Jehlan Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Primoco UAV - 900,- (beru 200ks výrobce dronů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Pěkný výprodej, přikoupím Googl a už se blíží LVMH mojí hladině a AMD se taky pomalu blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července WBD lost NBA rights. No za mě dobrá zpráva - nebudou utrácet , ale trh to vidí jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 42 minutami, Jehlan napsal: WBD lost NBA rights. No za mě dobrá zpráva - nebudou utrácet , ale trh to vidí jinak No nevím vidím to podobně . WD utrácí na všech frontách. Pokud chtějí snížit zadlužení nemůžou jít do takových megaobchodů. Hlavně oni nebyly ti kteří vysílají top zápasy takže by jim to nemělo uškodit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července V 22. 7. 2024 v 14:21, Jehlan napsal: Rychlost vypořádání obchodů na české burze ... nesnáším " CZK(na cestě)" T+2, pak poslat na konto, pak poslat na konverzi na cizí měnu, pak poslat na USD obchodní účet a pak teprve obchodovat co chci. před 12 hodinami, Humanzero napsal: Pěkný výprodej, přikoupím Googl a už se blíží LVMH mojí hladině a AMD se taky pomalu blíží Ach ty US výsledky munice připravena. LVMH se blíží, ale raději počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července STLA překvapila negativně ale pro koupi docela uvažuju…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července můj osobní názor je : 1) " dělají nejhorší americká a nejhorší evropská auta v době kdy Evropa prohrává s asijskou konkurencí " 2) "během covid-19, hodně lidí hodně ušetřilo hodně peněz. Pak hodně lidí těch hodně peněz investovalo (akcie, zlato aj. co šlo nahoru) a kdo neinvestoval, viděl inflaci a raději peníze utratil za dražší trvalejší položku (jak v 50.letch) . Pro spoustu lidí to bylo auto. Ale mejdan končí, zas se začne šetřit a prodeje klesnou - hlavně evropským automobilkám" Myslím, že se dá najít kvalitnější titul. Teď by jsem začal sledovat prodejce ojetin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Carvana Co. (CVNA) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance CarMax, Inc. (KMX) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance CarGurus, Inc. (CARG) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance sleduj earnings per share a poměr market cap vs. enterprise value Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 15 hodinami, Jehlan napsal: můj osobní názor je : 1) " dělají nejhorší americká a nejhorší evropská auta v době kdy Evropa prohrává s asijskou konkurencí " 2) "během covid-19, hodně lidí hodně ušetřilo hodně peněz. Pak hodně lidí těch hodně peněz investovalo (akcie, zlato aj. co šlo nahoru) a kdo neinvestoval, viděl inflaci a raději peníze utratil za dražší trvalejší položku (jak v 50.letch) . Pro spoustu lidí to bylo auto. Ale mejdan končí, zas se začne šetřit a prodeje klesnou - hlavně evropským automobilkám" Myslím, že se dá najít kvalitnější titul. Teď by jsem začal sledovat prodejce ojetin To byla spíš chvilková nostalgie ten slepenec co vzniknul mě moc neláká. To by byla velká diskuze kdo dělá dobrý auta . Moc jich není a spíš je to teď politika než rozhodnutí zákazníků. Trochu jsem zaváhal s Ferrari před rokem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července https://www.patria.cz/zpravodajstvi/5997059/jakub-blaha-automobilky-maji-za-sebou-katastroficky-tyden.html zkopírovat odkaz a zadat do vyhledavače https://www.google.com a pak otevřít vyhledavačem nalezený odkaz ( tím odemkneš "zamčený" článek) "ctrl + c" = kopírování textu "ctrl + v" = vložení textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Zadne dobre zpravy z Rise…ale asi to neni konec, mozna ani konec zacatku… a nezapomente, drahe energie nejsou chyba green dealu, ale jeho podstatou https://www.automobil-industrie.vogel.de/zf-personalabbau-bis-2028-a-d9f33899b249bd0ac2caf96414501f25 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 2 hodinami, Jehlan napsal: https://www.patria.cz/zpravodajstvi/5997059/jakub-blaha-automobilky-maji-za-sebou-katastroficky-tyden.html zkopírovat odkaz a zadat do vyhledavače https://www.google.com a pak otevřít vyhledavačem nalezený odkaz ( tím odemkneš "zamčený" článek) "ctrl + c" = kopírování textu "ctrl + v" = vložení textu Automotiv je věštění z křišťálové koule. Kromě zmíněného Ferrari nevidím nic co by stálo o uvažování. Já koupil Lucid co se profiluje jako ekektrické” Ferrari” a už dlouho se plácá na dně. Spolupráce s Astonem bude zase pruser a až dojde šejkům trpělivost tak to zavřou. Teď bych do aut nedal ani cent. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 3M skvěle a i ostatní najeli na naše doporučení s WBD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 10 minutami, Humanzero napsal: 3M skvěle a i ostatní najeli na naše doporučení s WBD přesto snižuju cílovku na wbd na 18$ - dolar posílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 2 hodinami, Jehlan napsal: přesto snižuju cílovku na wbd na 18$ - dolar posílí Když nakoupíš za 7 stim posilováním taky počítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Zeptám se zde odborníků - jak se předpokládá vývoj USD - řekněme v horizontu 3 -4 měsíců? Kdy doporučujete směnit na Kč, při jakém kurzu? Vím, bude to odhad, ale já to nesleduji vůbec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Takhle, já držím $ pokud chci v $ investovat. Pokud vidím příležitost v korunové investici, měním zpět na Kč. Pokud by jsem teď jako ne-investující měl nějaké dolary, jejich směna na Kč by asi záležela na potřebě/nepotřebě korun. Ideálně napsat : "mám xy na účtu/hotovosti, chci utratit/ investovat/ držet jako rezervu pod polštářem. Chci to udělat před vánoci." Pokud jde čistě o vývoj kurzu CZK vs $ - mým názorem je že dolar bude po prázdninách posilovat k 24CZK/1$ ... takže o nějaké 2- 2,5 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Díky, prodal jsem nějaké akcie a začínám stavět dům. Peníze budu potřebovat cca koncem roku. Takže s převodem zatím asi počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 5 minutami, P_P napsal: Díky, prodal jsem nějaké akcie a začínám stavět dům. Peníze budu potřebovat cca koncem roku. Takže s převodem zatím asi počkám. Tak to budeš mít mnohem víc aspektů, které je potřeba zohlednit ovšem jako investor si poradíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Hezky PYPL a WBD a LVMH taky… čekám na SBUX půjde nahoru, nebo ještě jeden špatný kvartál… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se