Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak Vám teda všem pěkně děkuji! Když jsem si před týdnem surfoval netem, tak jsem narazil na tuto diskuzi, týden jsem v ní četl, až jsem usoudil, že automaty mě taky neminou. Po několika dnech se můj výběr zúžil na tyto dva kousky. Chtěl bych ale jen jedny, ale nemohu se rozhodnout. Co vy na to??? Jak velký je rozdíl, zda ty hodinky byly či nebyly vyrobeny v Japonsku? P.S. Jsem sportovec a kolem zápěstí mám přibližně 19 cm.

Návštěvník Kamil
Odesláno
...jen jestli to není nějaký rozdíl v kvalitě JPN x ostatní výroba.

Já bych řekl, že pro běžné nošení je to úplně jedno. A osobně bych vzal ty horní.:)

Návštěvník milosklikar
Odesláno

můžu ti nabídnout tyhle, úplně nové, nenošené, made in japan, SKX009J, na mě trochu malé, jsou sice 42mm, ale díky té lunetě působí menší.

Odesláno
2afrikab: Můžeš, prosím, napsat subjektivní srovnání? Velikost, váha apod...???

Diky dvema korunkam vypadaji vetsi a tak nejak bytelnejsi. Luneta jde morkyma rukama hure otacet, ale to moc nevyuzivam. Taky kovovy tah bude kvalitnejsi. Ale hlavne se mi vic libi ;)

Odesláno

J nebo K? Rozdíl v kvalitě není žádný, rozdíl je psychologický a projeví se časem...hodinky vyrobené přímo v Japonsku jsou více vyhledávané sběrateli a proto si udržují dlouhodobě vyšší cenu. Takže teoreticky za 30 let předáš synovi něco hodnotnějšího.

Já jsem se alespoň zhruba před hodinou zařídil podle toho, objednal jsem si SKX007J-1...ten rozdíl 30 dolarů už mě nezabije a mám pokoj od hlodání v hlavě. : )

A jsem dalším potvrzením varování v záhlaví.

Odesláno

minulý týden mi dorazily SKX007,ne ty Japan. Nechal jsem jetrošku zaběhnout a změřil jejich přesnost. když jsem měl první den,byla přesnost kolem 20 sec za den. nyní je

21.11. řízeno v 19.30 0 sec ,výchozí čas

22.11. 7:45 +9sec přes noc položeny na zádech

18:55 +11 sec

zajímavý je ,že přes noc se předběhly o 9 sec a přes den, za stejný časový úsek, jen o 2 sec.

budu pokračovat pár dní v pozorování

jinak přes den dělám v kanclu,nebo jezdím,takže žádný celodenní máchání rukama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...