sect Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Dik, jsem na tabletu, tak bych se k tomu dostal az vecer.
Marty35 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Nautilus L.E.02.docx Trochu pozměněná verze v jiném formátu... (najednou mi to tam kurňa jde ) Edit.: Fajn, tak to zas nejde otevřít, kdyžtak to Bakere smaž
Andrew Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Nautilus L.E.02.docx ... Edit.: Fajn, tak to zas nejde otevřít, kdyžtak to Bakere smaž Mě to teda jde...
Marty35 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Mě to teda jde... To už jsem s toho fakt jelen..., mi to hlásí poškozený soubor... Pokud to teda jde otevřít, tak nemazat...
vikhra Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Správně nemazat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 15. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Pro oziveni vlakna ... konstrukce ciferniku tesne pred vyrobou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 smekam klobouk az na zem! vizualizace vypada moooooc dobre.
Baker Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Ona ta fotka nic moc nerekne, ale mame pozlacene rucky a na zivo je to bomba v kombinaci se zcela matnym cifernikem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pevo Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 uhmm? žádné výkřiky nadšení?? Mě se to tedy líbí!
honza71 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 uhmm? žádné výkřiky nadšení?? Mě se to tedy líbí! Mně sámo taky. Každá taková zpráva potěší, ale na výkřiky nadšení si ještě chvilku počkám. Zatím si krátím dlouhou chvíli úvahami o řemenech a příležitostech, ke kterým si budu LE brát na zápěstí.
Petr Svenda Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Mně sámo taky. Každá taková zpráva potěší, ale na výkřiky nadšení si ještě chvilku počkám. Zatím si krátím dlouhou chvíli úvahami o řemenech a příležitostech, ke kterým si budu LE brát na zápěstí. Toz do ponorky, to je snad jasne! :-)
Tyr Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Mně sámo taky. Každá taková zpráva potěší, ale na výkřiky nadšení si ještě chvilku počkám. Zatím si krátím dlouhou chvíli úvahami o řemenech a příležitostech, ke kterým si budu LE brát na zápěstí. Já teď přešel od rejnoka přes doporučeného mi vlkouše k úvahám o úhořovi. Dodaný standard řemen se mi líbí, ale časem je chci přehodit na nějakou rybu, kapitán Nemo by souhlasil:-)Rád bych je provětral i na nějakém mezinárodním jednání.
little_w Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Ja se dneska nudim, tak jsem si hral s tim Martyho / Bakerovym / sectovym / ja-uz-sam-nevim-cim napadem. Jo, asi by tomu slusel takovy archaictejsi format. Vypadlo mi z toho asi neco takovyho, zatim... Nautilus L.E.02.pdf Pekny vikend
Petr Svenda Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Moc pekne. Jen, ja bych tam nepletl anglictinu, libilo by se mi "Le Nautilus sous-marin Edition Limit?e".
sect Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 A kazdopadne format tak A4, at se to da treba zaramovat. A druha strana by mohla byt mapa plavby. Nekde by melo byt umisteno i cislo konkretnich hodinek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.