vanderB. Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Můj životní příběh je trudný. Narodil jsem se totiž trudovikovi. Doma jen chleba s cibulí ke snídani a jinak jáhlová s pohankovou kaší. Již od jinošských let jsem ale toužil po b-uhren, jenže jako titulární rada s pár kopějkami v kapce si o nich můžu nechat jenom zdát...nemluvě o bloumání po Něvském prospektu s Breguetama v kapce jako Evžen O. Teď to ale vyypadá tak, že mi moje nová ekonomická politika přinese nějaký peníz, takže do užšího kola postoupil: jeho blahorodí Archimede Pilot a jeho vysokoblahorodí Glycine Incurosre to je tak styl a strop hodinek, o kterých přemýšlím, navrhněte případně něco podobného Děkuji
Hasňa Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 (upraveno) Pokusim so o stejne lyrickou odpoved: "Sinn, Stowa, Glycine." Upraveno 6. června 2011 uživatelem Hasňa
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Nuže Eugene, nebude se Vám příčit teutonský časoměřič ? Tutima Grand Classic Laco
koveras Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Tourby tiež pustilo do sveta nové pilotky. čistý ciferník a 42mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 hmm, kakaje krásné časy toto...neměli byste panové nějaké tipy na e-shopy? Laco netřeba, to znaju, ale Tutima natož Tourby nevím, kde koupit.
koveras Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 tož tourby na ich e-shope. Problémom môže byť že si ich neokukneš...
jankoxxx Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 nejaka tutima je aj tu: http://www.watch.de/germany/herren-uhren-okkasionen/tutima.html
abbot Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Pokud je strop hodinek někde okolo 300 euro, tak se natourby ani nedívej modely s centrální vteřinovkou začínaj na cca 600 euro v automatu a 1300 euro v manuálu ...
vanderB. Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 tož tourby na ich e-shope. Problémom môže byť že si ich neokukneš... sice jsem jen hloupý mužik, ale todlec mě napadlo...já myslel něco jako "tajný" tip, ale zároveň důvěryhodný jinak ostatním děkuju, ty tutimy jsou asi fakt mimo mísu...ještě taky vyčkám, až se na chronoshopu objeví Glyciny a s jakou cenou cena je pružná s tím, že mez pružnosti je tak 15 000 a mez pevnosti tak 20 000
koveras Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Tie Tourby sú za cenu 579?, čož myslím tvoj limit splňuje.
jankoxxx Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 za 20000czk uz zozenies napriklad Glycine Airman na kozi od talianskeho predajcu.
vanderB. Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 no 20 000 už je hodně...to bych z nich musel bejt puff tourby jeste kouknu pak..
bandicoot Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Trouby jsou pěkný, ale u mě patří do kategorie hodinek, které se diskvalifikují samotným jménem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se