svijanskymaz Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Ja sa tesim,ze ma byt cez vikend pekne pocasie/konecne/a vydaria sa nam moje malinkate pivne slavnosti a opat zaplnim okrem zahradky aj celu ulicu okolo krcmy Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem svijanskymaz
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Dnes ČT 2 ve 23:55 JAZZKLUB ----- JETHRO TULL
organic Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Dnes večer pracovní večeře ve francouzské restauraci Obecního domu v Praze. Těším se jak na interiér, tak na to žrádýlko. Slintám už jen nad tím jídelníčkem. TU se můžete pokochat a závidět
pavča Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Dnes večer pracovní večeře ve francouzské restauraci Obecního domu v Praze. Těším se jak na interiér, tak na to žrádýlko. Slintám už jen nad tím jídelníčkem. TU se můžete pokochat a závidět Nějak jim nefungují stránky, nezobrazuje se ani jídelní lístek ani nápojový lístek. Zajímala by mě nabídka a ceny, ale nejsou.
panedge Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 (upraveno) pavča-předkrmy 400,polévka 300,hlavní chod 600,dezert 300.Vše v Kč Upraveno 8. srpna 2011 uživatelem panedge
organic Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Nějak jim nefungují stránky, nezobrazuje se ani jídelní lístek ani nápojový lístek. Zajímala by mě nabídka a ceny, ale nejsou. Zkus tenhle link http://www.francouzskarestaurace.cz/cs/jidelni-menu
pavča Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Zkus tenhle link http://www.francouzs...cs/jidelni-menu Bezva, tady to je, díky a dobrou chuť.
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Nějak jim nefungují stránky, nezobrazuje se ani jídelní lístek ani nápojový lístek. Zajímala by mě nabídka a ceny, ale nejsou. Mě to normálně funguje všechno se ukazuje i TY ceny
pavča Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Mě to normálně funguje všechno se ukazuje i TY ceny Jo, ten druhý odkaz je v pořádku a ukazuje i TY ceny, ten první odkaz ne.
organic Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Mě to normálně funguje všechno se ukazuje i TY ceny Ještě že to neplatím Ne vážně, měl jsem to štěstí několik špičkových pražských restaurací otestovat, tak jsem zvědavý na kvalitu. Například naposledy v Aromi restaurantu jsem moc spokojený nebyl...
pavča Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 (upraveno) Ještě že to neplatím Ne vážně, měl jsem to štěstí několik špičkových pražských restaurací otestovat, tak jsem zvědavý na kvalitu. Například naposledy v Aromi restaurantu jsem moc spokojený nebyl... Já jsem naposledy byl s manželkou na obědě v Palffyho paláci, jídlo špičkové, ale hanebná nabídka pokud jde o pivo, mají jen lahvový Staropramen (!). Jinak ceny asi v zásadě podobné, předkrm 450,- Kč, jídlo 630,- Kč (s přílohou), dezerty tak kolem 300,- Kč, já jsem si dal jako dezert sýrový talíř s ovocem, v podtextu uvedeno "Nabídka evropských sýrů", cena 390,-Kč a byl jsem zklamán, na talíři tří druhů sýrů (od každého dva kousíčky) , tři ostružiny, jeden hrozínek rybízu - o to by nešlo, ale ty sýry byly velmi nevýrazné a skutečně nic moc, to sýry, které si kupujeme v "Ráji sýrů" jsou daleko daleko chutnější. Manželka to měla lepší, ta si dala marinovanou hrušku v portském a já jsem jí jen tiše záviděl. V té Francouzské restauraci jsem byl kdysi hodně hodně dávno (ještě před rekonstrukcí Obecního domu), je to tam krásné a po rekonstrukci (parkrát jsem tam nahlédl při návštěvě Obecního domu) ještě více. Upraveno 8. srpna 2011 uživatelem pavča
organic Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Já jsem naposledy byl s manželkou na obědě v Palffyho paláci, jídlo špičkové, ale hanebná nabídka pokud jde o pivo, mají jen lahvový Staropramen (!). Jinak ceny asi v zásadě podobné, předkrm 450,- Kč, jídlo 630,- Kč (s přílohou), dezerty tak kolem 300,- Kč, já jsem si dal jako dezert sýrový talíř s ovocem, v podtextu uvedeno "Nabídka evropských sýrů", cena 390,-Kč a byl jsem zklamán, na talíři tří druhů sýrů (od každého dva kousíčky) , tři ostružiny, jeden hrozínek rybízu - o to by nešlo, ale ty sýry byly velmi nevýrazné a skutečně nic moc, to sýry, které si kupujeme v "Ráji sýrů" jsou daleko daleko chutnější. Manželka to měla lepší, ta si dala marinovanou hrušku v portském a já jsem jí jen tiše záviděl. V té Francouzské restauraci jsem byl kdysi hodně hodně dávno (ještě před rekonstrukcí Obecního domu), je to tam krásné a po rekonstrukci (parkrát jsem tam nahlédl při návštěvě Obecního domu) ještě více. Tak já vyrážím, zítra poreferuju.
pavča Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Tak já vyrážím, zítra poreferuju. Jo, určitě, jsem zvědavý. Dobrou chuť a zábavu a ahoj.
M3maniac Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Na to jak budu zítra sledovat jakou má mladej radost z novýho skůtra, pro kterýho mu zítra jedu a na RLX , které doufám co nevidět budou, ještě mi zůstalo pade z vrácených Navitimerů tak to nebude taková krev
organic Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Jo, určitě, jsem zvědavý. Dobrou chuť a zábavu a ahoj. Takze probehli obligatni sneci, humri a lanyzove omacky, lec nejvetsi delikatesou byla Mona. Cca 30leta Danka s trochou indicke krve, pracujici pro holandskou firmu, vedle niz jsem cely vecer sedel. Nosi vintage Rolex Oyster s ruzovym dialem. Nicmene tentokrat me ty hodinky moc netankovaly Takze se tesim na zitra 9:00, kdy mame pracovni schuzku ve firme. Nekdy me ta prace fakt bavi. Jinak ten restaurant ma krasny interier, ale na muj vkus moc asijskych turistu,n
Návštěvník Ondra Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Takze probehli obligatni sneci, humri a lanyzove omacky, lec nejvetsi delikatesou byla Mona. Cca 30leta Danka s trochou indicke krve, pracujici pro holandskou firmu, vedle niz jsem cely vecer sedel. Nosi vintage Rolex Oyster s ruzovym dialem. Nicmene tentokrat me ty hodinky moc netankovaly Takze se tesim na zitra 9:00, kdy mame pracovni schuzku ve firme. Nekdy me ta prace fakt bavi. Jinak ten restaurant ma krasny interier, ale na muj vkus moc asijskych turistu,n Tak jak?
adamo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 ...delikatesou byla Mona. Cca 30leta Danka s trochou indicke krve... foto?
organic Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 foto? Nefotil jsem Jinak obecně řečeno Obecní dům je krásný barák, ale už jsem jedl i v lepších restauracích. Docela mě iritoval klavírista, ke kterému jsem seděl zády a piano jsem měl cca 2 metry od sebe. Pokud se chcete dobře najíst za polovic, nedám dopustit na Infinity na Floře.
bandicoot Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Neni lepší čerstvá poctivá sekaná s pivním rohlíčkem v osum ráno v Nuslích na stojáka u řezníka? Jediný mínus je, že tam člověk nepotká nějakou tu Monu a pokud jo, tak bude cinklá tak akorát Karlínem... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se