Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

little_w, je to skvělé, jsem rád že se někdo připojil... :) Ještě bych tam někde vrznul tu fotku/kresbu ponorky (Nautila), když mají po ní jméno. A4 je podle mě moc velká, spíš bych to udělal menší na dvojlist s tvrdšího papíru.V A4 by se mohla udělat ta mapa. Ten ručně dělaný papír s Losin je super nápad a konkrétní čísla podle hodinek jsou v plánu... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podstate souhlas. Jenom bych to mirne poopravil: A5 (to je dobry napad) tvrdsi papir jako "vazba", resp. mirne vetsi nez A5, vevnitr bud volne lozene listy (to se mi zda celkem stylove) nebo proste vsity / sesponovany dvojlist na rucnim papire. Asi takhle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak tak... Já se mezitím poptám v nějaké tiskárně na možnosti, kolik to bude eventuelně koštovat atd. .

Super nápad chlapci. Alda nám určitě udělá ještě nějaké hezké fotky, měl prototyp na focení jen jeden den.

No a proč chodit s dřívím do lesa ? Na ceny tisku tady není lepší odborník než Baker ... :whistle:

Což takhle nějaké fešné tričko ? Úplně to vidím ... A na srazech budeme jak bratři v triku. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...