Humanzero Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Čínu nevidím až tak optimisticky. Mají tak strukturální problémy od A do Z. Nezaměstnanost mladých, starnouci obyvatelé, totální nadvýroba skoro všeho a klasická komunistická struktura v probinciích a jen tisknutí penez to nezachrání. Nechám to do prvního poklesu a pak prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Hypoteční krize v USA vznikla balením špatných úvěrů do "pěkných balíčků" Čína se teď snaží "přebalit" celou ekonomiku červavé jablko zůstane červavé i když se vyleští. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) EL 100,66 $ out a počkat na zítřek. To je 12,5 x pár ks Upraveno 26. září 2024 uživatelem Jehlan upřesnění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 To já v klidu počkám aspoň na 130$. Zatím celý portfolio + 2,17. dnes bude sklenička 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 8 minutami, Humanzero napsal: To já v klidu počkám aspoň na 130$. Zatím celý portfolio + 2,17. dnes bude sklenička SMCI , kam nechat padnout, nebude za hodinu, nebo zítra korekce dnešních -16,5% ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 3 hodinami, Humanzero napsal: Čínu nevidím až tak optimisticky. Mají tak strukturální problémy od A do Z. Nezaměstnanost mladých, starnouci obyvatelé, totální nadvýroba skoro všeho a klasická komunistická struktura v probinciích a jen tisknutí penez to nezachrání. Nechám to do prvního poklesu a pak prodávám. Skoro jako popis EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 43 minutami, Jehlan napsal: SMCI , kam nechat padnout, nebude za hodinu, nebo zítra korekce dnešních -16,5% ? Znáš to… po výplachu přijde korekce, max zítra pár % dolu a pondělí něco připíše ….každopadně pod -20 nepujde to by musely být extra badnews. Ale soukr názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 9 minutami, hinkle napsal: Skoro jako popis EU To bych neřekl. U nás jsou trochu relevantnější čísla a je na nás jak se s tím popasovat. Čína je klasické zatloukat zatloukat zatloukat. Takže tam je vše růžové navenek a přitom jim to hnije pod nohama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 26 minutami, Humanzero napsal: Znáš to… po výplachu přijde korekce, max zítra pár % dolu a pondělí něco připíše ….každopadně pod -20 nepujde to by musely být extra badnews. Ale soukr názor SMCI - jo schrábnul jsem jedny tenisky mez 383-395 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 LVHM se asi taky přestěhovali do Číny když na to tak koukám, pěkná pumpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 V 26. 9. 2024 v 15:20, Jeronimo napsal: Čína prý pumpuje do ekonomiky/bank nějaké drobné, Alibabu mám +30% Nechat a ještě čekat? Nebo prodat. Nemám to na dlouhodobé držení a ani nejsem hamižnej Už jsem 37,39 % Tak asi jsem fakt hamižnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 V 26. 9. 2024 v 18:42, Jehlan napsal: SMCI , kam nechat padnout, nebude za hodinu, nebo zítra korekce dnešních -16,5% ? Asi spokojenost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Před hodinou, Jeronimo napsal: Už jsem 37,39 % Tak asi jsem fakt hamižnej Jen podoj ty ruďochy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Už jsem 37,39 % Tak asi jsem fakt hamižnej Pěkně před 6 minutami, Humanzero napsal: Jen podoj ty ruďochy je jich miliarda, oni se složí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 V 27. 9. 2024 v 20:03, Jeronimo napsal: Už jsem 37,39 % Tak asi jsem fakt hamižnej Doufám žes nepřidával , evidentně si soudruzi pořídili novou tiskárnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Mělo být neprodával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 4 hodinami, Humanzero napsal: Mělo být neprodával Zatím ne. Když se podívám dozadu, tak myslím, že to má ještě kam stoupat. Zatím jsem 41,58% 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Co myslíte Toyotu (TM)? Vím jsem taky Auto-moto skeptik ale BMW už je a Toyota podle čísel vypadá dobře. Produkty a skladba ok, problémy a skandály spíše místní… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 TM: 150 +/- 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Pořád zajímavá marže … slušný EPS.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se