Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čas nás tlačí, ale v žádném případě to nechceme uspěchat. Rozhodující bude tento týden.

Bych prosil určit případný termín převzetí hodinek (pokud teda bude před Vánocema) co nejdříve. Jsem teď strašně busy, tak abych si to stihl zařídit. :D

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Předávka bude opravdu v Ostravě jak tu kdesi padlo nebo to byl žert?

Výjezdní zasedání na Stodolní? Jsem byl pro všemi dvaceti, lepší důvod jet na Sever než Nautilus a ostravská squadra si nedovedu snad ani představit :D

Odesláno

Výjezdní zasedání na Stodolní? Jsem byl pro všemi dvaceti, lepší důvod jet na Sever než Nautilus a ostravská squadra si nedovedu snad ani představit :D

Vidím to stejně. Udělali by jsme si výlet vláčkem? :)

Odesláno

Jak jsem avizoval v posledním příspěvku, byl uplynulý týden rozhodující o tom, zda stihneme předat hodinky do vánoc. Pouzdro je ve fázi posledních výrobních operací a poté jen zbývá povrchová úprava. Následně kompletace hodinek. Stále ale stojíme na ciferníku. Slíbený termín dokončení byl v polovině listopadu, ale už nás poněkolikáté odsunuli s tím, že přednostně dodělají rozpracované zakázky pro stálé zákazníky s tisícovými počty kusů.

Protože nemáme od Švýcarů termín jistý a ani hodinář nechce kompletovat hodinky na poslední chvíli, musíme tedy definitivně oznámit, že vánoční termín nestihneme.

Toto rozhodnutí má ještě jeden důvod. Rádi bychom vám s Bakerem předali hodinky na společném setkání. Myslíme si, že účast i atmosféra v druhé polovině ledna bude mnohem lepší než na poslední chvíli před vánoci.

Odesláno

Rádi bychom vám s Bakerem předali hodinky na společném setkání. Myslíme si, že účast i atmosféra v druhé polovině ledna bude mnohem lepší než na poslední chvíli před vánoci.

To je super! Já pořád počítal spíše s Velikonocema. Žádný spěch, trvá to tak akorát a vyplatí se počkat ;)

Odesláno

Synovec bude moc zklamanej. :( Věří, že mi je přinese Ježíšek, když jsem si mu o ně napsal, tak jako on o LEGO. :newyear: Jak mu tohle vysvětlím ?!? :D

Odesláno

Synovec bude moc zklamanej. :( Věří, že mi je přinese Ježíšek, když jsem si mu o ně napsal, tak jako on o LEGO. :newyear: Jak mu tohle vysvětlím ?!? :D

Nedávej mu to Lego a vše bude OK a fér :lol2:

Odesláno

Nedávej mu to Lego a vše bude OK a fér :lol2:

Hm, řešení je to celkem logické, ale to nedám. Je mu osm, takže jsou to možná poslední Vánoce, kdy ještě věří na Ježíška.

My děti nemáme, tak si to chceme užívat alespoň s prckama v příbuzenstvu. ;)

Odesláno

Lukasi, nekdy tak v unoru bych asi priletel do CR. doufam, ze by s terminem predani slo pohnout? rad bych se zucastnil osobniho predani, bude-li mozno. posta sice chodi, ale takhle by to bylo stylovejsi, to je fakt.

Odesláno

Trochu tady pocuchám tu předvánočně optimistickou náladu, ale prostě to musí ven: :blowup:

Taky jsem rád, že se můžu i nadále těšit .....

Taky jsem rád, že se naše limitka chýlí k úspěšnému závěru ....

Taky jsem rád, že se opět potkáme, my chronomagoři s láskou k tikajícím strojkům a k velikánovi Vernemu

Taky jsem rád, že se věc neuvěřitelně složitá a riskantní vydaří

Taky jsem rád, že jsme se i přes neuvěřitelnou názorovou roztříštěnost dohodli na jedné verzi

Taky jsem rád, že i já budu mít limitku v poču 33 ks na celičkém světě

Taky jsem rád, že je budu moci hrdě ukazovat a košatě popisovat, jak tenhle skvost vznikal

Taky jsem rád, že jsem součástí spojení lidí nestejných názorů, ale společné lásky

Ale jedna věc mne naprosto neuvěřitelně irituje.

A to, že tady není Baker.

Edit: asi i osud chtěl, že je to přesně dvoutisící příspěvek v tomto vlákně. Howk.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Už se to blíží :thumbsup_anim: . A Baker tady je, nebojte........

Je libo pár amatérských fotek?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky za osvěžení vánoc ! S tím cifrem to vypádá tak jak jsem čekal - SUPER ! Díky !

PS. Už se tak těšim ,že mě ani nevadí korunka vlevo;)

Odesláno

PS. Už se tak těšim ,že mě ani nevadí korunka vlevo;)

Objednaly se moc velké korunky, které by tlačily do ruky, proto ta změna v umístění :whistling:

No ať to někdo náhodou nevezme vážně, na funkčních kusech bude korunka samozřejmě standartně v pravo.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...