vikhra Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 No a ještě lepší je její stránka o mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 No a ještě lepší je její stránka o mně .... asi čeká na zmíněný "bumerank" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Takže prosím odstraňte od sebe tuto povahu (nepřejícnost a pohoršování) a pouze se koukejte, když si věc nechce koupit. Protože vězte, že každá nenávist a zloba, kterou ze sebe vypustíte, vrátí se Vám jako bumerank. tak já tu paní radši poslechnu, i když nevím, co je bumeranK...možná nějaká hodnost - rank=hodnost/pozice (aj.) me = mě/mne (aj.) ale bu? co je bu? turecky bu znamená "tento", ale to nedává smysl...možná bumerank = "tato mě hodnost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 nevim, ja to nahlasil a dal se tim nezabyvam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redakce.chronomag Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Stejný podvodník vložil komentář do článku o Panerai. Pro pobavení a informaci ostatním zde postuji vzájemnou korespondenci (nejstarší je dole): Dobrý den, děkuji za zprávu. Ano máte pravdu, studovala jsem dlouho na netu tyto hodinky a zjevně (i když jsou opravdu tak nádherné až dech přechází a mají na víčku obrázek draka - což žádné pravé Panerai hodinky nemají) jsou to jen zdařilé a fungující kopie - mají i na zadní straně - která je průhledná cca 5 granátů. Leč jak sám píšeete hodinky se vyrábějí s řemínkem z krokodýlí kůže, což ty moje nemají.. Takže mám smůlu - nedá se nic dělat. Děkuji ještě jednou a přeji pěkný zbytek dne Martina Soukupová ------------ Původní zpráva ------------ Od: Martin Šafránek m.safranek@centrum.cz Předmět: Re: [Chronomag.cz] Komentář: "Panerai, hodinky italských > instalatérů II" Datum: 13.2.2010 14:26:47 --------------------------------------------- Dobrý den Martino, doporučuji navštívit hodinářství > Carollinum, kde Vám vyhotoví posudek pravosti hodinek. Vzhledem k Vámi popsanému > příběhu se obávám, že pravděpodobně hodinky pravé nebudou:-( S pozdravem Martin Šafránek Chronomag.cz ______________________________________________________________ Od: > "Martina" <wordpress@chronomag.cz> Komu: m.safranek@centrum.cz Datum: 11.02.2010 12:42 Předmět: [Chronomag.cz] Komentář: "Panerai, > hodinky italských instalatérů II" Nový komentář k příspěvku #406 > "Panerai, hodinky italských instalatérů II" Autor : Martina (IP: > 213.168.184.52 , fw996.dragon.cz) Email: angelmar@seznam.cz URL > : Whois : > http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryi...=213.168.184.52 Komentář: Dobrý den, potřebovala bych radu a ohodnotit hodinky > Panerai, které mám ve vlastnictví. Byla jsem přesvědčena, že jsou to originály, ale fakt nevím ani po přečtení Vašeho zajímavého článku, jestli tomu tak je nebo nikoliv. Hodinky jsme dostali darem, ale jsou bez krabičky a i když je máme > hodně let, tak pořád jdou bez poruchy. Můžete mi prosím napsat a já Vám pošlu > fota, že byste se na ně podívali? Děkuju moc Matina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redakce.chronomag Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Co myslíte? Má smysl podat na výše uvedenou osobu trestní oznámení? Názory právníků vítány (prosím formou SZ). Redakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 ...Martin Šafránek Chronomag.cz ... OT: Safi uz si zanevrel na svoju staru identitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Pokud si chcete koupit Steinharty, které stojí na Chroshopu 9.100 Kč, za výbornou cenu 12.000 Kč na Aukru, neváhejte - http://www.aukro.cz/item922907636_panske_h..._steinhart.html A nabízela je tam ještě za lepších podmínek - za 20.000 Kč. Z těžko pochopitelných důvodů ale nikdo v aukci nebojoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Právní názor na prodej těch Panerai je celkem jednoduchý - je to do 5.000 Kč, takže přestupek. S tím se poldové patlat nebudou. Takže nastupuje samoregulační vlastnost trhu v systému "za blbost se platí". