Přejít na obsah

Těžká váha - 1000M

Návštěvník admira

61 hlasů

1. 1. Které se vám líbí?

• CITIZEN NH6930-09FE
    • SEIKO SBDX011

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak nějak si to ale dokážu představit,že 147g při dopadu na kamenou podlahu způsobí destrukci keramické objímky.

zase je to pohodlnejsie takto ako vysekavat prasknutu obkladacku :)

so zdr-om sme sedeli v kaviarni a obzerali hodinky, moje mm300 sa mi vysmykli a lupli z asi 15cm na kaviarensky stolik so sklenenou doskou. Bola to taka supa, ze som cakal ze sa nam to sklo vysype na nohy.. no, prezilo to, hodinky ani skrabancek ale normalne sme obaja na dve sekundy stuhli z toho zvuku.. no zlata ocel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zase je to pohodlnejsie takto ako vysekavat prasknutu obkladacku :)

Přiznám se že bych asi raději sekal tu obkladačku. :D

Já s hrůzou čekám kdy ty své klepnu poprvé.Mám ale docela vypracované reflexy - do dveří vcházím pravým ramenem s levou rukou za zády a tak. :P

Odkaz ke komentáři

... neni duvod k panice, jelikoz SBDX011 na rozdil od SBBN 013 nepouziva keramiku, ale titan.

titanove je len puzdro, titan je na povrchu osetreny DLC - zjavne sa nic nenechalo na nahodu.. ak chce clovek vidiet titanove casti sbdx011, musi to vyzliect donaha.. teda, okrem dynka :)

zdroj

post-4112-065151800 1311099721.jpg

post-4112-004743300 1311099729.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

vsetko co je z tych hodiniek v kontakte s okolim je z keramiky - konzerva, luneta, plus safirove sklo

sudiac podla hrubky steny tej konzervy je tam materialu o dost viacej ako na sbbn. kazdopadne ak sa to poskodi nejakym uderom o skalu - trocha skrutkovania beznym klucom a poskodeny diel je vymeneny - aj v tom je ta konstrukcia vynimocna.

post-4112-053547400 1311100146.jpg

Odkaz ke komentáři

ja zaujimave ze mnohi majitelia tychto hodiniek vo svojich review uvadzaju ako material konzervy keramiku.

podla specifikacie vyrobcu je to vraj titan s povrchovou upravou - aspon podla vlakna z aprila na wus

nevidel som osobne - neviem posudit. az ich raz rozbalim z posty tak vam poviem. tak alebo tak, na mojom kladnom vztahu to nic nemeni :)

Odkaz ke komentáři

Pokud vím (co jsem kdesi vyčetl..), tak existuje více variant: Titan DLC, Titan a Keramická skořepina a čistá keramika.

Každopádně zvolit keramiku jako materiál pro "tool" hodinky je přinejmenším alibistické. Dle TZ stojí keramický kryt 500babek a to není málo..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...