Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

To má určitou logiku opravdu, i když ve schváleném návrhu je to taky takhle. Neumíte to tam někdo vefotošopovat pro představu?

Dostat to tam ve fotoshopu neumím, ale zvětšil jsem si to a při dodržení vzdálenosti N a šrafování je to takový pidikousek...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, musely by se ale asi zůžit i ty ostatní mezery mezi N a šrafováním a nevím, jak už je tenhle prototyp upravovatelný, ale za úvahu to podle mě stojí.

Kolegovi fermuello díky! :notworthy:

Edit: pokud se ale bude upravovat i ten nápis na správných Vingt milles, tak by to asi šlo...

Odkaz ke komentáři

Gougy: Díky kapitáne, že jsi se mě zastal.

Správný původní název ve francouzštině je: Vingt mille lieues sous les mers

Anglicky: Twenty Thousand Leagues Under the Sea ale i 20000 Thousand Leagues Under the Sea

Info např. Wikipedia

Nebo plný text Hetzelova vydání elektronicky ve francouzštině: ZDE

Upozorňoval jsem na to už loni a přede mnou i někdo další. Navíc konečný návrh dýnka byl podle toho upraven. Viz. příspěvek Viktora, který jsem už citoval včera: ZDE

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Odkaz ke komentáři

Vidim, ze se opet diskuse rozjela, coz je dobre.

K napisu: Nevim kde se stala chyba, bud jsem poslal rytci spatna data nebo (coz mi prijde pravdepodobnejsi) pouzil rytec data, ktera jsem mu posilal cca pred pul rokem, kdyz jsme resili moznosti rytiny.

K tem linkam mezi nozkama pismena "N": Uz si nepamatuju, proc jsem to takto udelal, v kazdem pripade to byl z me strany zamer, mrknu se na to v pracovnim kompu.

Jinak jak jsem psal vyse, v podstate jsme ve finale a radi bychom udelali setkani vsech zajemcu nekterou sobotu v kvetnu, kde si kazdy na vlastni oci prohledne funkcni prototyp, vyzkousi na ruce a pak jiz budeme vybirat platby. Pravdepodobnym mistem setkani by melo byt Brno.

Odkaz ke komentáři

Jinak jak jsem psal vyse, v podstate jsme ve finale a radi bychom udelali setkani vsech zajemcu nekterou sobotu v kvetnu, kde si kazdy na vlastni oci prohledne funkcni prototyp, vyzkousi na ruce a pak jiz budeme vybirat platby. Pravdepodobnym mistem setkani by melo byt Brno.

No to je PARÁDA! :cheers:

Edit: pokud to bude Brno, nafotím přenosným "kompaktem z baťohu" pro ostatní, co nedorazí pod Špilas.

Odkaz ke komentáři

1. Vidim, ze se opet diskuse rozjela, coz je dobre.

2. K napisu: Nevim kde se stala chyba, bud jsem poslal rytci spatna data nebo (coz mi prijde pravdepodobnejsi) pouzil rytec data, ktera jsem mu posilal cca pred pul rokem, kdyz jsme resili moznosti rytiny.

3. K tem linkam mezi nozkama pismena "N": Uz si nepamatuju, proc jsem to takto udelal, v kazdem pripade to byl z me strany zamer, mrknu se na to v pracovnim kompu.

4. Jinak jak jsem psal vyse, v podstate jsme ve finale a radi bychom udelali setkani vsech zajemcu nekterou sobotu v kvetnu, kde si kazdy na vlastni oci prohledne funkcni prototyp, vyzkousi na ruce a pak jiz budeme vybirat platby. Pravdepodobnym mistem setkani by melo byt Brno.

1. Ano :smile_anim: někde bylo zmíněno, že řemen bude k hodinkám jen transportní a každý si je následně osadí podle sebe. Vejde se nám do rozpočtu a půjde udělat nějaká spona, pískovaná jako hodinky a pokud by na ní bylo "N", nebo třeba linky, doplnila by set k dokonalosti.

