little_w Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Mapu mam samozrejme nachystanou, cekam na dalsi vyvoj, aby se prisypal nejaky text a aby to nebylo tak prazdne . Format je A4 Stranka 4 (trojka neni, jenom torzo): Nautilus L.E.02_pg4.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Super, libi se mi to cim dal vic. Z Losin muzu dovezt rucne delany papir, at to neni na obycejnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Super práce a papír z Losin je bezva nápad když už, tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Rucni papir - no tim lip. Nebudu se muset drbat s pozadim. Jenom aby nas ty extra vychytavky nestaly vic nez je zdravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 little_w, je to skvělé, jsem rád že se někdo připojil... Ještě bych tam někde vrznul tu fotku/kresbu ponorky (Nautila), když mají po ní jméno. A4 je podle mě moc velká, spíš bych to udělal menší na dvojlist s tvrdšího papíru.V A4 by se mohla udělat ta mapa. Ten ručně dělaný papír s Losin je super nápad a konkrétní čísla podle hodinek jsou v plánu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Krásná práce a papír z Losiny bude dokonalej. Hezký to máte, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 V podstate souhlas. Jenom bych to mirne poopravil: A5 (to je dobry napad) tvrdsi papir jako "vazba", resp. mirne vetsi nez A5, vevnitr bud volne lozene listy (to se mi zda celkem stylove) nebo proste vsity / sesponovany dvojlist na rucnim papire. Asi takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Ne, já myslel v podstatě přeloženou A4 s tvrdého papíru, vzniknou čtyři stránky, na vrchní ten nápis a číslo a na poslední mapa, v těch vnitřních dokumentace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Vim jak jsi to myslel. Jen mi prislo skoda ku.vit rucni papir a pouzit ho stejnym zpusobem, jakym by se pouzil bezny papir. To ma ale cas Neco pekneho se vymysli. Baker ma na tyhle veci oci a cit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Tak tak... Já se mezitím poptám v nějaké tiskárně na možnosti, kolik to bude eventuelně koštovat atd. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Tak tak... Já se mezitím poptám v nějaké tiskárně na možnosti, kolik to bude eventuelně koštovat atd. . Super nápad chlapci. Alda nám určitě udělá ještě nějaké hezké fotky, měl prototyp na focení jen jeden den. No a proč chodit s dřívím do lesa ? Na ceny tisku tady není lepší odborník než Baker ... Což takhle nějaké fešné tričko ? Úplně to vidím ... A na srazech budeme jak bratři v triku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 a jeste si v tomto duchu nechame udelat noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 To je všechno velice pěkné ,já jsem však opravdu skromný a stačily by mě ty hodinky ,třeba zítra nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 nedivoc, nejlepsi je to cekani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Už jsem dávno mimo toto uskupení , ale stále to zde sleduji. A smekám jelikož i doprovodná dokumentace bude super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Mě se to líbí moc. Ať už jako soubor volných listů, nebo dvojstránka, to je mi celkem jedno. Retro styl je super! Přimlouvám se za realizaci, nemyslím, že by to byla nějaká velká položka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 vite, ze si na ne, pane rediteli, nekdy ani nevzpomenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 žádný update, jen sobotní teaser Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Děkuji za upoutávku ,nemáš tam i foto zepředu s finálním cifrem?Barevně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Děkuji za upoutávku ,nemáš tam i foto zepředu s finálním cifrem?Barevně!Rád bych, ale já ještě finální cifr neviděl, tohle je fotka z brněnského Nautilus srazu někdy v květnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.