kamilb Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Tak nějak si to ale dokážu představit,že 147g při dopadu na kamenou podlahu způsobí destrukci keramické objímky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Tak nějak si to ale dokážu představit,že 147g při dopadu na kamenou podlahu způsobí destrukci keramické objímky. zase je to pohodlnejsie takto ako vysekavat prasknutu obkladacku so zdr-om sme sedeli v kaviarni a obzerali hodinky, moje mm300 sa mi vysmykli a lupli z asi 15cm na kaviarensky stolik so sklenenou doskou. Bola to taka supa, ze som cakal ze sa nam to sklo vysype na nohy.. no, prezilo to, hodinky ani skrabancek ale normalne sme obaja na dve sekundy stuhli z toho zvuku.. no zlata ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 zase je to pohodlnejsie takto ako vysekavat prasknutu obkladacku Přiznám se že bych asi raději sekal tu obkladačku. Já s hrůzou čekám kdy ty své klepnu poprvé.Mám ale docela vypracované reflexy - do dveří vcházím pravým ramenem s levou rukou za zády a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Tak já dal hlas Seiku. Jednak je vnímám pocitově výš než Casio a jednak C. mají až příliš "složitý" vzhled pro oko. Seiko mi přijde designově čistší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 (upraveno) sice trochu OT, nicmene zajimave... http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,13367.msg72383.html#msg72383 ... neni duvod k panice, jelikoz SBDX011 na rozdil od SBBN 013 nepouziva keramiku, ale titan. Upraveno 19. července 2011 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 (upraveno) ... neni duvod k panice, jelikoz SBDX011 na rozdil od SBBN 013 nepouziva keramiku, ale titan. titanove je len puzdro, titan je na povrchu osetreny DLC - zjavne sa nic nenechalo na nahodu.. ak chce clovek vidiet titanove casti sbdx011, musi to vyzliect donaha.. teda, okrem dynka zdroj Upraveno 19. července 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 vsetko co je z tych hodiniek v kontakte s okolim je z keramiky - konzerva, luneta, plus safirove sklo sudiac podla hrubky steny tej konzervy je tam materialu o dost viacej ako na sbbn. kazdopadne ak sa to poskodi nejakym uderom o skalu - trocha skrutkovania beznym klucom a poskodeny diel je vymeneny - aj v tom je ta konstrukcia vynimocna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 vsetko co je z tych hodiniek v kontakte s okolim je z keramiky - konzerva, luneta, plus safirove sklo konzerva neni z keramiky, ale z titanu s PVD osetrenim (uz jsem to psal vyse) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 ja zaujimave ze mnohi majitelia tychto hodiniek vo svojich review uvadzaju ako material konzervy keramiku. podla specifikacie vyrobcu je to vraj titan s povrchovou upravou - aspon podla vlakna z aprila na wus nevidel som osobne - neviem posudit. az ich raz rozbalim z posty tak vam poviem. tak alebo tak, na mojom kladnom vztahu to nic nemeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Pokud vím (co jsem kdesi vyčetl..), tak existuje více variant: Titan DLC, Titan a Keramická skořepina a čistá keramika. Každopádně zvolit keramiku jako materiál pro "tool" hodinky je přinejmenším alibistické. Dle TZ stojí keramický kryt 500babek a to není málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 ..sudiac podla hrubky steny tej konzervy je tam materialu o dost viacej ako na sbbn... SBDX011 & SBBN013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 nekolik variaci "AutoZilly" postup modifikace: http://yeomanseiko.wordpress.com/2010/06/12/lug-adapters-for-the-citizen-autozilla-nh6930-09f/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 lug adapters - sikovne riesenie. mala vec ale uplne to zmeni tie hodinky. a len zopakujem - velmi originalny a nezamenitelny dizajn celych hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se