Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nejsem si jistý, že ponorka kotvu má, knížku teď dočítám a myslím, že vždy přistávala na dně. Ale cokokoliv, jenom ať to není jen jednoduché N. Viktore, když děláš tolik návrhů, chtěl bych tě znovu otravovat s tou mušlí. Co ji zkusit dát místo té kotvy, trošku bokem dole?

Odesláno

Za mě první návrh. Kotvu prosím néééééééé.

A pokud bude text ve fránině, tak to snad radostí vobrečím. ;)

P.S. Přes svou akci v jiném vlákně se této limitky nevzdám.

Odesláno

Ja se omlouvam, ze sem prispeju, aniz bych byl vaznym zajemcem. Ale jak jsem si procital par poslednich stranek, co takhle si tam dat ponorku udelanou stylem, jako je to na nekterych Ball? Nebo je to moc nakladny? Neni vyryta, ale jakoby plasticka... Jen takovej napad.

Odesláno

hoď sem photo

Ja se omlouvam, ze sem prispeju, aniz bych byl vaznym zajemcem. Ale jak jsem si procital par poslednich stranek, co takhle si tam dat ponorku udelanou stylem, jako je to na nekterych Ball? Nebo je to moc nakladny? Neni vyryta, ale jakoby plasticka... Jen takovej napad.

Odesláno

Jasne ze ma, toto je kotva slavne valecne ponorky U-505.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ty brďo to čumím, to jsem netušil, že ponorka má kotvu, já jsem si myslel, že se jen tak položí na dno a medí si a ona takhle, potvůrka jedna! Tak potom bych preferoval dýnko číslo 4 s tou krásnou kotvou s lanem.

edit: jo a nápis bych, samozřejmě, předpokládal ve francouzšitně, jinak to snad ani nejde, ne?!

Odesláno

Jsem v rozpacích. To holé N mi přijde velmi strohé, možná bych ho něčím doplnil, ale ta kotva mi přijde moc profláknutá. Docela se mi líbí to N s nápisem, ale co tam místo MinM dát něco jiného, abychom se neopakovali - Třeba Nautilus, nebo Nautilus Submarine?

Pokud jse o obvodový text, francouzština mě rovněž potěší!

Odesláno

To holé N mi přijde velmi strohé, možná bych ho něčím doplnil, ...

Presne o to mi slo, ale mozna mate pravdu, ze kotva neni uplne to prave, zkusim udelat tu lodenku (pro secta, kdyz furt prudi :D),

ale co takhle kormidlo, nebude to stejne provarene jako kotva ?

Odesláno

Presne o to mi slo, ale mozna mate pravdu, ze kotva neni uplne to prave, zkusim udelat tu lodenku (pro secta, kdyz furt prudi :D),

ale co takhle kormidlo, nebude to stejne provarene jako kotva ?

O kormidle tam je psáno furt a taky o sextantu (zdůrazňuji, že se nejedná o žádnou sexuální pomůcku). O tom už taky delší dobu uvažuju. Možná by to taky nebylo špatné. Dík za mušlu :thumbsup_anim: .
Odesláno

Myslím, že už jsem to tu viděl, akorát to nemůžu najít. To N bylo umístěno na vlajícím praporu u kterého stál Nemo.

Odesláno

Jo jo! Kormidlo! To zní dobře, prosím zkusit! Myslím, že bylo i na nějaké ilustraci, ale nemám tu knihu u sebe...

Odesláno

Dík za mušlu :thumbsup_anim: .

Tady ji mas, plus kormidlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tady ji mas, plus kormidlo.

:clap: Tak teď se mi to líbí a nebudu ani proti spoustě textu :smile_anim: Nejlepší je ten prostřední návrh, který krásně ladí s přední částí hodinek. :clap:
Odesláno

Dobrý, dobrý! Sakra, všechno dobrý, co teď? :unsure:

Malá nápověda, mušli budou mít na Seikách, jak se tu mihlo, než to smázli, druhé kormidlo má moc detailů a není moc na frézování.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...