tenge Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 a máš nákres a rozměry? Zkusil bych pár svých klientů..někdo z nich by mohl vědět..jeden vyrábí součástky na desetitisíciny mm, další má speciální stroje pro lisování atd..zkusit to můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Napis prosim Lukovi SZ, posle Ti vykresy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Pripájam sa do poradovníka. Dodaes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Možná je to blbost, ale zkusil jsem. Ten kluk ma nekolik unikatnich patentu v oblasti potapecske techniky, navic je excelentni strojar a genius. Tohle mi napsal: Ahoj, to je pekny napad s tim lodnim sroubem. Jedine co me napada (a co bychumel) je vyfrezovat nebo jej nechat vyfrezovat z bronzu, pekne zplneho materialu (z kulatiny). Bohuzel v obrabeni plati, ze malasoucastka se vyrabi cca stejne dlouho jako jeji zvetsena kopie, takzeby ta vterinovka vychazela na nekolik set Kc, a to i kdyby se to zadalonekam, kde maji stroj s vysokorychlostnim vretenem pro mikrofrezy,ktere by se zde musely pouzit. Tez by to slo strihat z plechu a ohybat, ale lisarinu prilisneovladam. Mozna nejaky modelar by vedel kudy na to. Jasne, kontakt jim dej, nejlepe firemni prochaska@divesoft.cz, at sedomlouvame rovnou nad vykresem.dikales Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 já nesměle připomínám, že kdyby se vyhotovil prototyp (z čehokoliv), v spřátelené zubní laborce by ho naskenovali (3D scan) a pak by se buď odrézoval ( kobaltchrom, zirkonoxidová keramika, ..), nebo by se povrstvách laserově "napálil" (kobaltchrom). viz. můj post někde předtím - hledal jsem ručně, nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Taky si myslím, že to co musí vydržet zubní náhrady, by mělo pro naši vrtulku bohatě stačit. Aktualizace seznamu, pokud není něco jinak .... 1. sect2. grga_pitic3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. kleofash11. igor26106912. flagolo13. funf514. vikhra15. vlasta6616. Radim0117. Skipi18. francin19. Saturnax20. DuVen21. ferrycz22. Michal_R23. cody24. mrakodrap25. gougy26. mmako27. kejklik28. Vlcak29. saida 30. Bert ---------------- Náhradníci1. organic 2. jdx3. Marty35 4. Petr Svenda5. Jakubisko6. Marhys 7. JDenver 8. Dodaes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Já bych doporučoval fakt aspoň zkusit toho Aleše Prochasku. Známe se asi deset let a jeste jsem se nesetkal s problémem, kterým by nebyl schopen vyřešit. Nebo aspoň naznačit cestu. Např. jeho přístroj na měření koncentrace hélia v dýchacím plynu pro hloubkové potápění pomoci měření rychlosti zvuku v plynové komůrce je světový unikát. Jestli teda jako náhradník muzu přispět do diskuse. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 je fajn, že vás šroub nenechává v klidu a hledáte společně s námi cestu jak jej vyrobit. Je velmi důležité aby šroub byl co nejlehčí a aby byl z materiálu na který se dá aplikovat pokovení nebo PVD.Tloušťka listu šroubu je 0,1mm a náboj má 0,2mm což je pro obrábění hodně málo a výroba je velmi obtížná, na velkých strojích spíše nemožná. Mám k dispozici skici s rozměry, které můžete poslat na vaše kontakty a prověřit možnou výrobu. Stačí mi poslat SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Tak v pondělí oslovím jednoho svého klienta co se zabývá profesionální výrobou rc modelů vrtulníků pro export do světa, převážně do Japonska..uvidíme co mi na to řekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Tak v pondělí oslovím jednoho svého klienta co se zabývá profesionální výrobou rc modelů vrtulníků pro export do světa, převážně do Japonska..uvidíme co mi na to řekne Nic ve zlém ale při těchto rozměrech Ti modelář řekne, že jsi magor. Tohle chce velice šikovného nástrojaře s příslušným vybavením. Samozřejmě se budu velice rád mýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 S ohledem na x jejich patentů v miniaturizaci si nemyslím, že by to bylo marné, ale pokud má snaha přijde vniveč, tak jsem to alespon vyzkoušel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 ať to dopadne jakkoliv,určitě to bude hezké,silně uvažuji že bych se připsal na seznam,já bych je rozhodně chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Jaky je prumer sroubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Kluci já zítra mizím do 14.12. do teplých krajin, kde určitě nebude internet... Píšu to proto, že kdyby se něco dělo a já nereagoval, určitě to není proto, že nemám zájem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Jaky je prumer sroubu? šroub má 10mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Pánové, musím vyseknout hlubokou poklonu, zároveň přidávám omluvu všem zúčastněným, že jsem byl jaksi mimo. Řekněme že v systému nastala chyba a nestačil jednoduchý restart, jako obvykle. Budu se snažit dostat do reality Chronomagu, jak nejrychleji to půjde. Hned po tomto postu se vrhnu na SZ. Díky za pochopení, proletěl jsem tu spoustu stránek a vidím, že hlavní problém je s tím, co jsem slíbil já, tedy s vteřinovou ručkou ve tvaru ponorkového lodního šroubu. Poprosím o vás všechny o dva, tři dny na zjištění situace a potom dám vědět. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Vitej zpatky, uz jsem si rikal co s Tebou je ze se tu neobjevujes. A to myslim celkove, ne jen v tomto vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Vitej zpatky, uz jsem si rikal co s Tebou je ze se tu neobjevujes. A to myslim celkove, ne jen v tomto vlakne. Diky. Ted uz to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Som začiatočník. Prečítal som celé vlákno. Prekonali ste rôzne problémy. Dali ste dokopy krásnu limitku. Stal som sa náhradníkom. Teraz to zaspalo. Chlapi ako môžem pomôcť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Teraz to zaspalo. Nezaspalo, jen jsme to diky znacnemu pracovnimu vytizeni ke konci roku malinko odsunuli. Prosim vydrzte, delame na tom ve volnem case a toho ted neni zrovna nadbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.