skodna Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Zdravím všechny co tomu rozumí.Dostaly se ke mě tyto hodinky od casia a nevím co jsou zač.Na netu jsem o nich nic moc nenašel jen že snad se prodávali,ale vše v anglickém jazyce. Já je pořídil za nějakých 50Kč v bazaru.Mohl by mě někdo říct jestli to nejsou nějaký repliky ? Pouzdro je z plastu ta šedá(lesklá(hmota je nerez ,stejně tak jako dýnko.Mají podsvícen ciferník ,ale pro mě z neznámého důvodu svítí v noci po zmáčnutí různou délkou svitu,nebo jen pokud držím tlačítko osvitu.Jdou bez problému už několik dní a to docela přesně.Nejsem sice vyznavačem quarzů sám nosím automaty Orient ,ale na motorku by se daly vzít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 To je opravdu tak složitý napsat do gůglu casio MD-310? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 To je opravdu tak složitý napsat do gůglu casio MD-310? Díky, složitý to není,ale v anglčtině si moc nepočtu a informace o pravosti taky nezjistím.Né že by to bylo tak podstatný,ale zaráží mě údaj na hodinkách 200m na cifru a Water resistant v zadu společně s nápisem mov t KOREA. Casia jsem nikdy neměl tak neví že by se vyráběli v korei a fejky od originálů též nerozeznám.Jinak se omlouvám že obtěžuji s otázkami.Pochopitelně,že kdybych našel někde info v češtině nebo nějakou recenzi tak tady neotravuju.,ale vypadá to že forum je jen pro odborníky.Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Tady jde o to, že takovejch levnejch Casií se dělala historicky fakt hromada. Podle těch pár fotek, který jsou na netu dohledatelný, se jedná o originál. Co se týče faků lowendovejch kvarcek, tak těch opravdu moc není. Spíš nějaký limitovaný edice G-Shocků.. Tohle asi ne.Každopádně za pade na motorku dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Mám podobný , ale bez auto světla. U mě je jen klasika. U tvého modelu by se mělo světlo samo rozsvěcovat po natočení hodinek ciferníkem kolmo k zemi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Díky za tip to jsem ještě nezkoušel.A jestli se mohu zeptat ten údal 200m je pravda? Nebo je to jen fligna.Mám zatím zjištěno že při běžným namočení je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 U tvých hodinek bych si nechal asi udělat zkoušku u hodináře páč byly otevřený někým kdo evidentně moc pečlivosti a asi i odbornosti nepobral. Máš dýnko vzhůru nohama. Jinak u Casia platí, že 200M znamená že vydrží i potápění do cca opravdovejch 30 ti metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Zneužiji toto vlákno. Netušíte, prosím, někdo, co měří, resp. co ukazuje ciferníček v žlutém kroužku? Myslel jsem, že je to orientačně druhý čas, pak zase vteřinovka ale obé je blbost. Je označen čísly od nuly do deseti a objevují se v něm výseče ale systém jsem neobjevil. V návodu jsem nic nenašel. Díky. Edit: je to typ Casio EFA-132PB, strojek 4334 Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Dr.Watson: podle mého je to prostě jenom chlíveček, ve kterém ti běhají vteřiny u normálního zobrazení času a pak to bude běhat u stopek a odpočtu. Takový fíčura k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Omlouvám se za mystifikaci, ten chlíveček na obrázku nevím k čemu je Viděl jsem ty hodinky naživo a běh vteřin ukazují chlívečky po obvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se