Tets Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 No tak já od něj zrovna koupil http://www.aukro.cz/item357692119_netradic...inky_slava.html max cenu jsem měl nastavenou na 530,- Kč. Ještě je nemám, ale budou-li odpovídat popisu, budu úplně spokojen. Je fakt, že popisy má dost divné a zavádějící, ale na to kašlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 No tak já od něj zrovna koupil http://www.aukro.cz/item357692119_netradic...inky_slava.html max cenu jsem měl nastavenou na 530,- Kč. Ještě je nemám, ale budou-li odpovídat popisu, budu úplně spokojen. Je fakt, že popisy má dost divné a zavádějící, ale na to kašlu Hlavně pokud nejsou nízkozdvihové... Na Aukru mě hlavně točí přebíjení od několika zdejších členů, někteří se mi jeví dokonce jako kšeftaři. Dříve jsem měl zvyk aukci sledovat a ve finále přihodit. Pokud jsem narazil na známý nick tak jsem to buď řešil dotazem, nebo jsem se na to vyprdnul. Ode dneška na všechno dlabu. (Musel jsem se někde ventilovat, sorry za OT) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 No tak já od něj zrovna koupil http://www.aukro.cz/item357692119_netradic...inky_slava.html max cenu jsem měl nastavenou na 530,- Kč. Ještě je nemám, ale budou-li odpovídat popisu, budu úplně spokojen. Je fakt, že popisy má dost divné a zavádějící, ale na to kašlu Ale ten náramek asi prodáš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 (upraveno) Na Aukru mě hlavně točí přebíjení od několika zdejších členů, někteří se mi jeví dokonce jako kšeftaři. ahoj, tak to mame stejny problem... zrovna nedavno jsem mel nalozeno na diplomatech - nalozil jsem tam svuj "strop" nekolik hodin po otevreni aukce (mohu dolozit emailem z aukra) - bohuzel me pravdepodobne jeden zdejsi clen (na aukru vystupujici jako BFG_DT) tak cca hodinu pred koncem prebil a tak jsem musel (taky pomerne "vytocen") svuj strop chte-nechte posunout... http://www.aukro.cz/item358245732_prim_dip...s_incabloc.html Upraveno 14. května 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 ahoj, tak to mame stejny problem... zrovna nedavno jsem mel nalozeno na diplomatech - nalozil jsem tam svuj "strop" nekolik hodin po otevreni aukce (mohu dolozit emailem z aukra) - bohuzel me pravdepodobne jeden zdejsi clen (na aukru vystupujici jako BFG_DT) tak cca hodinu pred koncem prebil a tak jsem musel (taky pomerne "vytocen") svuj strop chte-nechte posunout... http://www.aukro.cz/item358245732_prim_dip...s_incabloc.html Moc aukru nerozumím, tak se zeptám asi blbě. V historii přihazování jsi vidět až jako vítěz, nejsou vidět žádné tvé předchozí příhozy. Co to znamená, že jsi tam naložil svůj strop? To je to, že "řekneš" aukru, že je bereš max. za XYZ peněz? Ale když to není vidět, tak jak mohl BFG_DT (což nevím, jestli je místní B.F.G.) vědět, že na ně máš políčeno? Nebo to nějak vidět je, že si na ně myslíš a že jsi tam naložil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Moc aukru nerozumím, tak se zeptám asi blbě. V historii přihazování jsi vidět až jako vítěz, nejsou vidět žádné tvé předchozí příhozy. Co to znamená, že jsi tam naložil svůj strop? To je to, že "řekneš" aukru, že je bereš max. za XYZ peněz? Ale když to není vidět, tak jak mohl BFG_DT (což nevím, jestli je místní B.F.G.) vědět, že na ně máš políčeno? Nebo to nějak vidět je, že si na ně myslíš a že jsi tam naložil? Ukazuje to pouze datum a čas tvého posledního příhozu, ne prvního. Ale když, jak se ukazuje zloděj křičí chyťe zloděje, tak je to opravdu pro zasmání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Ukazuje to pouze datum a čas tvého posledního příhozu, ne prvního. Ale když, jak se ukazuje zloděj křičí chyťe zloděje, tak je to opravdu pro zasmání. Aha, myslel jsem, že když se to jmenuje historie, tak že tam budou všechny příhozy. Děkuju za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tets Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Ale ten náramek asi prodáš, ne? Blázníš? Prodávat takový netradiční, nízkosériový, raritní náramek? LOL. Ale mám-li být upřímný, v hodinkách se opravdu prakticky nevyznám a kdyby někdo odtud z fóra zjistil, co nosím na ruce, dostanu