obchodnik-o3 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Aspon jedna rychla fotka novych hodin.Kupil som ich od clena Aloisa,zaroven mu tymto dakujem za dobru spolupracu.Su to podla mojho hodnotenia cisto prilezitostne hodinky ale o to vacsiu radost mi poskytnu.Stav je ako pri novych,absolutne bez priznakov nosenia,co sa da povazovat za zvlastnost ked zoberiem do uvahy rok vyroby 1976.To je tiez faktor,ktory brzdi ich pouzivanie,ved co keby sa nahodou poskriabali... Upraveno 3. června 2011 uživatelem Gilius Fotka smazána pro svou velikost. Takhle velké plachty pouze do sekce fotogalerie a prodej. Jinak je optimum 800 x 600. Gil.
jankoxxx Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 clovece, hodinky su to krasne ale 4000x3000?
obchodnik-o3 Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 clovece, hodinky su to krasne ale 4000x3000? no niekedy si neuvedomim,ze by sa siklo zmenit rozlisenie
eskimak Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Fakt niesom schopny rozoznat ci su zlate (teda zlta farba) alebo strieborne (ocel? biele zlato?)...asi maly obrazok Ale na prvy pohlad nadherne minimalisticke oblekovky, toto su presne hodinky do opery. Gratulacia!
obchodnik-o3 Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Fakt niesom schopny rozoznat ci su zlate (teda zlta farba) alebo strieborne (ocel? biele zlato?)... asi maly obrazok Ale na prvy pohlad nadherne minimalisticke oblekovky, toto su presne hodinky do opery. Gratulacia! je to ocel,tu zltu tomu dotvara ta svijanska knezna v tom skle asi zacnem chodit do opery
eskimak Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 je to ocel,... Co sa mna tyka - radsej ocel ako zlato. Fakt nadherne hodinky, no asi by som neodolal zaobstarat im este nejakeho kamarata z rodu krokodilov alebo aligatorov. To je podla mna to na co boli stvorene.
obchodnik-o3 Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2011 ano po krokodilovi sa uz obzeram
Stano74 Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Určite čierny aligátor a v opere SND nebudú mať chybu :-). Gratulujem.
lukin_ova Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Toš pošli nějaké to foto ... V normálním rozlišení ......
obchodnik-o3 Odesláno 4. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Toš pošli nějaké to foto ... V normálním rozlišení ...... musim popracovat na tom,ale pridam...
Chorche Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Viděl jsem je naživo, když mi alois prodával Stowy a jsou to fakt krásné, decentní hodinky v super stavu.Gratuluju!
Matthew Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 já tohle vlákno sleduju už pěkně dlouho a s každým novým příspěvkem ve mně vždycky vzplane jiskřička naděje, že už konečně uvidim nějakou fotografii... já si myslim, že by se to klidně mohlo přesunout i do fotogalerie
obchodnik-o3 Odesláno 9. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2011 já tohle vlákno sleduju už pěkně dlouho a s každým novým příspěvkem ve mně vždycky vzplane jiskřička naděje, že už konečně uvidim nějakou fotografii... já si myslim, že by se to klidně mohlo přesunout i do fotogalerie prave spehujem nejaky cierny remen aby ta lestena ocel pekne vynikla(a bude mi aj viac vyhovovat k satniku) ked dorazi,tak urcite uz pre mna sameho urobim nejako to foto
Gilius Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Jestli má obchodník problém se zmenšením fotky,nechť mi ji klidně pošle přes sz v původním rozlišení a já ji zmenším a umístím ji sem.
obchodnik-o3 Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Jestli má obchodník problém se zmenšením fotky,nechť mi ji klidně pošle přes sz v původním rozlišení a já ji zmenším a umístím ji sem. nieeee v tom problem nevidim,skusim si najst cas cez vikend na nejake to foto ved moze byt aj bez tej svijanskej 11-tky
obchodnik-o3 Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. neskor pridam aj s novym remenom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2011 uživatelem obchodnik-o3
Stano74 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Tak sme sa dočkali. :-)Pekne si to Luboš naaranžoval.
Matthew Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 přiznám se, že už jsem to nechtěl ani otvírat... o to víc jsem mile překvapen
obchodnik-o3 Odesláno 13. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2011 cierny remen je uz objednany,tak ked dorazi hodim este foto v tej ustroji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se