Frantik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 radši čtrnáctku, ta to aspoň nevykecá rodičům Ingersoll je sračka na úrovni Prim MPM... když tolik toužíš po měsíční fázi a nemáš na Longines nebo něco podobnýho, tak si kup něco za pár desítek dollarů z Hong Kongu na eBay, kvalita bude totožná a aspoň to dostaneš za férovou cenu... Výborná rada. My se mu snažíme rozmluvit cinskej Ingersoll a ty mu doporucis něco z Honkongu :-( Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 trochu jsem tu lezl po fóru a tohle mě zaujalo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39571-hamilton-railroad-petite-seconde/ vím...nemají měsíční fázi, ale jinak se mi líbí. Bylo by to šlápnutí vedle?? Díky Hamiltonama nikdy chybu neuděláš. Některé modely jsou opravdu povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Výborná rada. My se mu snažíme rozmluvit cinskej Ingersoll a ty mu doporucis něco z Honkongu :-( Super!Vy mu rozmlouváte Ingersolly za 8 tisíc tak jsem mu nabídl alternativu za 4 stovky, pokud by mu to udělalo radost tak proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Vy mu rozmlouváte Ingersolly za 8 tisíc tak jsem mu nabídl alternativu za 4 stovky, pokud by mu to udělalo radost tak proč ne... Ano ano, hlavní je radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Ak by to nemusel byt automat a stacil by ti rucny natah, tak rusky kaliber 310579 je s mesacnymi fazami, cenovo sa do 9000 CZK vojdes ak ich objednas v ramci EU. Modely najdes napr. na www.poljot.at, www.vostokwatches.com alebo poljot24.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentzgor Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 No, budu trochu v opozici. Ingersoll jede na strojcích Sea Gull, které od nich mimo jiné odebírá a používá třeba Timex, tedy jedna ze Swiss made značek. Stačí trochu zabrouzdat po netu nebo si zajít vyzkoušet Ingersoll s tourbillonem a ono pak vypadá trochu jinak. Fakt, že je něco z Číny, neznamená automaticky nepoužitelný šmejd. Cokoliv si zaplatíme nad pár set EUR u hodinek swiss made, je platba za marketing, značku, historii. Strojků hlavních značek se produkují miliony , takže to není o výrobních nákladech. A takový marketing Čínani nemají a mít hned tak nebudou, takže se můžou srovnávat jen tou výrobou. A to se jim až chceme nebo nechceme daří víc než dobře. Ono stačí sundat třeba kryty počítačů, ze kterých to tady všichni sepisujeme .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 No ty vole, z tohohle svěžího dílka jsem úplně hotovej, skoro jako Greubel Forsey. Už jenom ta fotka, to je promo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Pardon, ucvakl jsem se . Upraveno 15. července 2011 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Výborná rada. My se mu snažíme rozmluvit cinskej Ingersoll a ty mu doporucis něco z Honkongu :-( Super! Počítám, že Mathew to myslel tak, že když už číňanský hodinky tak za čínskou cenu. Ebay je plnej strojů za ceny do 100,- Usd, který se u nás v kamenných obchodech vesele prodávají za ceny přes 5000,- peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Hele nevim jakou máte kdo s Ingersollama zkušenost, ale kámoš si je koupil, protože je hovádko a chtěl je vyzkoušet, když už je nabízejí na palubách letadel a je s nima už třetím rokem spokojenej. Má nějakej model s turbem, koukal jsem na to a neni to za těch pár kaček zase taková hrůza. Celková suma byla okolo 8000. Takže pokud někdo chce drobnou recesi, nechce dělat pitomou srandu s fejkama, jako jiný mí povedený známý, který toho vozej hafo z číny jako suvenýr, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Hele nevim jakou máte kdo s Ingersollama zkušenost, ale kámoš si je koupil, protože je hovádko a chtěl je vyzkoušet, když už je nabízejí na palubách letadel a je s nima už třetím rokem spokojenej. Má nějakej model s turbem, koukal jsem na to a neni to za těch pár kaček zase taková hrůza. Celková suma byla okolo 8000. Takže pokud někdo chce drobnou recesi, nechce dělat pitomou srandu s fejkama, jako jiný mí povedený známý, který toho vozej hafo z číny jako suvenýr, tak proč ne. Ale jo proc ne, ja bych cinsky turbo za osmičku od Ingersollu na ruku nedal - za to by bylo dost jinych peknych kousku - ale jinak podle vkusu kazdeho soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Ale jo proc ne, ja bych cinsky turbo za osmičku od Ingersollu na ruku nedal - za to by bylo dost jinych peknych kousku - ale jinak podle vkusu kazdeho soudruha No já bych je taky nekoupil, takovej recesista zase nejsem Ale dotaz zněl na kvalitu a protože to všichni přirovnávali k MPM, musel jsem se ohradit, protože jsem na vlastní oči viděl, že to je schopný precizně fungovat docela dlouho. Za něco přes 2500 ročně mi to přijde jako docela vtipná věc. Pokud je tedy majitel hodinek zároveň ředitel nadnárodní společnosti v oblasti pochutin a celou věc vzal jako recesní test nabubřelejch panáků ze správní rady, který maj mnohem věhlasnější hodinky, ale radost z nich nemaj... Von ten muj kamarád je takovej trochu zvláštní vtipálek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 No ty vole, z tohohle svěžího dílka jsem úplně hotovej, skoro jako Greubel Forsey. Už jenom ta fotka, to je promo . No to je zrovna věc, která mi na celej záležitosti přijde nejvíc k popukání. Voni ty čímani nás mají za pěknou holotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Radime, Ingersoll rozhodne nebrat - je to Cina jak vysita, vetsina modelu (Bison aj) jak od cirkusu. Pokud tady s nami zustanes, tak budes za par tydnu desne nas..ny na to co sis koupil za sra..u. byt tebou pockam, trochu se rozhlidnu a pak si pomalu vyberu. jinak Hamiltony rozhodne slapnuti vedle nejsou, podle me jedny z hodinek se super pomerem cena/vykon. Grga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Dagou: To kamarádovo turbo je ale jenom takový to rádoby setrvačkoturbo, ne? Za osmičku myslim neumí funkční turbo ani Číňan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 (upraveno) agentzgor - tak on je Timex swiss made, to se clovek dozvi veci ti povim.....a Ingersoll z nove produkce jsem videl na zivo - opravdu "velka krasa" - tuctova cina.. Upraveno 15. července 2011 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 tak děkuji všem za tipy, určitě počkám a našetřím na něco "pořádného" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Pěknou kolekci hodinek s měsíční fází má třeba EPOS http://www.epos-czech.cz/modelove_rady.php?rada=mesicni_faze&model=3368 vč. modelu 3391 z nové kolekce http://www.epos-czech.cz/nova_kolekce.php Ceny ovšem dosahují rovněž jiné úrovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentzgor Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 agentzgor - tak on je Timex swiss made, to se clovek dozvi veci ti povim.....a Ingersoll z nove produkce jsem videl na zivo - opravdu "velka krasa" - tuctova cina.. chybička se vloudí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 (upraveno) Kamennej krám, nabídka v letadle, to je jen o marketingu. Nikoliv o kvalitě. No a když jsme u toho fejku, malým č jsem myslel čínský produkt obecně. Ale skoro to, Pryingu, vnímáš dobře, minimálně ta značka jako taková trochu fejk je. Zalezi od toho, co pod pojmom marketing beries. Upraveno 22. července 2011 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se