Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ten jsem ještě neměl v ruce, musim si ho prohlédnout... ty máš předplatné?

v Chomutově koukám není nikde k disposici... v pátek budu v Praze tak si ho seženu...

Na webu Watch It magazínu je přímo seznam prodejních míst, dá se tam vyhledat podle kraje i města, i stáhnout celou tabulku, odkaz zde: http://www.watchitmagazine.eu/kontakt.html

Odesláno

Rozhoduji se o výběru předplatného tak se chci zeptat co čtete vy. Čas od času si na stánku koupím oba dva. WatchMagazine mi přijde profesionálnější a kvalitnější, v H&Š se mi zase líp listuje, je tam víc obrázků, ale zase mi tam vadí reklamy na Prim MPM. Co odebíráte vy? Cenově to vychází +- stejně a zatím jsem spíš pro ten WatchMagazine...

já bych to neřešila http://www.send.cz/index.php?action=newspaper_details&paper_id=2148

Odesláno

diky za tohle vlakno..resim to same a opravdu se nedokazu rozhodnout mez watch magazine a h&s.. nejak ani jedno neni uplne ono :(

archiv cisel na webu watch it nevypada spatne, takze pockam dva dny a vyzkousim watch it..

Odesláno

:offtopic:

šmankote trochu mmi nedochází, o co tady vlastně jde...

Pokud mi jde čistě o informace - je vždy nejlepší čerpat z více zdrojů. Tak nejlépe číst všechny, nebo alespoň dva z nich.

Rozhodně nevěřím tomu, že šetříte a máte jen na jeden - to mu nevěří nikdo.

By mne zajímalo, proč ta urputná snaha číst JEN TEN JEDEN.

Pokud se zajímáte o auta, nevřím tomu že čtete pouze Top Gear ;-)

Tento přístup mi nějak hlava nebere.... :jawdrop:

Odesláno

Dneska došlo WatchIt a jsem naprosto nadšen - je fakt vidět, že to dělají nadšenci, graficky je to dokonalý, obsahově mě to bere. Opravdu poklona a díky autorům, jen tak dál, jsem rád, že jsem si ho předplatil, za ty prachy je to prostě krása... A dokonce i velká část reklam je pěkná (až na to UPC vzadu):)

Odesláno

:offtopic:

šmankote trochu mmi nedochází, o co tady vlastně jde...

Pokud mi jde čistě o informace - je vždy nejlepší čerpat z více zdrojů. Tak nejlépe číst všechny, nebo alespoň dva z nich.

Rozhodně nevěřím tomu, že šetříte a máte jen na jeden - to mu nevěří nikdo.

By mne zajímalo, proč ta urputná snaha číst JEN TEN JEDEN.

Pokud se zajímáte o auta, nevřím tomu že čtete pouze Top Gear ;-)

Tento přístup mi nějak hlava nebere.... :jawdrop:

smankote na tebe, bez urazky.. pro "informace" cteme zdejsi forum a jemu podobne..

vyber casopisu je naopak uplne o necem jinem.. neni to na kazdodenni cteni, je to platek, ktery vytahnes treba jednou tydne (treba na onom miste, kde se tak dobre cte :)) a kochas se fotkami a bavis se nad zajimavymi clanky, jejichz kvalita nebude pripominat sinusovku.. (viz zminene PR clanky na Ingersoll atd.)

Odesláno

tak jsem se vrátil z ciziny a na stole mě přivítaly dvě čísla Watch it! :) zatím to vypadá moc dobře

Mno.... vydávat čtvrt roku starý info za aktuality... ? :sad01_anim:

Ale jinak vypadá dobře:smile_anim: A třeba Breguet, Divers, Hermés a F.P.Journe - super.

Odesláno

Ale jinak vypadá dobře:smile_anim: A třeba Breguet, Divers, Hermés a F.P.Journe - super.

To jo, taky jsem byl překvapený, ale když ho vydávají jednou za čtvrt roku, tak se to dá očekávat :)
Odesláno

To jo, taky jsem byl překvapený, ale když ho vydávají jednou za čtvrt roku, tak se to dá očekávat :)

No vždyť jo. Každej z těch tří časáků má něco, čím mě naštve i potěší :smile_anim:

Ale nejvíc mě tedy potěšilo červnové vydání Watch Time - opět super čtení.

Odesláno

No vždyť jo. Každej z těch tří časáků má něco, čím mě naštve i potěší :smile_anim:

Ale nejvíc mě tedy potěšilo červnové vydání Watch Time - opět super čtení.

Takový Watch Magazine mě už dlouho ničím nepotěšil :(

Ale HŠ a Watch It jsou dobrý.

Odesláno

Watchmagazin pro me skoncil ! Posledni dve cisla mi zvedla poradne zaludek a to zvlaste

- Ingersoll - v obou cislech glorifikovano jako cosi prevratneho misto aby nekdo od plic rekl ze je to cinsky hnus (v poslednim cisle dokonce cosi jako clanek o 8 nebo kolika stranach o tech desnych Ingersoll kycich)

- neumerny prostor jez se venuje modnim znackam a zpusob jakym jsou propagovany

Odesláno

[/quot]

A kdyby se to nejmenovalo AKTUALITY tak by to bylo porad blby?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...