Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak pozor! Atraktivní nabídka!

"Damske hodinky ZARIA

Nefunkcni damske hodinky ZARIA, jsou ruskeho puvodu, zhruba 50 let stare."

http://aukro.cz/item1281250211_damske_hodinky_zaria.html

Vyvolávací cena 5000, cena "Kup teď!" 12000.

Přiznávám, že nejsem znalec sovětských hodinek, ale podle mého odhadu se prodejce střelil o dvě nuly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsou tam zase - to AUKRO nic neřeší?

http://aukro.cz/item...hite_41_mm.html

Nehoráznost! Z legrace jsem prodejce oslovil s podmínkou osobního s hledání v butiku. Je mi jasné, jak to dopadne, jen mi zajímá, jakou výmluvu použije tentokrát. Minule byla au pair ve Švajcu :D 

Odkaz ke komentáři

Už jsou tam zase - to AUKRO nic neřeší?

http://aukro.cz/item1280953726_hublot_big_bang_white_41_mm.html

Co by resili? Pokud to nekdo nahlasi tak mu to zrusi a vrati provizi za vystaveni, tim to konci. Nikde neni schopne dokazat, ze jde o fake, nebo-li to neresi, protoze ziji z provize a vlastne je nezajima co kdo prodava. Potvrzuje to muj nazor na aukro, u nich to asi fakt resi az negativni hodnoceni od kupujicich.
Odkaz ke komentáři

Nehoráznost! Z legrace jsem prodejce oslovil s podmínkou osobního s hledání v butiku. Je mi jasné, jak to dopadne, jen mi zajímá, jakou výmluvu použije tentokrát. Minule byla au pair ve Švajcu :D 

Včera jsem udělal totéž. Nejprve jsem se opatrně zeptal jestli je možná platba v hotovosti. Přišla mi hned dvojí odpověď. Až to pobere nějaký konec tak sem tu "konverzaci" dám.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem udělal totéž. Nejprve jsem se opatrně zeptal jestli je možná platba v hotovosti. Přišla mi hned dvojí odpověď. Až to pobere nějaký konec tak sem tu "konverzaci" dám.

Mně odpověděla, že zájem o osobní setkání nemá a že takto již prodala RJ Titanic DNA a že v tom nevidí problém  :D Napsal jsem, že to problém je a že trvám jen na osobním setkání a na potvrzení pravosti u AD. Odpověď už žádná! S tímto by se mělo něco dělat, nejvíc nabito má mrakodrap. Ty Hublot jsou jak psal někoho, koho zná a RJ Titanic má mrakouš osobně. Tyhle prodejce bych střelil  :gun_bandana: Když jsem teď mimo forum prodával Milgaussy, kupující byl tak nedůvěřivý, že si i ofotil mojí občanku a řidičák, já nijak neprotestoval, chápal jsem ho... Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Já psal, ať pošle foto hodinek s určitým časem - zatím bez odpovědi.
Odkaz ke komentáři

Mně odpověděla, že zájem o osobní setkání nemá a že takto již prodala RJ Titanic DNA a že v tom nevidí problém  :D Napsal jsem, že to problém je a že trvám jen na osobním setkání a na potvrzení pravosti u AD. Odpověď už žádná! S tímto by se mělo něco dělat, nejvíc nabito má mrakodrap. Ty Hublot jsou jak psal někoho, koho zná a RJ Titanic má mrakouš osobně. Tyhle prodejce bych střelil  :gun_bandana: Když jsem teď mimo forum prodával Milgaussy, kupující byl tak nedůvěřivý, že si i ofotil mojí občanku a řidičák, já nijak neprotestoval, chápal jsem ho...

Odpověď na můj dotaz:

Dobrý den,

již jsem prodala JR(Jerome Romain Gold Titanic DNA) převodem za

mnohem vyžší cenu a nebyl sebemenší problém..Nemám zájem o osobní

setkání,v tom pochopte zase Vy mě..Prodávám to co nabízím a je více

než zřejmé,že se jedná o 100% originál Hublot Big Bang White 41mm..

Děkuji za Váš zájem..Stálá cena v pařížské je 8900euro,tak si myslím,že stojí za to zariskovat..

Hezký den

Odkaz ke komentáři

Odpověď na můj dotaz:

Dobrý den,

Děkuji za Váš zájem..Stálá cena v pařížské je 8900euro,tak si myslím,že stojí za to zariskovat..

Hezký den

Zcela identický text.

Odkaz ke komentáři

Odpověď na můj dotaz:

Dobrý den,

Hezký den

Také jsem dostal totožný text a navíc ještě toto:

Pro mě je to pouze 3500euro a darek,od bejvalýho,který nechci!!Osobně se prostě sejít nechci a věřte,že to má své opotstatnění..

Hodinky stojí v pařížský 8900euro,tak si myslím,že to za tu cenu stojí zariskovat,nemyslíte..

Hezký den

Odkaz ke komentáři

Odpověď na můj dotaz:

Dobrý den,

Hezký den

Nestojí za to zariskovat. Je to celé blbost. Nelze tady všechno zveřejnit, ale věřte, že pokud by to někdo chtěl risknout tak padne na hubu. Znám člověka, který to riskl. Naštěstí kupoval od dotyčného přes ebay a platil paypal a povedlo se to vyreklamovat a peníze dostal zpět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...