Vit Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Velmi pekne hodinky, aj fotky! Ocenujem Tvoju vernost tomuto kusku.Certiny boli aj moje prve poriadne hodinky (aj ked quartz), a tiez ich neplanujem nikam posunut, kedze som si ich tiez vybral za promocie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Vážně super fotky nádherných hodinek. A za ty peníze, co jsi zmiňoval by byl zločin je v tom obchodě nechat Jinak se přidávám do klubu promočních Certin, u mě to jsou DS Podia (quartz). Mám je už přes 5 let a pořád jsem z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Vážně super fotky nádherných hodinek. A za ty peníze, co jsi zmiňoval by byl zločin je v tom obchodě nechat Jinak se přidávám do klubu promočních Certin, u mě to jsou DS Podia (quartz). Mám je už přes 5 let a pořád jsem z nich nadšený. Díky pane kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Jsou prostě fotogenické, co dodat... . Mám je teď jako jediné hodinky, zbytek se nachází 800 km daleko. Jsem zvědavý, jak jim bude slušet perlon co mám na cestě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Jsou prostě fotogenické, co dodat... . Mám je teď jako jediné hodinky, zbytek se nachází 800 km daleko. Jsem zvědavý, jak jim bude slušet perlon co mám na cestě . Dík, co to je perlon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Ja vas nesnasim! Nejdriv si jako prohlidnu fotky a reknu si "sakra to jsou hezky hodinky, ty chci!", a pak si prectu, ze uz se neprodavaj... Nejaky napad na hodinky podobneho designu za nejakou ne uplne vrazednou (cti podobnou) cenu? At tu nedelam bordel, klidne mi to piste po sz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Dík, co to je perlon?Nevim, jestli se vam do toho muzu michat, ale perlon je typ remene. Mrkni do meho vlakna k Bambinum. Zrovna jsem jich par poridil. Je celkem prijemnej na noseni, ale je to spis vikendova/prazdninova zalezitost, ke kosili se mi to moc nehodi. Jinak ty fotky jsou zase paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Nevim, jestli se vam do toho muzu michat, ale perlon je typ remene. Mrkni do meho vlakna k Bambinum. Zrovna jsem jich par poridil. Je celkem prijemnej na noseni, ale je to spis vikendova/prazdninova zalezitost, ke kosili se mi to moc nehodi. Jinak ty fotky jsou zase paradni! Děkuju za pochvalu i poučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Nevim, jestli se vam do toho muzu michat, ale perlon je typ remene. Mrkni do meho vlakna k Bambinum. Zrovna jsem jich par poridil. Je celkem prijemnej na noseni, ale je to spis vikendova/prazdninova zalezitost, ke kosili se mi to moc nehodi. Jinak ty fotky jsou zase paradni! Zrovna jsem si zkopíroval odkaz na Tvé vlákno, že ho sem dám jako příklad ať neodkazuju na fotky mimo fórum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Zrovna jsem si zkopíroval odkaz na Tvé vlákno, že ho sem dám jako příklad ať neodkazuju na fotky mimo fórum .Tomu se rika team work Děkuju za pochvalu i poučení.Vubec neni za co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Zrovna jsem si zkopíroval odkaz na Tvé vlákno, že ho sem dám jako příklad ať neodkazuju na fotky mimo fórum . Hoď sem potom fotky, až ti o přijde, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Na NATO strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Gratulace, pěkné fotky.Nemůžu si pomoci ale ta luneta je prostě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jurský park na Slovácku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Mas to pekny Vite, tyto Certina jsou bozi. Hold, mas vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Mas to pekny Vite, tyto Certina jsou bozi. Hold, mas vkus. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se