Baker Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Jasne, za tu cenu i z bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 O víkendu jsem málem duševně zkolaboval při čtení jednoho životopisu. Tak jsem v osm hodin večer popadl Verneovku a četl do svítání, jako ve škole:-) Vzpomínáte si jak nejsilnější byli průhledy z Nautila? 25cm a přitom světlomet dokázal svítit asi kilometr daleko pod vodou. Oblouk mezi uhlíky hořel ve vakuu. Průzračnost skel na tehdejší technologie musela být neuvěřitelná:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Co průzračnost skel, ale průzračnost moře neznečištěného ropnými haváriemi a dalšími splašky Verne byl částečně snílek, ale především měl obdiv k technice a byl úžasný vizionář. Technický pokrok (i budoucí) uměl krásně podat ve svých knížkách širokému okruhu čtenářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 OK, nebudu drazdit hada bosou nohou, uvidime az dojde na placeni, zda bude umrtnost v poradniku :-) Na každou "mrtvolu" už čekají "nenažraní supi ". Bojím se, že Tvůj zájem je jen zbožným přáním. Kluci, moc vám fandím, bude to krásná limitka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Nechápu proč by se nemohl zvýšit počet hodinek v limitce? Zejména pak nechápu kecy typu, byli jsme od začátku, tak máme na hodinky právo, na rozdíl od jinejch. A podobný mimoňovský důvody. Pokud je problém třeba technický, nebo v dodání určitého počtu komponent, tak to je jiná. Každopádně by se mi taky nechtělo číst 100 stran a hledat důvody. Je to vůbec limitka pro Chronomag, nebo pro pár ubermensch, co se tady půl roku radí o tom, jestli má být ručička taková, nebo maková? Jen na okraj, hodinky se mi líbí, prachy na ně nemám, a fandím tvůrcům i majitelům. Jo a limitka se tomu zde pouze říká, jinak to žádná limitka není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 No tak podobnou zhovadilost jsem tu dlooouuuho nečetl, vypadá to na návrat z Nechápu proč by se nemohl zvýšit počet hodinek v limitce?Zejména pak nechápu kecy typu, byli jsme od začátku, tak máme na hodinky právo, na rozdíl od jinejch. A podobný mimoňovský důvody. Pokud je problém třeba technický, nebo v dodání určitého počtu komponent, tak to je jiná. - protože si to tak dva pánové vymysleli, založili vlákno a dalo se přihlásit, spousta lidí už odpadla a místo nich jsou jiní... Sedni si k netu a objednej si do šuplíku třeba 100 strojků a doufej, že je potom udáš... Je to vůbec limitka pro Chronomag, nebo pro pár ubermensch, co se tady půl roku radí o tom, jestli má být ručička taková, nebo maková? - ano, je to limitka pro Chronomag a těch 33 ubermensch to celou tu dobu neskutečně bavilo Jo a limitka se tomu zde pouze říká, jinak to žádná limitka není. - A co tedy je? Klidně si tomu říkej třeba "Divné hodinky pro partu ubermensch" Jen na okraj, hodinky se mi líbí, prachy na ně nemám, a fandím tvůrcům i majitelům. - Jediná rozumná věta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 ... a já pořád všem okolo tvrdím, že nejsou normální a oni mi nerozumí. Teď mi to je už jasné, když jsem ten "Nadčlověk". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Edit. Zkusím se raději držet přísloví "Mlčeti zlato". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 A já ne... Jo a limitka se tomu zde pouze říká, jinak to žádná limitka není. Nejsem si jistý, ale myslím, že jsi úplně mimo......Limitka je od slova limitní, tedy limitní počet dostupných kusů, který je od začátku stanoven na 33. V případě neustálého navyšování by se již nejednalo o limitku, ale o standartně "koupitelné" hodinky. Hodnota limitky je v tom, že ji nemůže mýt každý - a času na projevení zájmu bylo ze začátku dost. Na ostatní kecy nemá cenu reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Kecy mate akorat vy panove. A nekdy dost pitome. A ty posledni limitaku bez se radej umYt pod vodu ;-)Ps Jeste si neodpustim jednu reakci nikdo si to tak primo nevymyslel. 33 ks vyplynulo z momentalnich moznosti a poctu zajemcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Evidentně v tom máš jasno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 B.F.G - Ze te to tak vytaci kdyz nemas zajem Oplachnout by ses mel jit ty - nic ve zlym. Me osobne je to uplne fuk kdyz se nechci ucastnit at se o tech 33 ks treba poperou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Jeste si neodpustim jednu reakci nikdo si to tak primo nevymyslel. 33 ks vyplynulo z momentalnich moznosti a poctu zajemcu. Co to placas, procti si vlakno, limitni pocet 33 ks jsem stanovil ja jakozto autor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Co to placas, procti si vlakno, limitni pocet 33 ks jsem stanovil ja jakozto autor. Do debat zde nevstupuji, neboť nejsem zájemce, ale občas sem zavítám. A jako u většiny limitek se i tady na začátku nastavil počet kusů. Všichni to věděli a ještě před dvěma týdny byla volná místa v pořadníku. Tak kde je problém? Kdo pozdě chodí tak potom aspoň nemá bejt drzej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 ... a ještě před dvěma týdny byla volná místa v pořadníku. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 ??? Tak to jsem asi blbě čet - říkám, že sem chodím občas, ale na přelomu únor/březen tam byly díry v seznamu. A ono to tedy asi bylo jen rozebírání pořadových čísel. Tak sorry. Nicméně to nemění můj názor na pozděchození někam a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Kecy mate akorat vy panove. A nekdy dost pitome. A ty posledni limitaku bez se radej umYt pod vodu ;-) Ps Jeste si neodpustim jednu reakci nikdo si to tak primo nevymyslel. 33 ks vyplynulo z momentalnich moznosti a poctu zajemcu. No jak jsem psal už ráno : "Mlčeti zlato". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No jo, už jsem myslel, že se něco děje a ono tohle..Nicméně musím přiznat že v pokusu leštění ruček do finále "zrcadlo" ve zlatnickém bubnu jsem neuspěl.Je něco nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Chvíli tu nejsem a je tu humbuk a ještě od takového joudy..33ks je pěkná limitka, jsem rád, že jsem tu od počátku a rovnou bych na toho joudu co se tu zviditelňuje zapomněl..já se stále těším a doufám v termín letní či po letní. fajn den pánové, když to v práci stojí za houby..ale nad jeho článečkem jsem se pobavil..to mu asi ukradli hračku a utrhli jí hlavičku, že se sem tak naváží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Co to placas, procti si vlakno, limitni pocet 33 ks jsem stanovil ja jakozto autor. Kdyby mělo ze začátku zájem jen 5 lidí a nikdo by se nepřidal, taky by jich bylo 33? Jakže jsi to stanovil? Jouda mám být jako já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.