funf5 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Kdybych mohl volit, dal bych tu čtvrtou úplně vpravo, protože je opravdu unikátní a krásná, konečně to jednou sedne, Obecně - začali jste hodinkama pro řadového potápěče druhé třídy a nejčko máte zaděláno na prvního důstojníka - bezva práce !!! Cigi, díky za podporu, řekl jsi to skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Třetí, čtvrtá varianta jsou dobrý, uvidíme co se vyklube dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Ty poslední jsou bomba , ale snesu třeba i ty druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Ty čtvrté jsou hrozné, ta čtyřka a osmička jsou jako by se uvolnily a sesypaly, ta ostatní čísla by šla. Kdyby se podařilo čtyřku a osmičku umravnit (dát čárky čísel blíže k sobě a natočit), tak by to bylo trochu přijatelnější. Takhle to vypadá, že byl kapitán Nemo namazaný, když to dával dohromady. Navíc ten ciferník působí nevyváženě, nebudí to ve mně pocit klidné podmořské pohody. edit: nenechte se vyhecovat tím, co chce cigi, ten to nosit nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Kdyby se podařilo čtyřku a osmičku umravnit (dát čárky čísel blíže k sobě a natočit), tak by to bylo trochu přijatelnější. edit: nenechte se vyhecovat tím, co chce cigi, ten to nosit nebude Pokud se podíváš, tak jsem byl první, komu se ta varianta líbila a navrhoval jsem mírné umravnění pootočením některých indexů. Cigi se mi trefil do toho co jsem chtěl, tak jsem mu zatleskal a já je rozhodně nosit budu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Ty čtvrté jsou hrozné, ta čtyřka a osmička jsou jako by se uvolnily a sesypaly, ta ostatní čísla by šla. Kdyby se podařilo čtyřku a osmičku umravnit (dát čárky čísel blíže k sobě a natočit), tak by to bylo trochu přijatelnější. Takhle to vypadá, že byl kapitán Nemo namazaný, když to dával dohromady. Navíc ten ciferník působí nevyváženě, nebudí to ve mně pocit klidné podmořské pohody. edit: nenechte se vyhecovat tím, co chce cigi, ten to nosit nebude pavčo, už mlčím, jen, že se mi ty mimostředné číslice opravdu moc líbí, vypadají k těm ručkám a vrtuli tak nějak přirozeně, k radosti mi chybí už jen ta loděnka, ale na tu ještě dojde.. . NEMO sám by rozhodně neměl na hodinkách N, proto "jen" první důstojník , a ten se o samotě ožrat může.... Honzo, vždycky je bohužel víc špatných, než dobrých nápadů, ale tady se porád ctí základ a zlepšuje se produkt,takže vývoj bych neukončoval předčasně. baker - gratuluju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Asi mě za chvíli někdo praští, ale naštěstí jsem dost daleko Mě, jak jsem již řekl, se velmi líbí ten čtvrtý návrh, dlouho jsem na to koukal a přemýšlel proč vlastně, přiložený obrázek to vysvětluje, jestli mi tedy rozumíte 12, 9, 3 jdou ke středu 1, 2, 10, 11 jdou ke středu šroubu 4, 8 jdou k logu Přijde mi to vynikající, neotřelé a originální, baker odvedl skvělou práci Dokonce je to i poměrově rozvrstveno, k dominantní vteřinovce směřuje nejvíce indexů, k postatným ručkám menší část, ale ty stěžejní a na logo ukazují pouhé dva. Směry jsem naznačil v Paintu, nic lepšího v noťasu nemám. Pokud se tu občas říká, že "hodinky mají koule" tak tohle je ten nejlepší příklad. Pustili jsme se do něčeho netradičního a to chce odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Asi mě za chvíli někdo praští, ale naštěstí jsem dost daleko Mě, jak jsem již řekl, se velmi líbí ten čtvrtý návrh, dlouho jsem na to koukal a přemýšlel proč vlastně, přiložený obrázek to vysvětluje, jestli mi tedy rozumíte 12, 9, 3 jdou ke středu 1, 2, 10, 11 jdou ke středu šroubu 4, 8 jdou k logu Přijde mi to vynikající, neotřelé a originální, baker odvedl skvělou práci Dokonce je to i poměrově rozvrstveno, k dominantní vteřinovce směřuje nejvíce indexů, k