Power IT Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) laici, učedníci, mistři , fajnšmekři, .....pročítal jsem plno zajímavých vláken, dozvěděl jsem se mnohé zajímavé, a samo i to, že se ze mě stává další chronomagor...heh Máte někdo z vás zkušenosti s čištěním v bežné ultrazvukové čističce s roztokem určeným pro čištění šperků a podobně???? Já si své Citizeny koupu defacto týdně. Jsou krásně čisté a lesknou se jak nové. Nese to s sebou i nějaké zápory???? Upraveno 20. června 2011 uživatelem Power IT
Vit Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 V 20. 6. 2011 v 12:57, 'Power IT' napsal: .......Já si své Citizeny koupu defacto týdně. Jsou krásně čisté a lesknou se jak nové. Nese to s sebou i nějaké zápory???? Snad je tam nekoupeš celé? To by nebylo k hodinkám moc šetrné.
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 To jako tam čistíš celé hodinky? Jinak samozrejme je to bezny zpusob cisteni casti hodinek (pouzdra, tahy) ale urcite ne celých hodinek
Vit Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Duplicitní příspěvek. Upraveno 20. června 2011 uživatelem Vit
Power IT Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Ano, koupu je celé, mají safírové sklo a w.r. 20 bar.....K čemu je to nešetrné???
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 V 20. 6. 2011 v 13:07, 'Power IT' napsal: Ano, koupu je celé, mají safírové sklo a w.r. 20 bar.....K čemu je to nešetrné??? No k tem hodinkam, safirove sklo a vodotesnost je sice fajn, ale jak te proboha napadlo tam strkat celé hodinky? A proc kazdy tyden?
Power IT Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 No, jsou stále čisté, rád udržuju věci v čistotě. A i proto jsem se zeptal rad moudřejších a zkušenějších, kteří vědí, co je dobré a co není.
eskimak Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 V 20. 6. 2011 v 13:12, 'Power IT' napsal: No, jsou stále čisté, rád udržuju věci v čistotě. A i proto jsem se zeptal rad moudřejších a zkušenějších, kteří vědí, co je dobré a co není. Pouzi hladanie, uz sa to to par krat riesilo, jednoznacne sa taketo cistenie neodporuca.
long Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Každopádně si je ještě párkrát vykoupeš a budeš vědět sám, že to byla chyba i bez našich rad 1) tento přístroj je určen primerně na čiště špíny a nikoliv mastnoty. 2) chcešli částečně nebo dokonale dostat pryč i mastnotu musíč použít chemii 2) Základní princip čístičky jsou vlny a vibrace, které obstarává ULTRAZVUKOVÝ GENERÁTOR, CO MYSLÍŠ DĚLÁ TO HODNIKÁM DOBŘE ? :-) Závěr: tah ano, umíšli si a bude tě bavit kuchat každý týden pouzdro tak také ano. Brýle můžeš také každý den, ale i tam se ti budou povolovat šroubky. :-) Primerní určení máš v návodech. ULTRA CISTICKY A Diamond.docNačítání informací
Power IT Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Díky všem za rady, člověk se stále učí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se