Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určite sa ešte párkrát opijeme, kým to budú naše definitívne watch :wine:

..no ale nechci to pak vidět tu oslavičku..když dojde někdy na Superoceany ... :))) měl jsem je včera na ruce v Eurovii s bílým perleťovým cifrem...to budou moje jak se to tady říká..? ...definitivní hodinky..!!?? :gora:

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobrý výber a ženu nejak spracuj, aby ti ich odsúhlasila. Kúp jej nejaké perly, diamanty a tak..... :whistle:

Oooo nějaký nový Carrery :-) zdravím sednou Ti jsou sqělý ale já ted zase řeším že bych šel do jiných ty Day Date bych prodal nekonečný boj : Brietling Superocean Heritage Chrono nebo Brietling Chronomat.

Každopádně už mě žena vyhodí z domu :-)

Odesláno

Oooo nějaký nový Carrery :-) zdravím sednou Ti jsou sqělý ale já ted zase řeším že bych šel do jiných ty Day Date bych prodal nekonečný boj : Brietling Superocean Heritage Chrono nebo Brietling Chronomat.

Každopádně už mě žena vyhodí z domu :-)

..Oooo díky...

..já mám u těch Béček jasno Heritage Chrono..jsou moooc pěkné.. :smile_anim:

..ono je to v těch vztazích i o toleranci..ale víš jak..to nějak pochopí..ale v nejhorším jsou Heritage vodotěsné když bys bydlel chvilku venku..:D

Odesláno

Dobrý výber a ženu nejak spracuj, aby ti ich odsúhlasila. Kúp jej nejaké perly, diamanty a tak..... :whistle:

..Lujs Vitóón a tak.. :clap:

Odesláno

No keď inak nedáš môže byť aj ten Vitton a ešte big B a možno budeš šťastný, ako

, len tie ušká neviem kde zoženieš :goof:
Odesláno

No keď inak nedáš môže byť aj ten Vitton a ešte big B a možno budeš šťastný, ako

, len tie ušká neviem kde zoženieš :goof:

:gora:

Odesláno

Jsou dobré, gratuluji. Pouze na golf by sekly spíše nějaké z řady Link, ne? <_<

..teda já mám stejně obavy nosit automaty na odpaliště, raději beru levné quartz..

Odesláno

Jsou dobré, gratuluji. Pouze na golf by sekly spíše nějaké z řady Link, ne? <_<

..teda já mám stejně obavy nosit automaty na odpaliště, raději beru levné quartz..

Díky.. :) na golfu jsem je měl, protože jsem je kupoval cestou a nedokázal jsem je opustit v autě..ale odpočívaly celou dobu v bagu...kvůli rukavici na golf hodinky nenosím..navíc bych pořád na ně koukal a rozptyloval se.. :unsure:

Odesláno

..Oooo díky...

..já mám u těch Béček jasno Heritage Chrono..jsou moooc pěkné.. :smile_anim:

..ono je to v těch vztazích i o toleranci..ale víš jak..to nějak pochopí..ale v nejhorším jsou Heritage vodotěsné když bys bydlel chvilku venku..:D

Cauu tak jsem dnes poridil novy Day Date cerny na ocelovym tahu chtel jsem ty Bcka ale doma to bylo zamitnute...celej vikend jsem do ni hucel a pustila jen na ty cerny Day Date poslu foto asi zitra...

Odesláno

Cauu tak jsem dnes poridil novy Day Date cerny na ocelovym tahu chtel jsem ty Bcka ale doma to bylo zamitnute...celej vikend jsem do ni hucel a pustila jen na ty cerny Day Date poslu foto asi zitra...

no tak to gratuluju...teď máš dvoje Day Date..? :)) a víš co.!!..může bejt..:smile_anim:

už se těším an foto...a kdybys náhodou prodával bílé...dej vědět.. :sleeping_03anim:

Odesláno

taky jsem výběr začínal na Day Datech, ale má je kamarád (černé), tak jsem postupně pokračoval přes aquatimery, UN maxi marime diver a nakonec jsem skončil na limitce Breitling SOH chromo. Manželky jsem se pro jistotu neptal, ale teď mě to bude stát nějaké naušnice.

Odesláno

taky jsem výběr začínal na Day Datech, ale má je kamarád (černé), tak jsem postupně pokračoval přes aquatimery, UN maxi marime diver a nakonec jsem skončil na limitce Breitling SOH chromo. Manželky jsem se pro jistotu neptal, ale teď mě to bude stát nějaké naušnice.

Ty wogo naušnice ty už máme za ssebou :gora:

Odesláno

Ty wogo naušnice ty už máme za ssebou :gora:

tak jak zůstalo jen u naušnic...tak se to dá...ikdyž nemám šajnu co to stojí...:sad01_anim:

Odesláno

Určite sa ešte párkrát opijeme, kým to budú naše definitívne watch :wine:

tak včera jsem to nestihl, protože jsem cestoval...ale dneska mám důvod si dát zase panáka.. :rolleyes: díky tomuto fóru a Motor..ovi.. :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

:) teď už se jen nabízí otázka..jestli na to jsou nějaké prášky..? :unsure:

Cauu proc prasky uz ti chystam ty cerny carera dneska sem byl zase ve meste a jen tak se kouknul na Omega a Zenith to me dostalo.....teda puvodne sem sel pro kratase :-)

Upraveno uživatelem Motor
Odesláno

Cauu proc prasky uz ti chystam ty cerny carera dneska sem byl zase ve meste a jen tak se kouknul na Omega a Zenith to me dostalo.....teda puvodne sem sel pro kratase :-)

..ja PANE...už mám vyjet..?? :gora:

Odesláno

...tak mám pocit, že bysme neměly chodit kolem těch obchodů...:sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...