2. Pokud půjde nápis ještě opravit, bude to opravdu lepší :smile_anim:

3. Podle mě když se zachová stejný odstup linek od N, jako je všude jinde, je to v reálu kolem 1 mm na šířku, který tam na ty vodorovné linky zbývá a to je dost málo, ale :worried_anim:

4. Tak tato taškařice mi uteče, jsem pryč až do půlky června :crying_anim: gougy a všichni foťte, ať si je dokážu osahat na dálku, nějaké video v HD by bylo také fajn...

Odkaz ke komentáři

Rad bych to udelal az na setkani.

Viktore nenech se přemlouvat a prozraď.

Třeba to rozešli jen účastníkům v SZ.

Jestli cena zůstala, nebo se "mírně" zvedla (řekněme do 25tisíc), tak je ani vidět nemusím (stačilo mi LIVE to pouzdro). :smile_anim:

Pokud mám uvažovat o řekněme 30ti a více tisících, tak holt budu muset přijet (i když se mi to v květnu vůbec nehodí). ;)

Odkaz ke komentáři

1. Ano :smile_anim: někde bylo zmíněno, že řemen bude k hodinkám jen transportní a každý si je následně osadí podle sebe. Vejde se nám do rozpočtu a půjde udělat nějaká spona, pískovaná jako hodinky a pokud by na ní bylo "N", nebo třeba linky, doplnila by set k dokonalosti.

S "N" nevim, to bychom museli sehnat nejakou zajimavou sponu, rozhodne toto v rozpoctu nemame. Piskovana spona jako bonus asi problem nebude.

2. Pokud půjde nápis ještě opravit, bude to opravdu lepší :smile_anim:

Samozrejme, bude to opraveno.

3. Podle mě když se zachová stejný odstup linek od N, jako je všude jinde, je to v reálu kolem 1 mm na šířku, který tam na ty vodorovné linky zbývá a to je dost málo, ale :worried_anim:

Myslim, ze duvodem bylo, ze to koncilo mezi nozkama "N" uplne malou nevyrobitelnou spickou, kdyz tam nebyla vypadalo to jako chyba, proto jsem pruhy odstranil z celeho toho prostoru. Ale jeste se na to podivam. (snad jsem to napsal srozumitelne :))
Odkaz ke komentáři

Viktore nenech se přemlouvat a prozraď.

Třeba to rozešli jen účastníkům v SZ.

Jestli cena zůstala, nebo se "mírně" zvedla (řekněme do 25tisíc), tak je ani vidět nemusím (stačilo mi LIVE to pouzdro). :smile_anim:

Pokud mám uvažovat o řekněme 30ti a více tisících, tak holt budu muset přijet (i když se mi to v květnu vůbec nehodí). ;)

Honzo, my to jeste nemame dodelane, musime do ceny promitnout veskere naklady spojene s vyrobou prototypu, atd.

V nadchazejicim tydnu jsme s Lukem domluveni, ze si na to sedneme a dotahneme do konce. Cena se urcite zvedne, to uz jsem psal, ale 30 tis. to zcela jiste nebude.

Jinak co se tyka setkani, priznam se ze bych byl rad, pokud by se dostavilo co nejvic zajemcu a rovnez nahradniku, jinak nema smysl takovou akci delat.

@all: bude pro vsechny prijatelnejsi, kdyz to udelame v tydnu ve vecernich hodinach ???

Odkaz ke komentáři

Jinak co se tyka setkani, priznam se ze bych byl rad, pokud by se dostavilo co nejvic zajemcu a rovnez nahradniku, jinak nema smysl takovou akci delat.

Máme přijet i my (náhradníci) na "nevolitelných" místech? Pokud ano, tak samozřejmě nejlepší je podvečer-večer (ne dřív jak v 17 hod.) - než se z těch Sudet dokodrcám...
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...