Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po asi měsíčním opruzu s celnicí mi dorazily tyhle jednoduché potápky ve verzi tmavě modrý cifr. Nosím je asi tři týdny a jsem čím dál tím víc příjemně překvapen. Pominu-li naprosto precizní zpracování a skvěle sednoucí řemen, dostal jsem se s přesností chodu na úžasných +1-2 sec/den! Tou lunetou se prostě nedá netočit! A navíc naprosto za hubičku - i s dph 2300 Kč. Všem vřele doporučuji!

Edit: jo a lumi je snad nejlepší, jakou zatím mám. Úžasná hračka pod peřinu....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem pevo
Odesláno

Měl jsem černé.... vynikající instrument.... odolné, spolehlivé, se stálou odchylkou...(mě dělali asi 10 s do plusu, za to však každý den).

Odesláno

pěkné, a za tu cenu jsou přímo super. plastické indexy - to vypadá líp než SKX007.

taky jsem je měl několikrát v hledáčku, ale vždy zatím vyhrálo seiko.

Odesláno

ty koxo, tie zlte..ale nie, zlte nesmies, fuj..

modrasky su fajn, aj s tym remenom. remen je inak castym upgradom za seiko gumu, je vraj o nieco lepsi a s tymi dekompresnymi logaritmickymi runami z talmudu posobi husto autenticky :)

Odesláno (upraveno)

Pro případné zájemce se rád podělím o zkušenost:

koupil jsem je na eBay od osvědčeného prodejce pokemonyu

http://shop.ebay.com...sid=p4340.l2562

Má jich tam vždycky několik barevných mutací a chce to chvilku trpělivosti, než se je podaří pořídit kolem 80 USD, přes 100 ale téměř nikdy nejdou. Pokemonyu posílá ihned, v minulosti mi od něj přišel balík do týdne, teď ale jak je opruz s vyclíváním na poště, tak to tentokrát trvalo přesně jeden měsíc a tři dny.

Upraveno uživatelem pevo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...