nejspíš doživotní ban. Tyhle se mi líbily, koukal jsem na ně i po netu (moc informací teda není) a tyhle peníze za ně klidně dám... A při té příležitosti (můj druhý post tady) díky moc za tyhle stránky a fórum, je tu spousta infa pro lamu jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Blázníš? Prodávat takový netradiční, nízkosériový, raritní náramek? LOL. Ale mám-li být upřímný, v hodinkách se opravdu prakticky nevyznám a kdyby někdo odtud z fóra zjistil, co nosím na ruce, dostanu nejspíš doživotní ban. Tyhle se mi líbily, koukal jsem na ně i po netu (moc informací teda není) a tyhle peníze za ně klidně dám... A při té příležitosti (můj druhý post tady) díky moc za tyhle stránky a fórum, je tu spousta infa pro lamu jako já. Ten tah moc raritní není, a na 99% není původní, protože je to výrobek národního podniku Kovotex Trenčín. Nedávno jsem na blešáku koupil hnusný nefunkční quartzky za dvacku jen proto, že na nich byl tenhle tah - zlacený a neošoupaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 ahoj, tak to mame stejny problem... zrovna nedavno jsem mel nalozeno na diplomatech - nalozil jsem tam svuj "strop" nekolik hodin po otevreni aukce (mohu dolozit emailem z aukra) - bohuzel me pravdepodobne jeden zdejsi clen (na aukru vystupujici jako BFG_DT) tak cca hodinu pred koncem prebil a tak jsem musel (taky pomerne "vytocen") svuj strop chte-nechte posunout... http://www.aukro.cz/item358245732_prim_dip...s_incabloc.html Ano, to jsem byl já, diplomaty jsem měl ve sledování a nedával jsem na ně z počátku nic. Vždy jsem se snažil přihodit až na konec, kvůli nejnižší ceně. Zrovna nick Docent Tečka mi přijde jako kšeftař, vzhledem k obratu hodinek na Aukru. Ale to nic. Přihodil jsem, protože nemám žádné diplomaty a jedny jsem chtěl do sbírky. Chápu, že to není pro tebe argument, ovšem já se nákupem a prodejem hodinek neživím, tak to vnímám jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tets Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Ten tah moc raritní není, a na 99% není původní, protože je to výrobek národního podniku Kovotex Trenčín. Nedávno jsem na blešáku koupil hnusný nefunkční quartzky za dvacku jen proto, že na nich byl tenhle tah - zlacený a neošoupaný Díky za osvětu. Tím, že není původní jsem si byl (na 95%) jistý podle infa z netu, dělal jsem si srandu, protože ten člověk fakt píše slova jako "raritní" snad u všech svých aukcí. A stejně mám pocit, že vypadá ošoupaně, ale o něj mi ani nešlo, chtěl jsem ty hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 (upraveno) Ano, to jsem byl já, diplomaty jsem měl ve sledování a nedával jsem na ně z počátku nic. Vždy jsem se snažil přihodit až na konec, kvůli nejnižší ceně. Zrovna nick Docent Tečka mi přijde jako kšeftař, vzhledem k obratu hodinek na Aukru. Ale to nic. Přihodil jsem, protože nemám žádné diplomaty a jedny jsem chtěl do sbírky. Chápu, že to není pro tebe argument, ovšem já se nákupem a prodejem hodinek neživím, tak to vnímám jinak. Mily BFG - myslim, ze touto odpovedi sis odpovedel zcela sam - chtel jsi hodinky, chtels je nejlip za vyvolavacku, dal sis je do sledovani a cekal.... hodinu pred koncem jsi udelal presne to, co jsi tady tak ostre odsoudil ty sam - prebil jsi clena chronomagu. Kdyz si to tento clen nedal libit a nakonec hodinky vyhral, tak sis vylil sve srdicko tady ve foru a me nazval kseftarem. pro priste ti navrhuju - zaloz si tady nekde vlakno s nazvem "sleduju aukci na aukru, tak tam laskave neprihazujte" abychom vsichni vedeli, co ti jeste ve sbirce chybi a po cem touzis, ale na aukru to nedas jakkoli znat (trebas jen minimalnim prihozem). ja osobne, jakozto kseftar, to delam tak, ze na hodinky prilozim, nekdy i minimum, a tak nekteri clenove chronomagu vi, ze ty hodinky chci a sami neprihazuji - tato gentlemanska dohoda funguje samozrejme i naopak - kazdopadne po nikom tuto sluzbu nezadam, nechci z toho delat nejake pravidlo a beru aukro jako otevrene nakupni pole - nasledne pak nebrecim, kdyz mi hodinky nekdo zdejsi vyfoukne... Upraveno 14. května 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 já za sebe: na aukru na Primky už skoro