damankapsky Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Tak Vám teda všem pěkně děkuji! Když jsem si před týdnem surfoval netem, tak jsem narazil na tuto diskuzi, týden jsem v ní četl, až jsem usoudil, že automaty mě taky neminou. Po několika dnech se můj výběr zúžil na tyto dva kousky. Chtěl bych ale jen jedny, ale nemohu se rozhodnout. Co vy na to??? Jak velký je rozdíl, zda ty hodinky byly či nebyly vyrobeny v Japonsku? P.S. Jsem sportovec a kolem zápěstí mám přibližně 19 cm.
kubson Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 pokud chces made in japan s dyzajnem tech prvnich tak se mrkni na nejake SKX007J jsou to hodne podobne modely
damankapsky Odesláno 21. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Mně se ale právě líbí tenhle design, jen jestli to není nějaký rozdíl v kvalitě JPN x ostatní výroba.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 ...jen jestli to není nějaký rozdíl v kvalitě JPN x ostatní výroba. Já bych řekl, že pro běžné nošení je to úplně jedno. A osobně bych vzal ty horní.
afrikab Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 Ja mma ted na ruce ty spodni, ovsem s bilym cifernikem. Ale mel jsem taky jedny podobne tem nahore. Jiste si dokazes domyslet, jak jsem se rozhodl
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 můžu ti nabídnout tyhle, úplně nové, nenošené, made in japan, SKX009J, na mě trochu malé, jsou sice 42mm, ale díky té lunetě působí menší.
petr a. Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 těžké rozhodování,pěkné jsou oboje. ty spodní jsou líbivější,ty horní solidnější
damankapsky Odesláno 22. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 2afrikab: Můžeš, prosím, napsat subjektivní srovnání? Velikost, váha apod...???
afrikab Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 2afrikab: Můžeš, prosím, napsat subjektivní srovnání? Velikost, váha apod...??? Diky dvema korunkam vypadaji vetsi a tak nejak bytelnejsi. Luneta jde morkyma rukama hure otacet, ale to moc nevyuzivam. Taky kovovy tah bude kvalitnejsi. Ale hlavne se mi vic libi
withnail Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 J nebo K? Rozdíl v kvalitě není žádný, rozdíl je psychologický a projeví se časem...hodinky vyrobené přímo v Japonsku jsou více vyhledávané sběrateli a proto si udržují dlouhodobě vyšší cenu. Takže teoreticky za 30 let předáš synovi něco hodnotnějšího. Já jsem se alespoň zhruba před hodinou zařídil podle toho, objednal jsem si SKX007J-1...ten rozdíl 30 dolarů už mě nezabije a mám pokoj od hlodání v hlavě. : ) A jsem dalším potvrzením varování v záhlaví.
petr a. Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2006 minulý týden mi dorazily SKX007,ne ty Japan. Nechal jsem jetrošku zaběhnout a změřil jejich přesnost. když jsem měl první den,byla přesnost kolem 20 sec za den. nyní je 21.11. řízeno v 19.30 0 sec ,výchozí čas 22.11. 7:45 +9sec přes noc položeny na zádech 18:55 +11 sec zajímavý je ,že přes noc se předběhly o 9 sec a přes den, za stejný časový úsek, jen o 2 sec. budu pokračovat pár dní v pozorování jinak přes den dělám v kanclu,nebo jezdím,takže žádný celodenní máchání rukama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se