honza71 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Máme několik prototypů pouzdra na kterých se zkouší různé možnosti. Nebudu hned vrtat do nejlepšího abych ho zk....l. Jsem sice šikovný, ale někdy ne dost Tak to jsem hnedle klidnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Páni :-) Tak to je steampunk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Hledám, hledám a nic nenacházím . . . . nejsem tu tak dlouho, tak nevím. . . . kopněte mě. . . jsou volné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 a v řadě je asi 20 náhradníků, stačí dojít k seznamu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Tušil jsem to. . . . . a je po všem. . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 a v řadě je asi 20 náhradníků, stačí dojít k seznamu..... Tušil jsem to. . . . . a je po všem. . . . . Kdyz je skutecne 20 nahradniku, nestalo by za uvahu navysit pocet? Temer dvojnasobny pocet kusu by take mozna mohl priznive ovplyvnit cenu a hodinky vyrobeny v poctu 50 nebo 55 kusu jsou stale limitkou (viz treba limitky ruskeho fora kde se pohybuji v 3-cifernych cislech). Nebo je nejaky technicky problem (treba ze neco uz bylo vyrobeno ve finalni verzi v malem poctu a bylo by potreba doobjednat dalsi kusy)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Souhlasím a tiše doufám. . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kdyz je skutecne 20 nahradniku, nestalo by za uvahu navysit pocet? Temer dvojnasobny pocet kusu by take mozna mohl priznive ovplyvnit cenu a hodinky vyrobeny v poctu 50 nebo 55 kusu jsou stale limitkou (viz treba limitky ruskeho fora kde se pohybuji v 3-cifernych cislech). Nebo je nejaky technicky problem (treba ze neco uz bylo vyrobeno ve finalni verzi v malem poctu a bylo by potreba doobjednat dalsi kusy)? To zalezi hlavne na Bakerovi, ale nepredpokladam ze by se mnozstvi navysovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Zatím o navýšení počtu kusů skutečně neuvažujeme a to z několika důvodů, jednak by cena nebyla výrazně jiná (85% hodinek se dělá "na koleně"), ale především kvůli zájemcům, kteří tomuto projektu věřili od samého začátku a toto bych vnímal jako podraz vůči nim. Záměrně píšu zatím, protože v úvodu nasteřelená cena se ještě pravděpodobně pohne směrem nahoru díky problémům, které ve výrobě nastaly a rovněž díky kurzu koruny vzhledem k EUR a CHF, který byl před rokem mnohem příznivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Zatím o navýšení počtu kusů skutečně neuvažujeme a to z několika důvodů, jednak by cena nebyla výrazně jiná (85% hodinek se dělá "na koleně"), ale především kvůli zájemcům, kteří tomuto projektu věřili od samého začátku a toto bych vnímal jako podraz vůči nim. Záměrně píšu zatím, protože v úvodu nasteřelená cena se ještě pravděpodobně pohne směrem nahoru díky problémům, které ve výrobě nastaly a rovněž díky kurzu koruny vzhledem k EUR a CHF, který byl před rokem mnohem příznivější. Mozna prave oba tyto "problemy" by slo uspokojive vyresit navysenim... tj. napr. cena pro ty, kdo projektu verili od zacatku a jsou na soucasnem seznamu by zustala podle puvodniho odhadu 18k, cena pro nove zajemce treba 22k (nebo jak by to vyslo pri soucasnych nakladech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Mozna jsem se spatne vyjadril, ale jde mi primarne o jakousi exkluzivitu pro zajemce, kteri jsou v tomto projektu zapojeni od sameho zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 No konečně až budou jasné všechny vstupní údaje a výstupní cena/ks a definitivní počet zájemců, dá se o myšlence počtu kusů hlasovat, jak jsme byli zvyklí od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 No konečně až budou jasné všechny vstupní údaje a výstupní cena/ks a definitivní počet zájemců, dá se o myšlence počtu kusů hlasovat, jak jsme byli zvyklí od začátku. Nechal bych to na autorovi projektu. Jen v rámci mlácení prázdné slámy na toto téma přidám svůj (nic nevážící ) názor : jsem zcela sobecky proti navyšování počtu kusů limitky. Je mi úplně ukradený, kolik kusů má nějaká limitka v Rusku nebo kdekoliv jinde. Ten argument má IMHO nulovou hodnotu. Se současným počtem náhradníků se myslím není důvod obávat ani případného navýšení ceny na částku řekněme 25tisíc Kč. P.S. Klidně to zmázni Viktore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Nechal bych to na autorovi projektu. Jen v rámci mlácení prázdné slámy na toto téma přidám svůj (nic nevážící ) názor : jsem zcela sobecky proti navyšování počtu kusů limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Jsem pro také nenavyšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Z pozice náhradníka souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Asi Vám rozumím . . . . Taky bych nebyl rád. Tak snad jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Asi Vám rozumím . . . . Taky bych nebyl rád. Tak snad jindy. nemusíš věšet hlavu,za 2 nebo 3 roky se stejně nějaká objeví v prodejním vlákně,náhradníci mají význam v případě že někdo odstoupí z nějakých důvodů,což se asi nestane ale aj kdyby původních 33kusů tam díky této možnosti bude,já se tam nepíšu protože dělám na svém projektu(prototyp),ale o tom někdy jindy,zatím se pracuje na papíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 nemusíš věšet hlavu,za 2 nebo 3 roky se stejně nějaká objeví v prodejním vlákně,náhradníci mají význam v případě že někdo odstoupí z nějakých důvodů,což se asi nestane ale aj kdyby původních 33kusů tam díky této možnosti bude,já se tam nepíšu protože dělám na svém projektu(prototyp),ale o tom někdy jindy,zatím se pracuje na papíře 2-3 roky? Jsi asi nesledoval limitku pilotek, prvni byly k prodeji po par tydnech a dneska bych si tipnul ze jich u povodnich majitelu zustala tak polovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 jo,ale pilotky a tohle je něco jiné,majiteli se to tak rychle neokouká,pilotky jsou celkem masovka,taky jsem připočítal časový horizont než se to vyrobí atd.,takže v podstatě máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.