Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Podrobnosti:

o Quarz

o Kaliber Ronda o pouzdro z nerezové oceli (316L) matné

o speciální minerální sklo

o poškrábání a nárazu odolné sklo

o Masivní otočná luneta (316L)

o Hodiny / minuty / sekundy

o Datum mezi 4.a 5. hodinou

o Voděodolné do 20 ATM podle DIN 8310 (200 m / 20 bar)

o Ručky a indexy se Superluminovem

o Černý matný číselník

o Průměr: 44 mm bez korunky, Tloušťka: 15 mm

o Rozteč stěžejek 24 mm

o Hmotnost hodin: 120 gr

o Silikonový (neopren) náramek černé barvy s přezkou kolík (316L)

o Šroubovací korunka

Pervní moje dojmy: Masivní odolné hodinky, výborné zpracování pouzdra, čitelnost za normální a dočasně snížené viditelnosti velice dobrá, avšak výdrž svítivosti indexů a ručiček nedostačuje na "přežití noci" (budu se muset vrátit k Seikům), nositelnost perfektní díky silnému, přesto poddajnému pásku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem FranaD
Odesláno

"Škorpióna" Praetorian poznám len z webu milwatches.com (military tactical hodinky - Tawatec a spol), takže pre mňa sú neprebádané vody. Kľudne napíš po čase aj viac, ako si s nimi spokojný.

Ak by si chcel lepšiu lumi, potom majú v ponuke aj trítiove trubičky, ale ako pozerám, asi len na automatoch.

Odesláno (upraveno)

sprvu som myslel, ze su to marathony s tritiom..zaujimave..nech sluzia a potom napis dojmy..

Moje dojmy jsem už napsal v mém prvním příspěvku..:o)) Hodinky celkově parádní, designem i zpracováním, jistě budou i odolné, dlouho jsem vybíral, ale budu se, jak jsem psal, vrátit k Seikům, které v mé cenové možnosti nabízejí delší výdrž, co se týká svítivosti. Dost často se v práci ocitám v situaci hodně ztížených světelných podmínek a študovat, kolik je vlastně hodin mi nevyhovuje. Taky často nemám možnost použít druhou ruku. A já "trouba" se zbavil Monster..... tyhle hodinky se dělají i s Tritiem, ale jsou podstatně dražší, aspoň pro mě... :o) Zkrátka Superluminova mě na těhle hodinkách malinko zklamala, někomu možná bude stačit... já se vrátím, pokud bude mít někdo chuť na směnu, k Seikům....

Upraveno uživatelem FranaD
Odesláno

Nech si je. Jsou pěkný, vypadají fakt odolně a Seika časem dokoupíš. Jsou to hoďky na který zase tak často nenarazíš.

Odesláno

hmm, to áno, tá cena u modelov s trítium trubícami je vyššia..., i keď chápem sklamanie - taktické hodinky - očákaval si lepšiu svietivosť...aaa, v pohode...trochu mi "ťahá" oči ich biela dátumovka medzi bielymi hodinovými číslicami.

Inak fajn bytelné hodinky.

Odesláno

Zaujimave a nevsedne hodinky, no strasne mi biju do oci 2 veci:

Font na lunete je tensi (!) nez na ciferniku, pripada mi to strasne neproporcne.

Okienko datumovky posobi dojmom akoby bolo vyrezane doma na kolene. Proste mi tam absolutne nepasuje, je cele nejake nedorobene

Military look sa im ale upriet rozhodne neda.

Odesláno

Zaujimave a nevsedne hodinky, no strasne mi biju do oci 2 veci:

Font na lunete je tensi (!) nez na ciferniku, pripada mi to strasne neproporcne.

Okienko datumovky posobi dojmom akoby bolo vyrezane doma na kolene. Proste mi tam absolutne nepasuje, je cele nejake nedorobene

Military look sa im ale upriet rozhodne neda.

:rolleyes: No... není naprosto ostré, ale já lupou normálně na hodinky nekoukám a normálním pohledem a i zblízka mi nepřijde, že by bylo nedodělané.... Přidávám zvětšeninu z jiné fotky... Samozdřejmně, znám i lépe udělané hodinky, ale co bych chtěl za necelých 120 Éček....:lol:

Odesláno

:rolleyes: No... není naprosto ostré, ale já lupou normálně na hodinky nekoukám a normálním pohledem a i zblízka mi nepřijde, že by bylo nedodělané.... Přidávám zvětšeninu z jiné fotky... Samozdřejmně, znám i lépe udělané hodinky, ale co bych chtěl za necelých 120 Éček....:lol:

nejde ani tak o samotne prevedenie (hrany) ako o to ako a kde je osadene a ako "ladi" so zvyskom hodiniek. Pravda ale je ze za dane prachy toho vela v tomto style nebude.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...