Chumpus Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) SBGM025 Ciferník vypadá lépe než jsem si myslel. Upraveno 8. května 2012 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 ta ochrana korunky je totalna antikoncepcia. inac pekne tiktaky
MarcelG Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 ochrana korunky mi taky nesedí a stejná je i na některých jiných modelech, na které když jsem koukal dokola i mi přestala vadit. Nicméně nepatří k těm povedeným, zdá se.
Chumpus Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 ta ochrana korunky je totalna antikoncepcia. Naopak, je to dobrá fičura. Ale že to seš ty, tak to nebudu hrotit btw, zapomněl jsem, modrá ručička je špičková. Prostě vymazlený hodinky.
instant Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 jj, toho zvysku je k tej ochrane korunky naozaj skoda ale uprimne, tie detaily su vyborne, hlavne rucicky, to je tradicne Grand Seiko delikatesa
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Neserte mě, nehledejte mouchy, jsou to skvosty. Zřejmě bych si nekoupil tenhle typ, ale dostat je, tak si pískám .
MarcelG Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 SBGM031 (strap), SBGM029 (bracelet) The Grand Seiko GMT Anniversary Edition ZDROJ
skalis Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 SBGM031 (strap), SBGM029 (bracelet) The Grand Seiko GMT Anniversary Edition Ten kulatej rotor se mi vubec nelibi ... A ty GMTcka nahore ochrana/neochrana jsou skvely!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se