Diamondking Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 total OT: vím že to s časomírou nemá nic společného, ale toto mne dnes dostalo..... Tak to je tedy opravdu MAZEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Tak tohle mě fakt dostalo. Tenhle prodejce by zasloužil zvláštní cenu! Počkejte to je unikátní svatý hřebík , je to ten ztracený po cestě na místo ukřižování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Hm, a co je tohle? nevíte někdo, nevyznám se v nich,ale na druhou stranu popis od prodejce je fér aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 (upraveno) Hm, a co je tohle? nevíte někdo, nevyznám se v nich,ale na druhou stranu popis od prodejce je fér aukro Popis je hodně fér... Prostě si jen kryje záda - já netvrdím, že jsou to originály, já nic nevím, nevyznám se v tom... FAKE! EDIT: Prodejce si měl dát spíš práci při srovnávání s fotkama originálů a ne fejků... Upraveno 24. května 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Počkejte to je unikátní svatý hřebík , je to ten ztracený po cestě na místo ukřižování Já vím přesně co to je za hřebík. Teď jsem dočetl knihu Martina Nezvala "Jak ulovit miliardáře" (vřele doporučuji). A tam vysvětlili, proč si vlastně romové od nepaměti přivlastňují cizí věci. Oni mají totiž od Pána Boha požehnání a věčné odpuštění za hřích krádeže, protože odcizili čtvrtý hřebík, kterým měl být ukřižován Ježíš....Tak to v té knize vysvětlil malý pětiletý rom, když ukradl peněženku a chytili ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Popis je hodně fér... Prostě si jen kryje záda - já netvrdím, že jsou to originály, já nic nevím, nevyznám se v tom... FAKE! EDIT: Prodejce si měl dát spíš práci při srovnávání s fotkama originálů a ne fejků... Kupoval jsem to přes svůj aukro účet pro kamaráda, já sám mám jen orienty, takže se v tomhle absolutně nevyznám, tak to zkusíme rozebrat až to přijde. Ono neznámý původ atd. neslibují nic dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 tak to zkusíme rozebrat až to přijde. Je to fake jak vrata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 (upraveno) Kupoval jsem to přes svůj aukro účet pro kamaráda, já sám mám jen orienty, takže se v tomhle absolutně nevyznám, tak to zkusíme rozebrat až to přijde. Ono neznámý původ atd. neslibují nic dobrého. Teda dát litr za to, abych se mohl kouknout do fejků... Prodejce je teď vysmátej, jak mu to vyšlo a za chvíli tam dá další, s nějakou zajímavou historkou (nález, dárek, výhra apod.). EDIT: tak jsem se díval do historie prodejce a omlouvám se - s fejkama kšeftoval zřejmě poprvé. Upraveno 24. května 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 co tak kupit od nejakeho typka fejk ale takeho co cele aukro zasobuje fakom.... vydrazime a napiseme mu ze si to osobne prevezmeme nech to neposiela a stretne sa par ludi z kraja odkial je ,,obchodnik´´ a pekne sa s nim porozpravat hhmmmm....? mozno trochu drsne ale babka k babce nebudou fejkari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 (upraveno) Je to fake jak vrata. No při té ceně se snad ani nic jiného nedalo čekat... btw neměl by někdo fotku předlohy pro ten fake, případně přímo odkaz? Upraveno 24. května 2009 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Teda dát litr za to, abych se mohl kouknout do fejků... Prodejce je teď vysmátej, jak mu to vyšlo a za chvíli tam dá další, s nějakou zajímavou historkou (nález, dárek, výhra apod.). EDIT: tak jsem se díval do historie prodejce a omlouvám se - s fejkama kšeftoval zřejmě poprvé. moje peníze to naštěstí nejsou,ale co bude to zkušenost a vrtat se v normálních hodinkách se zárukou není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 pro Trňak: Promiň za poznámku, ale jsou to absolutně zbytečně vyhozené peníze a je jedno, že jsou v tomto případě kamaráda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Není důvod proč by ses měl omlouvat, peníze vyhozený jsou, tak už to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Perfektní Páteky. Skvělá kombinace automatu a kvarcu. Fakt rarita. http://www.aukro.cz/item644448210_patek_ph...chronograf.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krkoška Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Perfektní Páteky. Skvělá kombinace automatu a kvarcu. Fakt rarita. http://www.aukro.cz/item644448210_patek_ph...chronograf.html A hlavně ty ciferníky z minerálního skla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 mě se teda líbí to rozdělení na automatickou část a quartz část, že bych po těch včerejších omegách přihodil na tenhle unikát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Tak za 150Kč bych to vzal a na příštím srazu demonstrativně popravil jako ty fejkové brajtle v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Tak za 150Kč bych to vzal a na příštím srazu demonstrativně popravil jako ty fejkové brajtle v Praze Pateky za 150? To bude i tisíc málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 dám si to do sledování, docela mě zajímá na kolik půjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 A další fejky Omega... http://aukro.cz/item645330496_hodinky_omeg...ua_tera_rp.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se