Přejít na obsah

Omar Guitar Band

Helex

Doporučené příspěvky

Já bych to viděl tak,že by se to hodilo do nějakýho klubu,kde se posedává,popíjí....A z hlediska kytarovýho zvuku-hraješ dobře,je vidět,že technika ti nedělá problém.Mýmu uchu by víc lahodilo,kdyby si používal trochu víc vintage zvuk,míň gainu.Postě třeba stará AC30,Fender Tweed nebo tak něco a kytaru bych viděl nějekej pěknej Strat.Ale to je otázka čistě vkusu.Jinak pěkný!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl tak,že by se to hodilo do nějakýho klubu,kde se posedává,popíjí....A z hlediska kytarovýho zvuku-hraješ dobře,je vidět,že technika ti nedělá problém.Mýmu uchu by víc lahodilo,kdyby si používal trochu víc vintage zvuk,míň gainu.Postě třeba stará AC30,Fender Tweed nebo tak něco a kytaru bych viděl nějekej pěknej Strat.Ale to je otázka čistě vkusu.Jinak pěkný!

To by byla debata na založení celýho novýho fóra s těma aparátama a vůbec "vercajkem" :) Já to všechno buď zkoušel nebo měl, Tele, Les paula, PRS, Dva straty, různý aparáty a vlastně stejně pořád hledám stejnej zvuk. Ale tohle bylo kombíčko na doma, odešlo mi lampový, bedny k rackovýmu apecu zrovna nebyly tak prostě musel stačit valvestate no. Ale ten vintage zvuk už stejně nehledám. Vlastně mi leze na nervy, když si poslechnu 10 vteřin a už vim, že je tam strat, mezipoloha, atd. Samozřejmě ty zvuky jsou skvělý, jen je rok 2011 a kdo už, když ne muzikanti, by měl hledat nový cesty :)

edit: ale máš samozřejmě pravdu, že ten zvuk je celkem slabota..

Upraveno uživatelem Helex
Odkaz ke komentáři

Helex-no co já vím,tak hudebníci jsou spíš konzervativní co se týče vybavení a zvuku.Já už nehledám,od tý doby co mám AC30,Gibson LP GoldTop Traditional(bez děrování),Fender Stratocaster Eric Clapton a jednu lubovku Gretsch :whistle:

Jsou, ale naštěstí ne všichni. Jinak bycho poslouchali tisíc stejnejch zvuků ;)

Tohle tele jsem měl v osmnácti http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/18270-poradte-jakou-koupit-kytaru-elektrickou/page__view__findpost__p__332305 k tomu Fender blues junior a pár Bossáckejch krabiček. Poslouchal jsem Purply, Stevie Ray Vaughana, Becka... Uplně Ti rozumim, jenom mě tyhle zvuky už dávno začly nudit, chtěl jsem zas něco jinýho...někdo blondýnky, někdo brunetky :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...