Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje Seawolfy vypadají stejně a to je asi tak jediné co se podle té fotky dá říct. Můžeš navrhnout prodejci aby obchod proběhl někde u autorizovaného distributora abys mohl nechat ověřit pravost tam.

• po měsíci...
Odesláno

zalezi, aj za kolko ti ich ponuka, pokial su titanove, cena pod jeden a pol tace nebude. A ocelove (a17330) pod dva tace tiez nie.

podla fontu cisiel je to titan, tam neviem ci sa casto fakeuje, ale pozor, videl som S avenger na nerozoznanie od real a bol to fik!

maju seriove cislo? su detaily podla ktorych sa da poznat ci su prave, ale to by som ich musel mat v ruke... alebo najjednoduchsie - nechaj ich otvorit, nemusis to ani nechat u AD, staci u sikovneho hodinara a ked je na strojceku uvedeny vyrobca, tak je to real. Po otvoreni mimo AD by som sa uz ale nespoliehal na 100% WR.

Odesláno

Rozhodně nejsem žádný Breitlingoodborník, to jenom na úvod.

Držím v ruce své Seawolfy a snažím se najít rozdíly. Našel jsem pár detailů, ale ta Tvoje fotka je mizerná ... Může to být dané zkreslením fotografie.

Napíši Ti co mne zarazilo a na co bych případně kouknul. Korunka se mi zdá zapuštěná více než u mých Seawolfů. Ať je nakláním jak je nakláním, prostě se mi to nezdá (viz. přilložené)

Druhá věc je drobnější. Nápis Chronometre se mi zdá, že jde trochu z kopce (hlavně první tři písmena). Jinak nápisy sedí.

Ještě mne zaujal safír. Seawolfy mají perfektní antireflex. Na fotce je vidět sklo docela zřetelně a s odlesky. Ale je i pěkně upatlané a to žádný antireflex nezachrání.

Jinak platí co napsal vrcan. Hodinář bude vědět raz dva ...

Přikládám velké detailní foto origo seawolfů. Admini snad odpustí a až to bude neaktuální, tak to smáznou ...

Další fota jsou ve fotogalerii. Odkazy jsou v mém podpisu.

Snad Ti to pomůže a dej vědět jak jsi dopadl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Podle tehle fotky tezko rict, ale napr. fazeta na lunete s cislem 45 (pozice 9) -- cislice 4 je mnohem bliz k okraji nez na hodinkach, ktere fotil lukin_ova (to je videt na prvni pohled a je to prokazatelne), naproti pole s cislem 15 vypada forove, cerveny ctverecek vterinovky je krivy (otazka je, nakolik za to muze kvalita fotografie). Hodne Ti asi napovi i cena, za kterou je muzes poridit. Schvalne, kolik za ne chce?

Odesláno (upraveno)

Mně připadají jako originály. Ale : vnitřní kroužek lunety je pootočený tak, že zářezy hodin do sebe nezapadají a taky se mi zdá vteřinovka trochu delší - ale podle té mizerné fotky Bůh suď....

Edit : Čínští fejkaři dělají A repliky přesně podle reálných originálů, které jim zapůjčí třeba pobočka v Pekingu a mění i sériová čísla..takže jak psali kluci dřív navštiv aut. dealera, nebo hodináře (co tomu rozumí) .

Upraveno uživatelem T1000

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...