cigi Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Jsou celkově opravdu božží, gratuluju. Dáááleko lepší, než jsem věřil, že kdy budou, fakt. Jen lodní šroub takhle naplocho připomíná spíš kosu žacího stroje, nechcete na tom opravdu ještě malonko zapracovat? Cokoli by bylo asi lepší než tyhle přitroublý asociace kibicujícího blbečka, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Nechteli bychom, at se nam zkrati to cekani, znovu otevrit tema remene? Projizdel jsem historii vlakna a +- se dohodlo, ze remen nejaky standardni a kazdy si potom nasadi svuj. Nicmene bychom mohli, spolu s mistnimi remenovymi mistry, navrhnout "priplatkovou" verzi remene. Libil by se mi napr. nejaky vintage s vylisovanym N u stezejek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Ahoj, když už jsme u toho řemene, jaká šířka je u stěžejek? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 jaká šířka je u stěžejek? 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Viktore, ja sem normalne dojaty. Je to parada - PARADA !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Grgo, pokud je chces videt nazivo, tak mi zavolej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Mě se ten řemen na prototypu, který jsem měl možnost nasadit na tlapu, náhodou velmi líbil! Samo, že barevné prošití třeba k ručkám, nebo zmíněné vyražené písmeno je věc k diskuzi. Pokud jde o leštění vrtulky, o kterém jsme se na srazu bavili, nabízím, že nějaký odpadní kus stejného materiálu proženu zlatnickým bubnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Trochu se nam zmenilo poradi, jeden zajemce musel z osobnich duvodu odstoupit. Aktualni seznam zajemcu. 1. sect2. grga_pitic3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. tenge9. kleofash10. igor26106911. flagolo12. funf513. vikhra14. vlasta6615. Radim0116. Skipi17. francin18. Saturnax19. DuVen20. ferrycz21. Michal_R22. cody23. mrakodrap24. gougy25. mmako26. kejklik27. Vlcak28. saida 29. Bert30. organic ---------------- Náhradníci1. jdx2. Marty35 3. Petr Svenda4. Jakubisko5. Marhys 6. JDenver 7. Dodaes 8. Ricous9. Andrew10. Tyr11. Jay Doll12. Conrad 13. tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Vida, už se to rýsuje. Ještě 11 lidí bude mít osobní důvody a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Jeste tri.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Vida, už se to rýsuje. Ještě 11 lidí bude mít osobní důvody a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Andrew: Navrhuješ, že mám shánět leklé ryby a koňskou hlavu, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Andrew: Navrhuješ, že mám shánět leklé ryby a koňskou hlavu, jo? Hele nepatří to náhodou do vlákna Kulinárium Chronomagicum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Juchuchů!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Juchuchů!!!!! Gratulace, jsem si říkal, kdy si všimneš, že jsi IN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Gratulace, jsem si říkal, kdy si všimneš, že jsi IN Makám, necheckuju, proto zpoždění, ale mám z toho velikou radost. Je to velmi povedený projekt a jsem moc rád, že jsem na palubě Nautilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Andrew: Navrhuješ, že mám shánět leklé ryby a koňskou hlavu, jo? Nooo, stačí, když jako moderátor nasekáš 11x Ban a ty lidi nebudou moct reagovat a vypadnou tak říkajíc sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Makám, necheckuju, proto zpoždění, ale mám z toho velikou radost. Je to velmi povedený projekt a jsem moc rád, že jsem na palubě Nautilu. A mě velice těší, že máš radost. Ještě v pondělí dopoledne bych se každému vysmál, že to zde opustím. No a odpoledne už bylo vše jinak. Však oni se časem ukážou v prodejním vlákně. Tak Vám držím palce ať to vše klapne. A tvůrcům skláním poklonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Dalsi pokusy ... lestene vs. piskovane pozdro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Obě varianty mají něco do sebe, ale více se přikláním k pískované variantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.