špelda66 Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května před 31 minutami, FantasticFabio napsal: Proto jsem dodal takové emoji ano, pochopil jsem, že ty víš, citoval jsem člena "jiroch" 1
zipp Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Dobrý den, 183 už má majitele, prosím o zapsání Děkuji a hezký víkend
Pernik-foto Odesláno čtvrtek v 19:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:50 Ahoj, poradíte prosím? Mám možnost koupě 476. V seznamu sem je nenašel. Podle všech mých znalostí (i když ne uplně nejlepších) vypadají originálně. Jen ta vyražená 4ka na dýnku je jiná, než u všech ostatních, co sem zde našel. Dokáže někdo poradit? díky!!
soldier Odesláno čtvrtek v 20:10 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:10 (upraveno) Minutové indexy na armováku jsou bílé, ale měly by být zelené jako číslovky na ciferníku. Nebo je to špatně vyfoceno? Ručičky jsou z potapek. Přijdou mi že maj svetlou výplň. Ale jsou zde fundovanější. Upraveno čtvrtek v 20:13 uživatelem soldier Doplnění textu 1
Harwey Odesláno čtvrtek v 20:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:20 Skladacka podla mna. Tiez vidim armovak s bielymi indexami, rucky tam patria ine. Volajaky som zmateny aj z toho puzdra a dynka.
soldier Odesláno čtvrtek v 20:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:22 Taky koukam na to dynko a přijdou mi ty díry nějaký takový divně udělaný.
JR_2010 Odesláno čtvrtek v 20:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:30 Tohle číslo, tyhle hodinky, to se tady řešilo asi 2 roky zpátky, je to fejk. 1
Bert Odesláno čtvrtek v 20:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:33 @Pernik-foto pošli prodejce do hajzlu. Něco si tady o Primkách načti. A pak si kup letecké Jo, a vítej na fóru. 1 1
Harwey Odesláno čtvrtek v 20:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:34 Diky, jasne ze dobre si to dobre pamatas:) https://forum.chronomag.cz/topic/39103-letecké-prim-automat-kolik-nás-tu-je/page/54/#findComment-2905899 1
Pernik-foto Odesláno čtvrtek v 20:48 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:48 před 13 minutami, Bert napsal: @Pernik-foto pošli prodejce do hajzlu. Něco si tady o Primkách načti. A pak si kup letecké Jo, a vítej na fóru. Čtu čtu, neboj. Ale nejde najít uplně každý info. Kdyby jo, nedávám sem tento příspěvek a neptám se o radu
soldier Odesláno čtvrtek v 20:52 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:52 Kde a za kolik si je objevil? Pokud to není tajné?
Pernik-foto Odesláno čtvrtek v 20:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:54 před 1 minutou, soldier napsal: Kde a za kolik si je objevil? Pokud to není tajné? Za 25 na sbazaru
soldier Odesláno čtvrtek v 20:57 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:57 Ted jsou jedny na prodej v sekci prodej za 22,5k 1
honza.hasic Odesláno pátek v 05:53 Nahlásit Odesláno pátek v 05:53 ručky příliš světlé, armovák bílé indexy, přesně jak je uvedeno výše tak za 4 tisíce dobrý, aby se neřeklo, ale originál to není, milý pane...:o) 1
Honza.manta Odesláno pátek v 07:10 Nahlásit Odesláno pátek v 07:10 Jak bylo řečeno, na těchhle hodinkách je originál ciferník a strojek. Zbytek je skládačka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se