Přejít na obsah

Ingersoll Patterson

Doporučené příspěvky

radši čtrnáctku, ta to aspoň nevykecá rodičům ;)

Ingersoll je sračka na úrovni Prim MPM... když tolik toužíš po měsíční fázi a nemáš na Longines nebo něco podobnýho, tak si kup něco za pár desítek dollarů z Hong Kongu na eBay, kvalita bude totožná a aspoň to dostaneš za férovou cenu...

Výborná rada. My se mu snažíme rozmluvit cinskej Ingersoll a ty mu doporucis něco z Honkongu :-( Super!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

trochu jsem tu lezl po fóru a tohle mě zaujalo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39571-hamilton-railroad-petite-seconde/ vím...nemají měsíční fázi, ale jinak se mi líbí. Bylo by to šlápnutí vedle?? Díky

Hamiltonama nikdy chybu neuděláš. Některé modely jsou opravdu povedené.

Odkaz ke komentáři

Ak by to nemusel byt automat a stacil by ti rucny natah, tak rusky kaliber 310579 je s mesacnymi fazami, cenovo sa do 9000 CZK vojdes ak ich objednas v ramci EU. Modely najdes napr. na www.poljot.at, www.vostokwatches.com alebo poljot24.de

post-7388-005338200 1310677910.jpg

Odkaz ke komentáři

No, budu trochu v opozici.

Ingersoll jede na strojcích Sea Gull, které od nich mimo jiné odebírá a používá třeba Timex, tedy jedna ze Swiss made značek. Stačí trochu zabrouzdat po netu nebo si zajít vyzkoušet Ingersoll s tourbillonem a ono pak vypadá trochu jinak.

Fakt, že je něco z Číny, neznamená automaticky nepoužitelný šmejd. Cokoliv si zaplatíme nad pár set EUR u hodinek swiss made, je platba za marketing, značku, historii. Strojků hlavních značek se produkují miliony , takže to není o výrobních nákladech. A takový marketing Čínani nemají a mít hned tak nebudou, takže se můžou srovnávat jen tou výrobou. A to se jim až chceme nebo nechceme daří víc než dobře.

Ono stačí sundat třeba kryty počítačů, ze kterých to tady všichni sepisujeme ....

Odkaz ke komentáři

Výborná rada. My se mu snažíme rozmluvit cinskej Ingersoll a ty mu doporucis něco z Honkongu :-( Super!

Počítám, že Mathew to myslel tak, že když už číňanský hodinky tak za čínskou cenu. Ebay je plnej strojů za ceny do 100,- Usd, který se u nás v kamenných obchodech vesele prodávají za ceny přes 5000,- peněz :sad01_anim:
Odkaz ke komentáři

Hele nevim jakou máte kdo s Ingersollama zkušenost, ale kámoš si je koupil, protože je hovádko a chtěl je vyzkoušet, když už je nabízejí na palubách letadel a je s nima už třetím rokem spokojenej. Má nějakej model s turbem, koukal jsem na to a neni to za těch pár kaček zase taková hrůza. Celková suma byla okolo 8000. Takže pokud někdo chce drobnou recesi, nechce dělat pitomou srandu s fejkama, jako jiný mí povedený známý, který toho vozej hafo z číny jako suvenýr, tak proč ne.

Odkaz ke komentáři

Hele nevim jakou máte kdo s Ingersollama zkušenost, ale kámoš si je koupil, protože je hovádko a chtěl je vyzkoušet, když už je nabízejí na palubách letadel a je s nima už třetím rokem spokojenej. Má nějakej model s turbem, koukal jsem na to a neni to za těch pár kaček zase taková hrůza. Celková suma byla okolo 8000. Takže pokud někdo chce drobnou recesi, nechce dělat pitomou srandu s fejkama, jako jiný mí povedený známý, který toho vozej hafo z číny jako suvenýr, tak proč ne.

Ale jo proc ne, ja bych cinsky turbo za osmičku od Ingersollu na ruku nedal - za to by bylo dost jinych peknych kousku - ale jinak podle vkusu kazdeho soudruha Posted Image
Odkaz ke komentáři

Ale jo proc ne, ja bych cinsky turbo za osmičku od Ingersollu na ruku nedal - za to by bylo dost jinych peknych kousku - ale jinak podle vkusu kazdeho soudruha Posted Image

No já bych je taky nekoupil, takovej recesista zase nejsem :) Ale dotaz zněl na kvalitu a protože to všichni přirovnávali k MPM, musel jsem se ohradit, protože jsem na vlastní oči viděl, že to je schopný precizně fungovat docela dlouho. Za něco přes 2500 ročně mi to přijde jako docela vtipná věc. Pokud je tedy majitel hodinek zároveň ředitel nadnárodní společnosti v oblasti pochutin a celou věc vzal jako recesní test nabubřelejch panáků ze správní rady, který maj mnohem věhlasnější hodinky, ale radost z nich nemaj... Von ten muj kamarád je takovej trochu zvláštní vtipálek...
Odkaz ke komentáři

Radime, Ingersoll rozhodne nebrat - je to Cina jak vysita, vetsina modelu (Bison aj) jak od cirkusu. Pokud tady s nami zustanes, tak budes za par tydnu desne nas..ny na to co sis koupil za sra..u. byt tebou pockam, trochu se rozhlidnu a pak si pomalu vyberu. jinak Hamiltony rozhodne slapnuti vedle nejsou, podle me jedny z hodinek se super pomerem cena/vykon.

Grga

Odkaz ke komentáři

Kamennej krám, nabídka v letadle, to je jen o marketingu. Nikoliv o kvalitě.

No a když jsme u toho fejku, malým č jsem myslel čínský produkt obecně. Ale skoro to, Pryingu, vnímáš dobře, minimálně ta značka jako taková trochu fejk je.

Zalezi od toho, co pod pojmom marketing beries. Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...