Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Pro oziveni vlakna ... konstrukce ciferniku tesne pred vyrobou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

uhmm? žádné výkřiky nadšení?? Mě se to tedy líbí! :notworthy:

Mně sámo taky. Každá taková zpráva potěší, ale na výkřiky nadšení si ještě chvilku počkám. :)

Zatím si krátím dlouhou chvíli úvahami o řemenech a příležitostech, ke kterým si budu LE brát na zápěstí. ;)

Odesláno

Mně sámo taky. Každá taková zpráva potěší, ale na výkřiky nadšení si ještě chvilku počkám. :)

Zatím si krátím dlouhou chvíli úvahami o řemenech a příležitostech, ke kterým si budu LE brát na zápěstí. ;)

Toz do ponorky, to je snad jasne! :-)

Odesláno

Já teď přešel od rejnoka přes doporučeného mi vlkouše k úvahám o úhořovi. Dodaný standard řemen se mi líbí, ale časem je chci přehodit na nějakou rybu, kapitán Nemo by souhlasil:-)Rád bych je provětral i na nějakém mezinárodním jednání.

Odesláno

A kazdopadne format tak A4, at se to da treba zaramovat. A druha strana by mohla byt mapa plavby. Nekde by melo byt umisteno i cislo konkretnich hodinek.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...