nepřihazuju, jestliže se přeci pro nějaké rozhodnu, řídím se pravidly aukra, chronomagfórum zohledňovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 dobry napad, na aukru prihazuju jako nikon_70 co udelat maly seznamek...? Jako že bych si měl pamatovat (případně se seznamem kontrolovat), kdo má jaký nick tady a na Aukru? Aspoň si ty nicky dejte takové, aby to člověku došlo na první pohled (tedy na oba servery identické). Spojit si kibi a nikon_70 chce skutečně velkou dávku fantazie Já teď nějakou dobu nikoho přehazovat nebudu, prodám vše staré, co se mi válí doma a pak si koupím jedny hezké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Kibi, Red Meat je sice fajn, ale přesto po mně nemůžeš chtít, abych si pamatoval, že ty jsi nikon_70. Fakt ne Jinak abych se držel tématu vlákna - pobavily mě hodinky Constantin Vacheron. Občas se mi předělávky kapesních na náramkové líbí, ale tyhle jsou poměrně odpudivé. (Snad se prodejce nenaštve - není to směřováno vůči jemu, je to jen reakce na hodinky.) http://www.aukro.cz/item364206701_luxusni_...constantin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Kibi, Red Meat je sice fajn, ale přesto po mně nemůžeš chtít, abych si pamatoval, že ty jsi nikon_70. Fakt ne Jinak abych se držel tématu vlákna - pobavily mě hodinky Constantin Vacheron. Občas se mi předělávky kapesních na náramkové líbí, ale tyhle jsou poměrně odpudivé. (Snad se prodejce nenaštve - není to směřováno vůči jemu, je to jen reakce na hodinky.) http://www.aukro.cz/item364206701_luxusni_...constantin.html Náhodou, strojkem nahoru bych je i nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Mily BFG - myslim, ze touto odpovedi sis odpovedel zcela sam - chtel jsi hodinky, chtels je nejlip za vyvolavacku, dal sis je do sledovani a cekal.... hodinu pred koncem jsi udelal presne to, co jsi tady tak ostre odsoudil ty sam - prebil jsi clena chronomagu. Kdyz si to tento clen nedal libit a nakonec hodinky vyhral, tak sis vylil sve srdicko tady ve foru a me nazval kseftarem. pro priste ti navrhuju - zaloz si tady nekde vlakno s nazvem "sleduju aukci na aukru, tak tam laskave neprihazujte" abychom vsichni vedeli, co ti jeste ve sbirce chybi a po cem touzis, ale na aukru to nedas jakkoli znat (trebas jen minimalnim prihozem). ja osobne, jakozto kseftar, to delam tak, ze na hodinky prilozim, nekdy i minimum, a tak nekteri clenove chronomagu vi, ze ty hodinky chci a sami neprihazuji - tato gentlemanska dohoda funguje samozrejme i naopak - kazdopadne po nikom tuto sluzbu nezadam, nechci z toho delat nejake pravidlo a beru aukro jako otevrene nakupni pole - nasledne pak nebrecim, kdyz mi hodinky nekdo zdejsi vyfoukne... Milý chlapče, slovo vyfouknul bych raději nepsal. Já osobně na hodinky prostě hned nepřihazuju a ani ot dělat nebudu. Ty jsi do toho začal tahat osobní emoce, já jsem tě nejmenoval. Tvá reakce mi jen vše potvrdila. Já nejsem kšeftař a do mé sbírky je ti prd. Jen čekám, kdy je dáš nazpět na Aukro. A ještě sem napiš, že ty nejraději kupuješ za co největší cenu, ne za tu vyvolávací, to by mě opravdu pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Náhodou, strojkem nahoru bych je i nosil. V první chvíli jsem si myslel že na té 9 je kompas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 já za sebe: na aukru na Primky už skoro nepřihazuju, jestliže se přeci pro nějaké rozhodnu, řídím se pravidly aukra, chronomagfórum zohledňovat nebudu Souhlasím s Filipesem. Kdybych měl vycouvat z každé aukce,kde někdo (těch Nicků je mraky) deklaroval svůj zájem..... to si můžeme udělat virtuální aukro-aukci tady, kdo z nás bude delegován na přihazování na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Souhlasím s Filipesem. Kdybych měl vycouvat z každé aukce,kde někdo (těch Nicků je mraky) deklaroval svůj zájem..... to si můžeme udělat virtuální aukro-aukci tady, kdo z nás bude delegován na přihazování na aukru Souhlasím s tebou, je to věc poptávky a nabídky. Není důvod se vztekat, když mě někdo přebije. Když chce někdo jít přes moji cenu a zaplati víc, jeho věc. Přinejhorším si nějaký čas počkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se