jankoxxx Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Dnes som na stranke Guinandu nasiel par noviniek. http://guinand-watch.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=51 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) tak tymto hintom si ma dost potesil janiku. zakonna manzelka ide mat narodeniny a chcem jej dat nieco tikajuce, uz som zufaly z toho vyberania, nic co by bolo vhodne sa nerobi v oldskúl zenskej velkost /vyraz "moja polovicka" je v jej pripade znacne prehnaný :)/ toto ale vyzera prijemne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2011 uživatelem instant
Kalifx Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) toto ale vyzera prijemne: Až na ten datum. Umístění je katastrofální. Navíc nechápu, proč je to u hodinek s průměrem 32 mm vůbec zapotřebí? A taky ta velikost datumovýho okýnka. Nemaj ty poměry nějak pomotaný? Při týhle velikosti musí bejt to malinký datum skoro nečitelný. Divný. Ty první od janka podle mě vypadaj mnohem líp. Koukám, že maj lupu, takže takovej trošku "jakorolex", což znamená, že na ženský ruce budou vypadat dobře. Necelejch 38 mm ještě ujde. EDIT: Ale jinak tam maj slušný šílenosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vždycky se mně líbil ten jejich Buren 12 chronograf... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2011 uživatelem Kalifx
instant Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. datum je zly, ale si treba uvedomit ze su to zenske hodinky.. je zapotrebi preto, aby clovek zenskeho pohlavia vedel, ktory je den v mesiaci je v tom mrnavy kaliber eta2671 atd. Neviem ci to z toho vyplyva, ale puzdro ma 32mm, tie hodinky maju skoro tak velky cifernik ako vacsina seiko potapiek s lunetou. chyba konceptu ale pre laika ziadna tragedia 38mm na zenskej rucke, haha.. kupujem to pre konkretnu manzelku a tam je 36mm uz privela /s jedinou nezohnatelnou vynimkou :)/
Kalifx Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) datum je zly, ale si treba uvedomit ze su to zenske hodinky.. je zapotrebi preto, aby clovek zenskeho pohlavia vedel, ktory je den v mesiaci je v tom mrnavy kaliber eta2671 atd. Neviem ci to z toho vyplyva, ale puzdro ma 32mm, tie hodinky maju skoro tak velky cifernik ako vacsina seiko potapiek s lunetou. chyba konceptu ale pre laika ziadna tragedia Datum je špatnej hlavně svým umístěním. Pak je celkem jedno, jestli jsou hodinky pánský nebo dámský. A popravdě nevím z jakého genetického základu vycházíš když usuzuješ, že ženský baví mžourat na mrňavej datum. Raději ho tam prostě neměli dávat vůbec. 38mm na zenskej rucke, haha.. kupujem to pre konkretnu manzelku a tam je 36mm uz privela /s jedinou nezohnatelnou vynimkou :)/ Ještě, že jsi tam doplnil ten zbytek věty o konkrétní ženě, protože jinak bych tomu moc nerozuměl. Na spoustě a spoustě ženských ruk jsem viděl hodinky mnohem větší než 38 mm. A slušely... Upraveno 5. července 2011 uživatelem Kalifx
instant Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Datum je špatnej hlavně svým umístěním. Pak je celkem jedno, jestli jsou hodinky pánský nebo dámský. A popravdě nevím z jakého genetického základu vycházíš když usuzuješ, že ženský baví mžourat na mrňavej datum. Raději ho tam prostě neměli dávat vůbec. no neviem preco by zeny mali mat zakazane vediet aktualny datum, ale nevadi.. btw, podla mna je to zly fotoshop Ještě, že jsi tam doplnil ten zbytek věty o konkrétní ženě, protože jinak bych tomu moc nerozuměl. Na spoustě a spoustě ženských ruk jsem viděl hodinky mnohem větší než 38 mm. A slušely... mne sa velke hodinky nepacia na ludoch co na to nemaju ruku a hlavu. a tiez neoblubujem vyslovene panske modely hodiniek na zenach /s malymi vynimkami definovanymi kombinaciou nositelky a hodiniek/. manzelka ma zapastie 12,5cm, ale uznavam ze ked to funguje na spouste a spouste zenskych ruk - a ty si to videl - tak jej to nevyhnutne MUSI svedcat..
Kalifx Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 mne sa velke hodinky nepacia na ludoch co na to nemaju ruku a hlavu. a tiez neoblubujem vyslovene panske modely hodiniek na zenach /s malymi vynimkami definovanymi kombinaciou nositelky a hodiniek/. manzelka ma zapastie 12,5cm, ale uznavam ze ked to funguje na spouste a spouste zenskych ruk - a ty si to videl - tak jej to nevyhnutne MUSI svedcat.. Ale to jsem vůbec neřekl. Ty jsi ten můj příspěvek vůbec nečetl, jinak si to nedovedu vysvětlit. Já jsem přece defacto napsal, že se mně zdálo příliš radikální tvoje prohlášení, že: "...38mm na zenskej rucke, haha..". ale pak jsi dopsal, že: "...kupujem to pre konkretnu manzelku a tam je 36mm uz privela...". tím jsem myslel to doplnění, o kterým mluvím. Ještě jsem to zvýraznil, použil smajlík - zjevně zbytečně. Jen jsem narážel na ten obecnej odsudek ze začátku citace. Prostě to, co jsi si z mého příspěvku odnesl, jsem říct nechtěl.
instant Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 v pohode, no war, len ma zarazila taka ta vehementna jednoznacnost tvojich argumentov á la ze to MUSI fungovat.. no jedine zeby to nefungovalo
Kalifx Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 v pohode, no war, len ma zarazila taka ta vehementna jednoznacnost tvojich argumentov á la ze to MUSI fungovat.. no jedine zeby to nefungovalo Taktéž v pohodě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se