Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 žádný update, jen sobotní teaser Co v tý konzervě máš? Tipuju to na fazole s klobásou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 ale tak urcite se neco deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Co v tý konzervě máš? Tipuju to na fazole s klobásou.Znáš to, víkend, kdo by se s tím vařil..(ale bude tam Unitas s troškou oleje ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Znáš to, víkend, kdo by se s tím vařil..(ale bude tam Unitas s troškou oleje ) Už se opravdu těším ,až se v tomhle vlákně přestane používat čas budoucí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Rád bych, ale já ještě finální cifr nevidělTo zatim nikdo, cifernik je jiz ve vyrobe ve Svycarsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Už se opravdu těším ,až se v tomhle vlákně přestane používat čas budoucí .Tak trocha pritomneho casu ...- Strojky jsou zaplaceny a jsou na ceste ze Svycarska, mely by dorazit do konce pristiho tydne.- Sklíčka (vypoukla) jsou ve vyrobe, budou cca do mesice.- Ciferník je rovnez ve vyrobe ... slibeny termin dokonceni je prelom rijna a listopadu.- Pouzdra jsou ve vyrobnim planu a do vyroby pujdou v horizontu 14 dnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Chápu,nic ve zlém ! Nemyslím ,že by sis to sušil doma pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 To zatim nikdo, cifernik je jiz ve vyrobe ve Svycarsku. Tak trocha pritomneho casu ...- Strojky jsou zaplaceny a jsou na ceste ze Svycarska, mely by dorazit do konce pristiho tydne.- Sklíčka (vypoukla) jsou ve vyrobe, budou cca do mesice.- Ciferník je rovnez ve vyrobe ... slibeny termin dokonceni je prelom rijna a listopadu.- Pouzdra jsou ve vyrobnim planu a do vyroby pujdou v horizontu 14 dnu. :notworthy: :notworthy:tomu říkám zpráva k nedělní kávě s bábovkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Chápu,nic ve zlém ! Nemyslím ,že by sis to sušil doma pro sebe.Jasne v pohode, ja zase chapu, ze je tady trochu mrtvo a vypada to, ze se nic nedeje, ale v zakulisi to funguje jako naolejovany stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 .- Sklíčka (vypoukla) jsou ve vyrobe, budou cca do mesice.. Tak to jsi mě hodně potěšil, vypouklá budou vypadat fakt jak okno do ponorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Velky Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Keby bolo volne miesto, tak sa hlasim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Kdo vypadl a kdo to vzal, Viktore? Hod sem aktualizovany seznam ucastniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Myslim, ze to v tuto chvili neni nutne ... Ti kterych se to tyka vedi, my vime a vy se to vcas dozvite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Prave mi pristal na stole balicek s podivnym logem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Krásná zpráva! Avšak nedá mi to nezeptat se - 34? Není to trochu moc, Antone Pavloviči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Jeden je pro jistotu do rezervy, jeden nikdy nevi ...LE je skutecne pouze o 33 kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 To je skvělá zpráva a příjemný pohled ! Ta krabice kdyby byla volná tak bych si jí prosím posléze vzal na kuchyňský šlehač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Tedy opět cimrmanovsky: "Nástroje jsem rozdělil takto: Tři tisíce lopat, tři tisíce krumpáčů, čtyři rezervní." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 To balení mě nepřestává fascinovat... Nechceš to přiblížit nám, kteří jsme strojky ještě nikdy neobjednávali? Vidím, že jsou v nějakém plastovém pouzdru... Ale co je to namísto korunky za ochranný bazmek? A co je přiloženo v mystických pytlíčcích?Cokoli, co příjde v obálce s nápisem "Swiss Post" zavání nádechem chronoerotiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Prave mi pristal na stole balicek s podivnym logem Náčelníku, já su tak šťastné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.