Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aspon jedna rychla fotka novych hodin.

Kupil som ich od clena Aloisa,zaroven mu tymto dakujem za dobru spolupracu.

Su to podla mojho hodnotenia cisto prilezitostne hodinky ale o to vacsiu radost mi poskytnu.

Stav je ako pri novych,absolutne bez priznakov nosenia,co sa da povazovat za zvlastnost ked zoberiem do uvahy rok vyroby 1976.To je tiez faktor,ktory brzdi ich pouzivanie,ved co keby sa nahodou poskriabali...

Upraveno uživatelem Gilius
Fotka smazána pro svou velikost. Takhle velké plachty pouze do sekce fotogalerie a prodej. Jinak je optimum 800 x 600. Gil.
Odesláno

Fakt niesom schopny rozoznat ci su zlate (teda zlta farba) alebo strieborne (ocel? biele zlato?)...

asi maly obrazok :D

Ale na prvy pohlad nadherne minimalisticke oblekovky, toto su presne hodinky do opery. Gratulacia!

Odesláno

Fakt niesom schopny rozoznat ci su zlate (teda zlta farba) alebo strieborne (ocel? biele zlato?)...

asi maly obrazok :D

Ale na prvy pohlad nadherne minimalisticke oblekovky, toto su presne hodinky do opery. Gratulacia!

je to ocel,tu zltu tomu dotvara ta svijanska knezna v tom skle :cheers:

asi zacnem chodit do opery :smile_anim:

Odesláno

je to ocel,...

Co sa mna tyka - radsej ocel ako zlato.

Fakt nadherne hodinky, no asi by som neodolal zaobstarat im este nejakeho kamarata z rodu krokodilov alebo aligatorov. To je podla mna to na co boli stvorene.

Odesláno

já tohle vlákno sleduju už pěkně dlouho a s každým novým příspěvkem ve mně vždycky vzplane jiskřička naděje, že už konečně uvidim nějakou fotografii... já si myslim, že by se to klidně mohlo přesunout i do fotogalerie :suicide_anim:

Odesláno

já tohle vlákno sleduju už pěkně dlouho a s každým novým příspěvkem ve mně vždycky vzplane jiskřička naděje, že už konečně uvidim nějakou fotografii... já si myslim, že by se to klidně mohlo přesunout i do fotogalerie :suicide_anim:

prave spehujem nejaky cierny remen aby ta lestena ocel pekne vynikla(a bude mi aj viac vyhovovat k satniku)

ked dorazi,tak urcite uz pre mna sameho urobim nejako to foto :smile_anim:

Odesláno

Jestli má obchodník problém se zmenšením fotky,nechť mi ji klidně pošle přes sz v původním rozlišení a já ji zmenším a umístím ji sem.

nieeee v tom problem nevidim,skusim si najst cas cez vikend na nejake to foto

ved moze byt aj bez tej svijanskej 11-tky :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

neskor pridam aj s novym remenom

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem obchodnik-o3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...