Jehlan Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Odesláno 8. července 2024 V 8. 5. 2024 v 21:55, geometr napsal: A už je čas na nákup Intelu nebo ještě ne? máš ?
Oliver333 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Odesláno 8. července 2024 Taky po Intelu pokukuju ale nějak se nedokážu rozhoupat 1
JAJA Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Odesláno 8. července 2024 Intel koupen pod 30, dnes prodán za 34
Humanzero Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Proč jsi prodával tak levně Intel?
Prochy68 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 ja vcera taky uprodal, ale odhadem tak 20%, bral jsem za 29
Humanzero Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Mám nakup 29,5 a prodám min nad 40
geometr Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 před 21 hodinami, Jehlan napsal: máš ? Nemám. Nějak jsem nebyl sám pro sebe přesvědčenej, že ho mám koupit a to jsem na něm měl i alert na 30. Ale koukal jsem dneska, jak poskočil. Každopádně, kdybych ho měl, neprodával bych.
Prochy68 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 před 13 minutami, geometr napsal: Nemám. Nějak jsem nebyl sám pro sebe přesvědčenej, že ho mám koupit a to jsem na něm měl i alert na 30. Ale koukal jsem dneska, jak poskočil. Každopádně, kdybych ho měl, neprodával bych. tak to muzes jeste prikoupit ne, zase tolik to neposkocilo
Humanzero Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Máte někdo políčeno na SBUX? Jeví se mi teď jako dobrá koupě
Ajaj Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 dneska jsem už tam skoro byl, ale myslím že ještě půjdou dolů. Každopádně pokud nastoupím tak 1) možná ještě více padnou 30 července 2) počítat tak i tak s longem ale cena je lákavá i přes propady tržeb. Pokud udrží divi, tak se na tom snad nedá při longu prodělat
Humanzero Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Jo dneska ještě pěkně klesají. Já čekám že konec války v UA bude hype us akcii. Budou v Rus i Ua dodávat jak diví.
Jeronimo Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 (upraveno) před 11 hodinami, Humanzero napsal: Máte někdo políčeno na SBUX? Jeví se mi teď jako dobrá koupě Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. Upraveno 10. července 2024 uživatelem Jeronimo 1
Humanzero Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. LVMH mám v čekačce čekám ještě na pokles zatím se daří 1
Jeronimo Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 před 5 hodinami, Humanzero napsal: LVMH mám v čekačce čekám ještě na pokles zatím se daří No už ti leze nahoru
Jehlan Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 před 41 minutami, Jeronimo napsal: No už ti leze nahoru za 132 $ by jsem vzal
radasw Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Najde se tady někdo kdo investuje do farmaceutických společností (krevní plazma) apod.?
Jehlan Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Swatch Group (Breguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Swatch and Flik Flak) Zisk švýcarského výrobce hodinek Swatch v pololetí prudce klesl - Patria.cz
Jehlan Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 mimochodem B2Gold Corp. (0QYN.L) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance ...má někdo nastudováno ? Je to cyklus ?
hinkle Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Uz starej Bruna vedel, ze zlato radeji ve studni…. 2
Humanzero Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 V 10. 7. 2024 v 15:04, Jeronimo napsal: No už ti leze nahoru Uvidím co francouzský komunisti provedou, zatím vyčkávám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se