Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

laici, učedníci, mistři , fajnšmekři, .....:worried_anim:

pročítal jsem plno zajímavých vláken, dozvěděl jsem se mnohé zajímavé, a samo i to, že se ze mě stává další chronomagor...heh

Máte někdo z vás zkušenosti s čištěním v bežné ultrazvukové čističce s roztokem určeným pro čištění šperků a podobně???? Já si své Citizeny koupu defacto týdně. Jsou krásně čisté a lesknou se jak nové. Nese to s sebou i nějaké zápory????

Upraveno uživatelem Power IT
Odesláno
  V 20. 6. 2011 v 12:57, 'Power IT' napsal:

.......Já si své Citizeny koupu defacto týdně. Jsou krásně čisté a lesknou se jak nové. Nese to s sebou i nějaké zápory????

Snad je tam nekoupeš celé?

To by nebylo k hodinkám moc šetrné.

Odesláno
  V 20. 6. 2011 v 13:07, 'Power IT' napsal:

Ano, koupu je celé, mají safírové sklo a w.r. 20 bar.....K čemu je to nešetrné???

No k tem hodinkam, safirove sklo a vodotesnost je sice fajn, ale jak te proboha napadlo tam strkat celé hodinky? A proc kazdy tyden?
Odesláno

No, jsou stále čisté, rád udržuju věci v čistotě. A i proto jsem se zeptal rad moudřejších a zkušenějších, kteří vědí, co je dobré a co není.

Odesláno
  V 20. 6. 2011 v 13:12, 'Power IT' napsal:

No, jsou stále čisté, rád udržuju věci v čistotě. A i proto jsem se zeptal rad moudřejších a zkušenějších, kteří vědí, co je dobré a co není.

Pouzi hladanie, uz sa to to par krat riesilo, jednoznacne sa taketo cistenie neodporuca.
Odesláno

Každopádně si je ještě párkrát vykoupeš a budeš vědět sám, že to byla chyba i bez našich rad

1) tento přístroj je určen primerně na čiště špíny a nikoliv mastnoty.

2) chcešli částečně nebo dokonale dostat pryč i mastnotu musíč použít chemii

2) Základní princip čístičky jsou vlny a vibrace, které obstarává ULTRAZVUKOVÝ GENERÁTOR, CO MYSLÍŠ DĚLÁ TO HODNIKÁM DOBŘE ? :-)

Závěr: tah ano, umíšli si a bude tě bavit kuchat každý týden pouzdro tak také ano. Brýle můžeš také každý den, ale i tam se ti budou povolovat šroubky. :-)

Primerní určení máš v návodech.:smile_anim:

ULTRA CISTICKY A Diamond.docNačítání informací

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...