doktor584 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Chci se podělit o obrázkytěchto zajímavých Omeg, podle výr.čísla spadají do období 1939-1940, jsou ze stříbra a v korunce mají zasazen český granát, zajímá mne zda jste se s tím někdy nesetkali, zda se jedná o výrobek nějakého kutila, nebo zvláštní serii k nějakému výročí....Kdo něco ví ať pomůže, dík
jankoxxx Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 neviem ale ja by som to vytunil tak ze by som ten hakenkrojc odlupol srobovakom..
Pafelik Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Konečně hodinky podle mýho gusta!!! To budou podle mě ty "definitivní"!
grga_pitic Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 s tou orlici a hakovym krizem mam uplne stejne pocity jako jankoxxx....
ricous Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Třeba je to výtvor hodináře v odboji - český granát v nacistických hodinkách. Odvážná symbolika připomínající v násadě od krumpáče důmyslně ukrytou ostrou protihabsburskou báseň od Járy Cimarmana "Svou pravdu nebudeme skrývat"
long Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 No nevím, NACISTCKÝ SYMBOL je tady na foto několikrát a to me nějak neoslovuje a to na co by jse se podíval , tedy granát v korunce fakt nevidím.
Seamaster Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 To bude asi rada Holocaustmaster s orlici na dynku, po valce zmeneno na mene konfliktni radu Seamaster, kterou reprezentuje morsky konik -pacifista.
Frantik Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Kluci, tehdle radobynacistickych artefaktu jsou plne aukcni servery. Vetsinou to nema s originalitou a autenticitou nic spolecneho, nekdo proste doma v garazi prilepi na hodinky symbol a je to!
Red Dwarf Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Tak ano, fotka s hákenkrajcem je tu dvakrát. Doufám, že omylem, ale za propagaci nacismu to snad nepovažujme. Kdysi jsem pracoval pro německou firmu co dělala stavební projekt pro nemocnici a stará dokumentace byla taky s touhle vytuněnou orlicí v záhlaví a nikdo se nad tím nepozastavoval. Z hodinek bych nic neloupal, protože by ztratili na hodnotě, ale ono to s tím šroubovákem asi bylo myšleno spíš z legrace, nebo? A fotka korunky by mě samozřejmě taky zajímala víc!
Olda Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Tak ano, fotka s hákenkrajcem je tu dvakrát. Doufám, že omylem, ale za propagaci nacismu to snad nepovažujme. Kdysi jsem pracoval pro německou firmu co dělala stavební projekt pro nemocnici a stará dokumentace byla taky s touhle vytuněnou orlicí v záhlaví a nikdo se nad tím nepozastavoval. Z hodinek bych nic neloupal, protože by ztratili na hodnotě, ale ono to s tím šroubovákem asi bylo myšleno spíš z legrace, nebo? A fotka korunky by mě samozřejmě taky zajímala víc! Ono snad nejde ani o tu svastiku (většina by nerozeznala na čb fotce finské letadlo od německého), ale jak psal Frantík, původnost veškerá žádná.
azeppelin Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Ale pánové nebudeme přece pokrytci. K hodinkám. Nejspíš je to domácí výroba. Ale na druhou stranu jsem viděl dost autentických věcí, které nesou tuto "tvořivost" a o fejky se nejedná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se