Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem hbitě přešaltoval na E a mám z toho dobrý pocit. Při srovnání variant B, D a E bych řekl, že B je (jak bylo řečeno) na ponuré mořské hlubiny moc veselé, D je, dle mého, lepší, ale psychicky působí tak trochu rušivě, nestabilně, kdežto E působí psychicky stabilně, evokuje to ve mě pocit poklidných vodních vrstev v hlubinách. Tak takhle to cítím, já se z toho asi už zblázním, už jsem si rezervoval místo u Chocholouška.

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak jsem hbitě přešaltoval na E a.....už jsem si rezervoval místo u Chocholouška.

Ale bude tam mít narváno - udělal jsem to úplně stejně :smile_anim:
Odesláno

Viktore, myslím že je jasno a není třeba čekat do čtvrtku. Klidně to zítra ukonči, jak bylo dohodnuto na začátku hlasování. A popojedem......

Odesláno

Také změněno na E a dokonce i sjednoceno s drahou polovičkou. :guitar: :angel:

Odesláno

Nic měnit nebudu. A už vůbec ne na "E". I když si tím h.v.o pomůžu. ;)

Má někdo z vás tušení, co má to vodorovný šrafování společnýho s ponorkou ??? :suicide_anim:

Pokud budeš mít Viktore ještě chvíli času, byl bys tak laskav a připravil "bavorskou" variantu ? Když cirkus, tak pořádnej.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pořád mi ten rovný nápis Natilus neseděl. Teď perfektně ladí s horizontálním gilošováním a vytváří protiklad k obloukovému Mobilis in mobili. Začíná se mi to líbit. Další budou ručky, nemýlím-li se.

Bude taky varianta skeletonových ruček?

Odesláno

Další budou ručky, nemýlím-li se.

Dalsi budou plasticke indexy. Vidim, ze je v hlasovani celkem jasno, takze zitra hlasovani ukoncim a hodim sem dalsi nahledy.

Bude taky varianta skeletonových ruček?

To nevim, klidne sem davajte typy rucek, pro inspiraci.
Odesláno

To nevim, klidne sem davajte typy rucek, pro inspiraci.

Ručky byly perfektní už na tvé vizuaizaci na začátku. Akorát nevím, jestli nám je někdo vyrobí.

Ta tvá hodinová ručka mi připomíná starej Zodiac Sea Wolf a to jsou bez diskuze potápky jak prase.Takže za mě joooo!!!

Edit: jasně, ty ručky na starejch Zodiac byly dost naivní a neumělý, ale ten tvar mi evokuje Bakerův první návrh ruček a to se mi líbí.

post-147-051503400 1309212338.jpg

Odesláno

V hlasovani o gilosi jednoznacne vyhrala varinta E :)

Predkladam tedy varianty plastickych hodinovych indexu.

Pripravil jsem osm variant s tim, ze prvni 3 vitezne varianty pujdou do druheho hlasovaciho kola, pripadne do dalsi diskuse.

Vybirejte v prvnim kole do ctvrtku 7.7.

Nautilus4a.jpg

Nautilus4b.jpg

Nautilus4c.jpg

Nautilus4d.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...