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redakce.chronomag Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Právní názor na prodej těch Panerai je celkem jednoduchý - je to do 5.000 Kč, takže přestupek. S tím se poldové patlat nebudou. Takže nastupuje samoregulační vlastnost trhu v systému "za blbost se platí". V redakčním emailu už přístál email od "manžela" dané paní s vyhrožováním fyzickou likvidací http://www.chronomag.cz/clanek/2008-09-29/...i.html#comments Upraveno 14. února 2010 uživatelem redakce.chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 V redakčním emailu už přístál email od "manžela" dané paní s vyhrožováním fyzickou likvidací http://www.chronomag.cz/clanek/2008-09-29/...i.html#comments Tak kdyz pristal tak se asi jako bumerank nevrati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Skutečná rarita - německé armádní hodinky Luftwaffe zn. Junkers, se strojkem Molnija a obrázkem americké P-40 http://www.aukro.cz/item915435407_luftwaff...inky_velke.html Tak prodáno za 2400,- Nechápu kdo může za takovou hrůzu dát tolik peněz a na co mu budou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 V redakčním emailu už přístál email od "manžela" dané paní s vyhrožováním fyzickou likvidací http://www.chronomag.cz/clanek/2008-09-29/...i.html#comments Tak to věc přesouvá do poněkud jiné kategorie. To už by mohlo zajímat, navíc policie po maléru co teď má bude na podobné výlevy dost citlivá. Ale musíte to dodat na PČR a absolvovat tam veškeré papírování a to bude stát dost času. Osobně bych se vyhnul klasické služebně a šel na kriminálku. Je ale otázka, jestli Vám za to nějaký zakomplexovaný ocas stojí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Tak prodáno za 2400,- Nechápu kdo může za takovou hrůzu dát tolik peněz a na co mu budou. No má opravdovou raritu. Možnosti jsou 2: 1. je to od pilota co létal na kořistních letadlech, viz např. knížka Hans-Werner Lerche - Na cizích křídlech (Naše Vojsko 2003), dá se občas v antikvariátech sehnat. O P-40 tam sice nic není (pokud si to dobře pamatuju) - ale nějakou mohli mít, třeba dotaženou z Afriky od Anglánů. Šance že je to od takovýho pilota je asi tak 1:bilionu. 2. ty hodinky dělal trotl který ani neví co dělal - šance: (bilion-1) ku bilionu. Nicméně jako ukázka blbosti super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ano, raritu Podle vroubkování pouzdra z boku jsou tohle ruské kapesní hodinky Molnija někde z druhé půlky 50. let. Nebo ze 60. let (chtělo by to vidět strojek). Přiletovaná očka pro řemen a natisknutý ciferník. Od jakého pilota tedy podle tebe budou? Od ruského? Kdyby si namaloval tohle na ciferník, tak by ani neprošel bránou letiště a už by jel do gulagu, kde by byl snad dodnes. Nebo od německého? Podobný scénář, jen se liší místo ozdravného pobytu. Je to bezcenná novodobá předělávka, která jen využívá současného zájmu o válečné předměty. Zmršenina pro turisty a hloupé kupující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darius Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 .... asi čeká na zmíněný "bumerank" A nejlepší na závěr: "Takže mi nezbývá nic jiného, než příjemné Aukrování." Když už paní nikdo nepopřeje tak si popřeje sama.. Moc si s tou legendou nepohrála.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Ano, raritu Podle vroubkování pouzdra z boku jsou tohle ruské kapesní hodinky Molnija někde z druhé půlky 50. let. Nebo ze 60. let (chtělo by to vidět strojek). Přiletovaná očka pro řemen a natisknutý ciferník. Od jakého pilota tedy podle tebe budou? Od ruského? Kdyby si namaloval tohle na ciferník, tak by ani neprošel bránou letiště a už by jel do gulagu, kde by byl snad dodnes. Nebo od německého? Podobný scénář, jen se liší místo ozdravného pobytu. Je to bezcenná novodobá předělávka, která jen využívá současného zájmu o válečné předměty. Zmršenina pro turisty a hloupé kupující. No vzhledem k tomu, kdo to nakonec koupil, bych si tipl, že to byl nějaký spřízněný user, ne-li prodávající sám pod jinou identitou, kdo se snažil nesmyslně vyšponovat cenu... Edit: ...anebo nějakej puberťák, co koupí cokoliv, co na sobě má hákenkrojc :-| Upraveno 15. února 2010 uživatelem jfidler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Edit: ...anebo nějakej puberťák, co koupí cokoliv, co na sobě má hákenkrojc :-| asi mas pravdu s timhle tvrzenim, nebot ma jen jeden nakup, a to...(vireni bubnu, chvilka napjateho ticha) dyka Hitlerjugend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Dýka Hitlerjugend jde s ruskýma hodinkama skvěle dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ještě jedno možné vysvětlení - rus, létající na P-40 (rusáci je dostali v rámci L&L) - zajetí - konvertování k němcům (vlasovec?) - úprava hodinek doplněním v tu dobu značně populárním hákenkrojcem. No ale asi moc nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se