postatným ručkám menší část, ale ty stěžejní a na logo ukazují pouhé dva. Směry jsem naznačil v Paintu, nic lepšího v noťasu nemám. Pokud se tu občas říká, že "hodinky mají koule" tak tohle je ten nejlepší příklad. Pustili jsme se do něčeho netradičního a to chce odvahu TAk s tímhle nelze než souhlasit. Tuhle 4. variantu beru, jelikož to hází hodinky tam kde mají být..nezvyklé, neotřelé, originální..tyhle jsou super a z těch všech návrhů se mi líbí uplně nejvíc. Navrhoval bych hlasování o čtvrté verzi, protože ta se mi fakt líbí..hodnotila to jedna kolegyně a dle ní velmi pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Kašlu na přímky, co protínají indexy s centrem čehokoliv.. každopádně neotřelé a originální jsou bezesporu č. 4 a myslím, že i Nemo by rád hodinky, co mají koule;)Edit: po "vteřinovce" další cool element Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Viktore, nechceš zahájit hlasování o tvaru indexů ? Následně by se už ta 4 jenom doladila . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Hosi, nechame to ulezet do pondelka, pokusim se zjistit jakou mame sanci s patkovym pismem pri vyrobe ciferniku a uvidime. Ale jinak jsme v zasade hotovi a uz muzete debatovat na tema dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Mně se ta varianta 4 nelíbí, opticky to hodinky protahuje na výšku. Alespoň na mě to tak působí. Prostě mi přijdou úzký a vysoký.Ale třeba by to šlo doladit. Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 a uz muzete debatovat na tema dynko. No já bych ho dal asi na spodní stranu......naproti ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Taky se mi ta 4 líbila od začátku. Hlavně návaznost na vteřinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 No já bych ho dal asi na spodní stranu......naproti ciferníku Konecne rozumny navrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 No já bych ho dal asi na spodní stranu......naproti ciferníku To není zlé řešení - a ještě jedno na pant shora (i ze spoda, na zakrytí průhledu) a máme ponorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 To není zlé řešení - a ještě jedno na pant shora (i ze spoda, na zakrytí průhledu) a máme ponorku Začínám se ztrácet, už jsem napočítal ty dýnka tři, aby to ještě plavalo vlastně, když to půjde ke dnu, účel je splněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Mně se ta varianta 4 nelíbí, opticky to hodinky protahuje na výšku. Alespoň na mě to tak působí. Prostě mi přijdou úzký a vysoký. Ale třeba by to šlo doladit. Nevím. Přesně můj názor, potřebuje to doladit, je to takové nestabilní. Navíc to opticky působí tak, že mezera mezi číslicí a okružím vrtulky u VIII se zdá menší než u IIII. Je to takové šejdrem a kácivé. Docela chápu snahu aby to byly hodinky neobvyklé, ale aby to na úkor toho nebylo za každou cenu a k horšímu. Pokud se to podaří opticky vyvážit, tak by to mohlo být zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Kašlu na přímky, co protínají indexy s centrem čehokoliv.. každopádně neotřelé a originální jsou bezesporu č. 4 a myslím, že i Nemo by rád hodinky, co mají koule;) Edit: po "vteřinovce" další cool element Já bych tam i ty přímky nechal jako navigační na mapě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Tak se to s velikostí mezer mezi okružím vrtulky a číslicemi VIII a IIII nezdá, nejsou stejné a je to logické, viz obrázek, vzdálenosti "a" patek V a krajního I jsou stejné, ale tím, že V je nahoře široké, tak "b" je o dost menší než "c". Možná, že by to šlo nějak sklonem vyrovnat. Takhle to hází ciferník šejdrem. Jinak má pravdu Conrad, ty čáry, co na ciferník udělal pro ilustraci směrování číslic funf5, jsou velmi zajímavé a líbí se mi tam. edit: aha, obrázek, tak pardon, ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.