pavča Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Tak jsem hbitě přešaltoval na E a mám z toho dobrý pocit. Při srovnání variant B, D a E bych řekl, že B je (jak bylo řečeno) na ponuré mořské hlubiny moc veselé, D je, dle mého, lepší, ale psychicky působí tak trochu rušivě, nestabilně, kdežto E působí psychicky stabilně, evokuje to ve mě pocit poklidných vodních vrstev v hlubinách. Tak takhle to cítím, já se z toho asi už zblázním, už jsem si rezervoval místo u Chocholouška.
funf5 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Tak jsem hbitě přešaltoval na E a.....už jsem si rezervoval místo u Chocholouška. Ale bude tam mít narváno - udělal jsem to úplně stejně
Andrew Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Dlouho jsem otálel, protože žádná varianta mě neoslovila, teď už je to díkybohu jasnE
Klotzman Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 No mě se D stejně pořád líbí, ale páč už ztratilo moc hlasů, tak přeřazuju na E. Hlavně aby to nebylo B, to je podle mě fakt...divný...se mi nelíbí prostě.
sect Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Tak dlouho jsem váhal mezi B a D, až jsem skončil u E.....kdy bude zveřejněna varianta F ?
Z. Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Taky jsem pro E. Že by to chtělo vodorovné šrafování jsem konec konců říkal už na začátku, viz post 328 předchozího vlákna...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38892-nautilus-submarine/page__st__320
sect Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Viktore, myslím že je jasno a není třeba čekat do čtvrtku. Klidně to zítra ukonči, jak bylo dohodnuto na začátku hlasování. A popojedem......
pikec Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Také změněno na E a dokonce i sjednoceno s drahou polovičkou.
honza71 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Nic měnit nebudu. A už vůbec ne na "E". I když si tím h.v.o pomůžu. Má někdo z vás tušení, co má to vodorovný šrafování společnýho s ponorkou ??? Pokud budeš mít Viktore ještě chvíli času, byl bys tak laskav a připravil "bavorskou" variantu ? Když cirkus, tak pořádnej.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Pořád mi ten rovný nápis Natilus neseděl. Teď perfektně ladí s horizontálním gilošováním a vytváří protiklad k obloukovému Mobilis in mobili. Začíná se mi to líbit. Další budou ručky, nemýlím-li se. Bude taky varianta skeletonových ruček?
Baker Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Další budou ručky, nemýlím-li se. Dalsi budou plasticke indexy. Vidim, ze je v hlasovani celkem jasno, takze zitra hlasovani ukoncim a hodim sem dalsi nahledy. Bude taky varianta skeletonových ruček? To nevim, klidne sem davajte typy rucek, pro inspiraci.
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 To nevim, klidne sem davajte typy rucek, pro inspiraci. Ručky byly perfektní už na tvé vizuaizaci na začátku. Akorát nevím, jestli nám je někdo vyrobí. Ta tvá hodinová ručka mi připomíná starej Zodiac Sea Wolf a to jsou bez diskuze potápky jak prase.Takže za mě joooo!!! Edit: jasně, ty ručky na starejch Zodiac byly dost naivní a neumělý, ale ten tvar mi evokuje Bakerův první návrh ruček a to se mi líbí.
Baker Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 V hlasovani o gilosi jednoznacne vyhrala varinta E Predkladam tedy varianty plastickych hodinovych indexu. Pripravil jsem osm variant s tim, ze prvni 3 vitezne varianty pujdou do druheho hlasovaciho kola, pripadne do dalsi diskuse.Vybirejte v prvnim kole do ctvrtku 7.7.
viki Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 A musi tam fakt byt hodinove indexy? Kdyz mame nyty? ;-)
ava Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Za mě určitě s číslicema, volím H, od začátku se mě líbí ta 0 ..01,02....
little_w Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 muzu se zeptat, jak vypada vizualizace s rucickama? tech 28 stranek puvodniho vlakna jsem neprosel cele, to se priznam. clovek tady chvilku neni a deji se veci.
Baker Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Neco bylo tady, ale to zatim jen takove placnuti do vody.
Donuts Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Rimske jim slusi nejvic. Zkousnu i variantu s 1,2,3 zatimco s 01,02,03 bych mel dalsi problem.
gougy Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 E a G bez minutových indexů Edit: proč divná (správná) římská IV? na hodinky mám radši IIII, nepráská to tak moc do očí..
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 E A kdyby ty indexy byly maličko výraznější (tlustší), tak bych se nezlobil
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.