Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 IWC mám moc rád i když jsou momentálně mimo dosah. Vybral bych si jiné.
_Boss_ Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 V 26. 6. 2011 v 20:41, 'obchodnik-o3' napsal: tak toto je iná káva Asi sem se zamiloval... akorát na webu IWC sem je nenašel, na chrono24 apod. zas na fotkách vypadají jinak Ty malé ciferniky tady vypadají stříbrné a hezky, na některých fotkách ale jsou bílé až laciné. Je to jen reklama vs. realita, nebo je ten model ve více verzích/edicích - a která je pak ta na obrázku? Nějaká přesná reference? Něco k přečtení? Dík...
parre Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Na webu IWC uz jsou... Mimochodem, dělal je designer co dříve pracoval pro AP, odtud ta podobnost... V 22. 8. 2011 v 21:38, '_Boss_' napsal: Asi sem se zamiloval... akorát na webu IWC sem je nenašel, na chrono24 apod. zas na fotkách vypadají jinak Ty malé ciferniky tady vypadají stříbrné a hezky, na některých fotkách ale jsou bílé až laciné. Je to jen reklama vs. realita, nebo je ten model ve více verzích/edicích - a která je pak ta na obrázku? Nějaká přesná reference? Něco k přečtení? Dík...
Hoonza Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Z tech hodinek proste vubec nic nevyzaruje, je to slabota.
gcom Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Krásné leda na kolo a večer na chlastačku ...
vendaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Sám nevím jak je to možné, ale do hodinek IWC jsem se před nedávnem zamiloval. Nejprve to byly BIG-PILOT a poté Ingenieur Vintage. Právě ty poslední jsem si koupil.Snad právě proto, že ty Big piloty jsou vážně dost "big" na moje zápěstí. Ty zde prezentované se mi vážně nelíbí. Sám nevím proč, jen mám pocit, že se asi brzy okoukají. Přitom je to jeden z nejlepších strojů současnosti, alespoň co se týče magnetismu a přesnosti (versus Rolex Milgaus). Přesto si myslím, že kdo má na zápěstí IWC, nemůže nosit nic špatného. A je na každém, zda má raději vintage model nebo něco modernějšího. Já být mladší, tak do nich určitě jdu. Takže gratuluji...
vendaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Ještě jedna poznámka. Padají tady slova jako Casio a Fortis. To chápu. Protože tyto firmy mnohdy kopírují design špičkových firem, jako je právě IWC, Rolex a Omega. Chápu, že asi dostanu "za uši" ode všech, kterým se můj názor nelíbí .Kdybych však nechtěl dělat of topic, tak začnu psát o svém chrono příběhu. Jen na okraj - za poslední rok jsem do hodinek investoval statisíce a rozhodl jsem se, že si nakonec nechám troje. A z toho jedny asi budou IWC.... Nemám však ještě na tomto fóru 50 příspěvků, a tak tu svou předvánoční kolekci pustím "do světa"...
parnass Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 jestli se to tu už v jiným vlákně probíralo, omlouvám se... ale k hledání podobností mezi různými modely IWC AP ... v zásadě za základní podobou ing i royal oak stojí Gérald Genta, designér kterej umřel 2011. navrhoval mimo jiné Audemars Piguet Royal Oak je (1970), IWC Ingenieur (1976), Patek Philippe Nautilus (1976) V 28. 9. 2011 v 7:53, 'parre' napsal: Na webu IWC uz jsou... Mimochodem, dělal je designer co dříve pracoval pro AP, odtud ta podobnost...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 :-) Tvuj zacatecnicky zapal pro IWC se mi libi. Jen tak dale!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se