjde až na dva míče
Odesláno

Tak je to fajn počin, i ten leták je dobrej. Akorát v pondělí byla v rádiu soutěž (stanici už nevím) a tam mohl soutěžící vyhrát Primátorky za 3 správné odpovědi na nějaké otázky. A taky je vyhrál. Což hodnotu těch hodinek v mých očích maličko sráží.

Jinak dobrá částka na tom Aukru, gratuluju, prodají se velmi slušně.

Odesláno

No to čumim na to aukro, podle těch nicků bych hádal nějaký puberťáky a oni tam ty desetitisíce přihazujou vidlema.

Ale popravdě, ty řeči o ceně, to působí jak náborový leták obchodních zástupců D.I.C., kde si můžeš při vstupu koupit za 80k sadu šperků v ceně 120k (a tržní hodnotě střepů 10k :D )

Odesláno

Tak to je fajn cena, za kterou se nakonec prodaly (myšleno pro nadaci). Snad je "Martyveslo", přes nulovou reputaci, solidním kupujícím a částku zaplatí. Dle nicku zřejmě fanda do vodních sportů, tak by to mělo vyjít.

Každopádně si myslím, že výsledná částka převýšila původní očekávání (alespoń moje).

Odesláno

Tak je to fajn počin, i ten leták je dobrej. Akorát v pondělí byla v rádiu soutěž (stanici už nevím) a tam mohl soutěžící vyhrát Primátorky za 3 správné odpovědi na nějaké otázky. A taky je vyhrál. Což hodnotu těch hodinek v mých očích maličko sráží.

Jinak dobrá částka na tom Aukru, gratuluju, prodají se velmi slušně.

Jojo, to byl ale quartzový model, ne? Tech je nekolik kusu za cca. 5-6 tisíc

Jinak ta castka je super, slepejši budou mít radost Posted Image

Odesláno

Tak to je fajn cena, za kterou se nakonec prodaly (myšleno pro nadaci). Snad je "Martyveslo", přes nulovou reputaci, solidním kupujícím a částku zaplatí. Dle nicku zřejmě fanda do vodních sportů, tak by to mělo vyjít.

Každopádně si myslím, že výsledná částka převýšila původní očekávání (alespoń moje).

Vim i kdo to je, vysoce postaveny manazer, kteremu loni utekly. Budou v dobrych rukou Posted Image
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Podle mne je bomba, jak vysoko šli ostřílení aukráci ( třeba NIKIII) , že by nakupoval pro někoho ?? Každopádně to asi bude opravdu sběratelský kousek, výsledek je fakt super !!

Je potěšující, že veřejnost vnímá prim jinak, než hlučný chronomag.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vysledek je dobry, ale doporucil jsem radu zlepseni. Asi se budeme bavit, jak pripravit ty hodinky jeste lepe, aby zaujali sirsi publikum - logo, rucky, cifr, remen, apod. No uvidime, rad bych se inspiroval zde na foru, ale je to beh na dlouhou trat.

Odesláno

Primky dobrý, jeto otázka co se komu líbí. Nebyla by ale jiná možnost než použití aukra s jeho přístupem k prodeji fejků? Takhle se to podobá nákupu někde v průjezdu od neznámého muže.

Odesláno

Primky dobrý, jeto otázka co se komu líbí. Nebyla by ale jiná možnost než použití aukra s jeho přístupem k prodeji fejků? Takhle se to podobá nákupu někde v průjezdu od neznámého muže.

To samozrejme souhlasim, to je taky jeden z problemu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...